Vakantie op de Canarische eilanden, Lanzarote | Deel 1

Vakantie op de Canarische eilanden, Lanzarote | Deel 1

Hallo iedereen! Ik ben weer terug van  mijn vakantie in Lanzarote. Nu ben ik een stukje bruiner en een stukje meer uitgerust. Ik moet wel zeggen dat ik het bloggen, en internet in het algemeen echt ontzettend heb gemist! Hoe bedoel je verslaafd!? Sommige winkels/cafeetjes hadden wel wifi maar dan was het echt heel zwak…Dan duurde het een tijdje voordat er een foto werd geladen, helemaal gek werd ik daar van. Dus je kan wel zeggen dat dat ik mijn computertje echt gemist heb! Net zoals mijn eigen bedje.

Ik heb echt heel veel foto’s gemaakt (1436)!!! En die wil ik graag met jullie delen, maar ik ga ze er natuurlijk niet allemaal op zetten. Dat is wel een beetje teveel van het goede. Dus ik heb een kleine selectie gemaakt met foto’s van het landschap, excursies en natuurlijk van ons! De eerste dag dat we daar aankwamen was het een beetje bewolkt en was ik gelijk chago. Ik hoopte niet dat het zo heel de vakantie zou blijven. Maar dat was gelukkig niet het geval! Schitterend weer met temperaturen van boven de 30 graden. 

lanzarote-56Ons Aparthotel (appartament/hotel) Lanzaplaya. lanzarote-00Dit is wat wij zagen als wij ons huisje uit kwamen. Leuk he al die roze bloemetjes!lanzarote-01 lanzarote-02 lanzarote-03El Golfo – El lago verde – Het groene meertje

El Golfo, de groene lagoon, ligt in het zuiden van Lanzarote. Een meertje aan zee in een krater. De groene kleur van het water wordt veroorzaakt door algen.

lanzarote-04 lanzarote-05 lanzarote-06 Even poseren op de rotsen, en kijk vooral niet naar mijn scheve benen haha.lanzarote-11 lanzarote-16 lanzarote-17Dit natuurlijke zwembad word gecreëerd doordat de golven het water door de gaten in de muur heen duwen. Heel mooi om te zien, alleen een beetje jammer dat het bij een nudisten hotel ligt. Ik ga daar liever niet zwemmen met allemaal naakte mensen om me heen haha.
lanzarote-31 lanzarote-35Yes makeup! I love makeup! Overdag droeg ik nooit makeup en dan vond ik mezelf echt een zombie. Maar zodra het etenstijd werd, kwam de makeup tas tevoorschijn! En werd ik weer blij als ik de spiegel in keek.lanzarote-37Dit soort slotjes zag je echt overal op het eiland hangen! Ik vraag me af of ze daar dit jaar mee zijn begonnen of dat ze het elk jaar eraf knippen want ik zag bijna alleen maar 2016 voorbij komen.lanzarote-39 lanzarote-40 lanzarote-41 lanzarote-44Op zondag is er een grote markt in Lanzarote. Met allemaal verschillende kraampjes waar je allerlei spullen en souvenirtjes kan kopen.lanzarote-45Deze pop was echt eng! Een soort van mix tussen een clown en een gremlin. Ik zat toch even een tijdje af te vragen of het nou een echt persoon was of een clown. Pas toen we ontdekte dat het een pop was durfde we ernaast te gaan zitten. Als hij toch opeens had bewogen had ik me echt rot geschrokken!lanzarote-46 lanzarote-47We hadden een dromedaris ritje gemaakt! Het rondje duurde maar 20 minuutjes maar was echt super leuk & grappig omdat vice het best eng vond. Hij had zelfs nog nooit op een paard gezeten dus dit was eigenlijk een stapje te snel voor hem.

lanzarote-48Ze hadden daar een fokprogramma, dus er waren echt super veel dromedarissen aanwezig. De beestjes zaten daar vanaf 8 uur in de ochtend tot 1 uur in de middag, daarna gingen ze weer allemaal terug naar huis.

lanzarote-52 lanzarote-54Op woensdag was er ook nog een kleinere markt in Lanzarote bij de haven.

lanzarote-55 lanzarote-57We sliepen vaak uit en daarom miste we ook soms het ontbijt. Dan gingen wij naar de dichts bijzijnde supermarkt, (5 minuten lopen) en haalde we daar een broodje. Ik nam ook heel vaak zo’n chocolate cookie. Echt heerlijk! En ze waren maar € 0,95,-lanzarote-58In het begin riep het bij ons echt vraagtekens op. In alle winkels zagen wij dat ze eieren verkochten voor een euro. Wij snapte dat niet, konden de mensen dan geen eieren in de supermarkt halen ofzo. Maar ik kwam er al snel achter dat het een soort stuiterballen waren haha. Blijkbaar een grote rage in Lanzarote.

lanzarote-59Heb je een winkeltje gehad dan heb je ze bijna allemaal gehad. Ze verkopen overal dezelfde souvenirtjes misschien een paar centen goedkoper dan de andere. Toch blijft het leuk om even elk winkeltje in te duiken.

Omdat ik heeeel veel foto’s gemaakt heb, heb ik ook veel content van Lanzarote. Dus de aankomende twee weken zullen jullie allemaal artikelen gaan zien die daar gemaakt zijn! Het is dan misschien herfst, maar op Marushi Lifestyle blijft het nog eventjes zomer!

Dit was het eerste deel van de vakantiefoto’s, stay tuned voor deel twee!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

35 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 09:38

  Oh heerlijk om die foto’s te zien. Voordat wij naar Ibiza gingen, zijn we jarenlang naar Lanzarote geweest! Die markt is super gezellig he! En al die Cesar Manrique Art!
  Nancy onlangs geplaatst…BELL SLEEVES & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 2. 2 oktober 2016 / 10:15

  Mooie foto’s en een prachtige vakantiebestemming! Die pop is zeker eng en ik vind je ook prachtig zonder make-up (ik had dat echt niet door dat je daar niets op had)
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 40- BeestenboelMy Profile

 3. 2 oktober 2016 / 12:54

  O wat heerlijk! Lanzaroth! Wij gaan in februari! Leuke foto’s, ik zit al helemaal in de voorpret!

  • Marushi
   Auteur
   2 oktober 2016 / 13:03

   Wat leuk! Als je nog dingen wilt weten kan je me altijd vragen! ^^

 4. 2 oktober 2016 / 14:42

  Prachtige foto’s! Ik wil nu zo graag naar Lanzarote haha. Die pop ziet er zó eng uit en lijkt echt op een persoon! Ik had er denk ik niet naast durven zitten voor het geval het echt een persoon was haha. En wat grappig die stuiterballen! Ze lijken echt op eieren. Liefs,

 5. Simone
  2 oktober 2016 / 16:18

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik ben dit jaar helaas niet op vakantie geweest. Maar Lanzarote ziet er echt heel mooi uit!

 6. 2 oktober 2016 / 17:48

  Ik snap wat je bedoeld met blog missen en dat het internet in het buitenland zo slecht kan zijn. Wat een ontzettend leuke en mooie foto’s. Ik wil nu weer op vakantie. 😉 Voor wat make up betreft, je kunt prima met of zonder.

 7. 2 oktober 2016 / 18:47

  Heerlijk zulke foto’s! Die pop ziet er inderdaad eng uit. Ik dacht eerst ook dat het een echt persoon was, want de handen zien er enorm realistisch uit. Heel raar haha. En ik vind je zonder make-up ook prachtig!
  Dalinka onlangs geplaatst…Fotografie | Een kijkje achter de schermenMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 oktober 2016 / 20:42

   Ja hij is echt creepy he haha, het was ook moeilijk om te zien. Aww..dankje! ^^ Xxx

 8. 2 oktober 2016 / 22:27

  Dat ziet er goed uit zeg! Wij zochten onlangs een last minute maar helaas waren de vliegtijden niet gunstig in verband met andere afspraken, anders waren we er ook heen gegaan. Staat zeker op het lijstje, na het zien van je foto’s. Heb je het fijn gehad? Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…colors of fallMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 oktober 2016 / 23:21

   Ik heb het heel leuk gehad met mijn vriend, maar ik zou er nooit meer naar toe gaan. Ik vond het over het algemeen heel erg saai haha. Er zijn een paar leuke excursies die je kan doen maar in de omgeving is echt heel weinig. -x-

 9. 3 oktober 2016 / 11:25

  Wat een prachtige foto’s zeg! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er vandaag wel extra van kan genieten, deze plaatjes, helemaal nu met het herfstweer. Heerlijk dat je er nog even tussenuit geweest bent!
  Natascha onlangs geplaatst…De Pink Ribbon armband van 2016My Profile

 10. 3 oktober 2016 / 14:05

  Krijg er helemaal vakantie kriebels van. Ik ben al ruim twee jaar niet op vakantie geweest en krijg dus echt een kriebel hihi. Wil zo graag weer eens weg en dan vooral naar zo een prachtig eiland!
  Hele mooie foto’s!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…St. Tropez Bronzing Mousse reviewMy Profile

 11. 3 oktober 2016 / 18:26

  Hi there mates, how iѕ eveгything, and what you want to
  say on tҺe topic of this piecᥱ of writing, in my viᥱw its really aweѕome designed for me.
  xxx onlangs geplaatst…xxxMy Profile

 12. 3 oktober 2016 / 19:46

  Wij waren vorig jaar op Playa del Ingles. Heerlijk genoten, alleen ik vond de enorme kakkerlakken niet zo….

 13. 4 oktober 2016 / 00:06

  I realⅼy like what yoս guys tend to be սp too. Such clever work
  ɑnd сoverage! Keep up the awesome works guys I’ve added
  you guys to my own blogroll.
  xxx onlangs geplaatst…xxxMy Profile

 14. 4 oktober 2016 / 10:07

  het is wel een heel mooi eiland zo te zien op de foto’s.
  je heb het weer gehad nu sparen voor de volgende vacantie.

 15. 4 oktober 2016 / 18:32

  I think the admin οf this website is in fact wοrking hard for his website, as heгe everү ԁata is quality based matеrial.
  xxx onlangs geplaatst…xxxMy Profile

 16. 9 oktober 2016 / 16:07

  Wauw wat ziet het er super gaaf en mooi uit! Me vriend en ik zijn op zoek naar een mooie vakantie bestemming en dit ziet er super mooi uit! En mooie foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: