Happy Thoughts #10

Happy Thoughts #10

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van September. Lees je mee?Sneakers gekregen van mijn moederNieuwe samenwerkingen aangegaan  Een nieuwe roze koffer aangeschaft Op vakantie naar Lanzarote geweestLekker veel wezen zwemmen en zonnen Veel ijsjes gegeten  Leuke nieuwe mensen ontmoet Een eiland tour gedaan  Een excursie gedaan met de twizzy auto’s Naar het dierenpark in Lanzarote geweest Heel veel foto’s gemaakt met Vice Mama was jarig Schoonmama was jarig Heel veel lekkere dingen gedronken/gegeten Een super leuke vakantie gehad Mama en oma die heel ons huis hadden schoongemaakt. Mijn katjes die meteen kwamen kroelen toen ik thuis kwam Lekker weer fijn terug in ons huisje ♥ 


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

  • Marushi
   Auteur
   30 september 2016 / 10:04

   Nee die komen nog hihi, ik ben een dag terug nu! ^^ -x-

 1. 30 september 2016 / 09:28

  Leuke momentjes hoor. Mijne was gister toen ik een nieuwe camera kocht.
  Cindy onlangs geplaatst…Parelmoer paarsMy Profile

 2. 30 september 2016 / 14:47

  Mijn leukste moment van deze maand was het starten van mijn blog 🙂

  • Marushi
   Auteur
   1 oktober 2016 / 00:17

   Oeww!! Een nieuwe blog! Dan kom ik zeker even een kijkje nemen! 😀

 3. 30 september 2016 / 18:35

  Wat een fijn lijstje! Vakantie is fijn, maar thuiskomen is toch ook altijd wel lekker he 😉 Wat mij blij maakte zijn de leuke dingen die ik heb gedaan, zoals veel filmpjes in de bios, uitjes met mijn vriend en heel veel foto’s gemaakt.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Video | New in augustus (Etos, Duifhuizen & meer)My Profile

  • Marushi
   Auteur
   1 oktober 2016 / 00:18

   Ja thuiskomen voelt toch ook altijd weer heel fijn aan. Lekker slapen in je eigen bed! ^^

  • Marushi
   Auteur
   1 oktober 2016 / 00:18

   Ik was ook zeker blij dat ik mijn katten weer kon knuffelen toen ik thuis was ^^

 4. 30 september 2016 / 20:15

  Het is zeker moment om te koesteren als een fijn moment en een heerlijke vakantie achter de rug.

 5. 1 oktober 2016 / 08:01

  Wat een heerlijke momentjes heb je gehad. Ik vind vakanties ook heer-lijk, maar thuiskomen is toch altijd fijn. Oops mijn vakantie verslag moet ook nog steeds online.

 6. 1 oktober 2016 / 09:46

  Yaaayy! Welcome back Marushi Girl!
  Ben benieuwd naar jou picz! Je maakt altijd nice Plogs! Dus ben benieuwd!
  Dat zijn definitly Nice Moments! Wat lief dat ze jullie huisje hebben gedaan voor wanneer jullie aankomen dat is off course fijn thuiskomen! Owhhh yessssssss ! En zo kunnen jullie lekker focussen om rustig weer in jullie daily routine komen!
  Nogmaals Welcome Back! Ik heb een oproep gedaan voor gastblogger voor de komende week met daarbij een leuke winactie naar aanleiding van de 100ste Tea Time with Miss B.! Je bent nog op tijd om mee te doen dat kan tot a.s. zondag! Dat artikel heb je natuurlijk gemist vandaar dat je even op de hoogte breng!
  Nou Girl ik kijk uit naar je next artikel!

  Have a nice Saturay Dear! Enneh welkom in het koude kikkerlandje!

  Hugzzz and kisses , Miss B.?
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…No.96|Cocktail Time!|Honeypie A Message For You Girl!|It’s Friday Yeah!|Friday Vibe| Je kunt nog meedoen voor de Winactie! *Zie Tea Time #94.My Profile

  • Marushi
   Auteur
   1 oktober 2016 / 13:10

   Dankjewel babe! Ik ga dalijk gelijk even kijken! ^^ XxxX

 7. 1 oktober 2016 / 13:03

  Die vakantie moet echt heerlijk zijn geweest! Leuk dat je weer terug bent 😀

 8. Shiva
  2 oktober 2016 / 11:59

  Super leuke dingen zo te zien! Klinkt ook als een geslaagde vakantie achter de rug!

 9. 3 oktober 2016 / 18:46

  Kleine dingen zijn groots en elke dag maak je wel mooie dingen mee. Ik hou ook van deze insteek (zie mijn blog). En zo te lezen, heb jij heel veel leuks meegemaakt! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: