Quiz safari neon pink nagellak

Quiz safari neon pink nagellak

Op vakantie heb ik meestal een felle nagellak bij me. Ik vind het gewoon zo mooi staan als je lekker gebruind ben, en er zit dan zo een mooi fel kleurtje op je nagels. Deze vakantie was ik voor de Quiz, Safari gegaan. Dit is een van mijn lievelings nagellakjes. Ik draag niet vaak nagellak maar als ik het gebruik dan is het meestal wel in de buurt van dit kleurtje. 

Ik moet er wel bij vertellen dat deze nagellak maar 1,5 dag bij mij heeft stand gehouden. Maar je moet natuurlijk wel in je achterhoofd houden dat het te maken heeft gehad met chloor, zee en zand. Misschien als ik dit thuis geprobeerd had dat hij er misschien wel twee dagen op had gezeten. Over het algemeen houdt nagellak het nooit lang bij mij uit.

nagellak-safari-01Wat mij ten eerste opvalt is de opvallende dop. De naam zegt het al he, safari! Het is een witte dop met zwarte zebrastrepen er op. De rest van het potje ziet er gewoon standaard uit. De kleur van de nagellak kan je gelijk al goed zien! Wat een beetje jammer is van deze nagellak is dat er nergens een code of een naam te vinden valt. Het staat nergens vermeld, zelfs niet op de onderkant van het potje! Dus we houden het gewoon even lekker op Neon roze.

nagellak-safari-02Ik vind het kwastje zelf erg fijn werken. Het zou ook fijn geweest zijn als ik hier een foto van had gemaakt, maar dat ben ik vergeten haha. Op alle nagels heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht voor een goede dekking.
nagellak-safari-04De nagellak kon ik makkelijk aanbrengen, en laat geen strepen achter. Ik vind de kleur echt prachtig. Echt ideaal voor de zomer, maar zelfs in de winter zou ik dit kleurtje er nog wel op kunnen gooien. Als je van opvallend houdt dan is deze nagellak zeer geschikt voor je.

nagellak-safari-06Ieuww voeten! Ja sorry mijn teennagels moesten er ook aan geloven. Ik ben totaal niet van de voeten, maar ik vind dat met deze nagellak mijn poezelige maat 40 voetjes toch wel gezien mogen worden.

nagellak-safari-07Deze nagellak heb ik destijds op de Huishoudbeurs gekocht. Als ik dit had geweten dan had ik er meer ingeslagen!

Quiz cosmetics safari nagellak – €1

Wat voor kleur dragen jullie het liefst?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 7 oktober 2016 / 07:18

  Ik heb echt jaren geleden een plakje van dit merk gekocht, wist niet dat het nog bestond! Mooi kleurtje, staat inderdaad super als je lekker bruin bent 🙂

 2. 7 oktober 2016 / 14:11

  Mooie kleur! Als hij maar 1,5 blijft zitten zou ik hem (zelfs ondanks) de prijs zelf niet kopen. Ik betaal dan liever wat meer voor een nagellak die beter blijft zitten 🙂

 3. 7 oktober 2016 / 20:19

  Mooi knal kleurtje. Ik draag momenteel eigenlijk helemaal geen nagellak meer, maar ik was altijd ook wel van de opvallende kleurtjes.

 4. 7 oktober 2016 / 21:14

  Heerlijk. Hou van knalkleurtjes op vakantie.

 5. 8 oktober 2016 / 07:51

  Heel leuk! Zelf vind ik dit soort kleurtjes ook heel mooi om te dragen. Je trouwens hele leuke sandaaltjes aan 🙂

 6. Simone
  8 oktober 2016 / 11:32

  Lekker fel kleurtje! Daar hou ik ook wel van!

 7. 11 oktober 2016 / 08:39

  Draag ik ook graag als ik bruin ben, lekker felle kleurtjes!
  Josine onlangs geplaatst…OctoberMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: