OOTD | Rode maxi jurk met split.

OOTD | Rode maxi jurk met split.

Over het algemeen liep ik in Lanzarote voor het grootste gedeelte in mijn bikini en droeg ik bijna geen makeup. Maar in de avond als wij gingen eten vond ik het toch wel fijn om mezelf een beetje op te dirken. Ik heb daarom nog een paar leuke outfit shoots voor jullie gepland. Vandaag laat ik jullie een van mijn nieuwe lievelings jurken zien. Deze rode maxi jurk kocht ik een dag voordat wij gingen vliegen, en ik ben er heel blij mee! 

Zoals jullie in mijn vorige artikelen al konden lezen is er niet echt veel groen in Lanzarote. En ons hotel was ook niet echt een geweldige plek om foto’s te schieten. Maar we hebben ons best gedaan haha. Het was af en toe wel een beetje awkward als je aan het poseren was, en er kwamen opeens mensen langslopen. Maar ik heb me er maar over heen gezet, ik ben op vakantie en die mensen zie ik toch nooit meer haha.

 Rode maxi jurk met split. Rode maxi jurk met split. Rode maxi jurk met split. Rode maxi jurk met split. Rode maxi jurk met split. Rode maxi jurk met split.

Jurk: Emma and Ashley design // Schoenen: Markt // Ketting:  Marington // Ring: Primark // Nagellak: Quiz Safari

Wat vinden jullie van deze jurk?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

29 Reacties

 1. 6 oktober 2016 / 09:47

  Die kleur staat je super! Foto 5 en 6..wauwie, you look damn good xx

 2. 6 oktober 2016 / 10:20

  Hij staat je prachtig, vind de kleur ook erg mooi.

 3. Simone
  6 oktober 2016 / 18:41

  Wat een prachtige jurk meid! Staat je echt heel mooi.

  • Marushi
   Auteur
   6 oktober 2016 / 19:18

   Hahahaha vind je? Ik doe zo hard mijn best om af te vallen he! XD Maar dankje schat! XxxX

 4. Shiva
  6 oktober 2016 / 19:23

  Wat zie jij er goed uit! Met die jurk of met wat anders het maakt volgens mij niet uit!

 5. 7 oktober 2016 / 11:14

  Mooie jurk, staat je supergoed! 🙂
  Mijn zou je nooit (of bijna nooit) in een jurk vinden, voel me er echt niet prettig in hihi.
  Hopelijk heb je van je vakantie kunnen genieten.

 6. 9 oktober 2016 / 16:02

  Waauw! !!!!! Wat een super mooie jurk! Staat je goed!

 7. 12 oktober 2016 / 08:25

  Wauw wat staat die jurk je ontzettend mooi en wat heb jij een droomfiguur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: