OOTD | Witte jurk met zwart kant.

OOTD | Witte jurk met zwart kant.

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie, namelijk mijn witte zomer jurk met zwart kant. Het leukste aan witte jurkjes vind ik dat je dan zo goed ziet hoe bruin je bent geworden. Al valt het op deze foto’s nog wel mee. Ik vind deze jurk fijn, maar ook weer niet echt geweldig. Ik vind hem heel raar bij mijn borsten zitten. Er zit daar een soort van flap (een driehoek) die je naar beneden moet drukken.

Op sommige foto’s zie je hem ook zitten. En de stof aan de bovenkant valt dan niet echt mooi, en dat vind ik niet echt lekker zitten. Ik vind het kant daar in tegen wel weer erg mooi. Hierbij ben ik al blij dat het op het stof zelf zit en niet gelijk op mijn huid. Daar kan ik namelijk echt niet tegen. De Sleehakken zullen jullie vast wel eens eerder tegengekomen zijn. Ik vind ze echt heerlijk lopen, ze zijn nu al een paar jaartjes oud. Maar ze blijven het goed doen. Hadden jullie mijn vorige outfit post van Lanzarote al gelezen? OOTD| Rode maxi jurk met split.

wit-jurkje-met-zwart-kant-02wit-jurkje-met-zwart-kant-01 wit-jurkje-met-zwart-kant-03 wit-jurkje-met-zwart-kant-05 wit-jurkje-met-zwart-kant-06 wit-jurkje-met-zwart-kant-07 wit-jurkje-met-zwart-kant-08

Jurk: River Island // Schoenen: Van Haren // Ketting:  Primark //  Nagellak: Quiz Safari // Lipstick: Mac, Candy Yum Yum

Dragen jullie graag jurken met warm weer?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. Simone
  8 oktober 2016 / 15:26

  Hele mooie jurk heb je aan! Staat je heel goed!

 2. 9 oktober 2016 / 12:00

  Prachtig! En wat staat jou wit goed. Ik durf dat niet…

 3. 9 oktober 2016 / 13:39

  Ik draag altijd jurkjes, maar liever niet met mijn witte benen eronder. Daarom in de zomer lange maxi jurken en de rest van het jaar kortere maar met een panty of legging eronder.
  hilde onlangs geplaatst…Wat maakt je mooi Marshmallow Body PolishMy Profile

 4. 9 oktober 2016 / 16:00

  Wauw wat een super leuk jurkje! Het staat je erg goed! Ik zelf draag veel jurkjes met warm weer! 🙂

 5. 10 oktober 2016 / 22:56

  Ik vind je anders al poepiebruin hoor, haha! Erg mooi jurkje <3

 6. 14 oktober 2016 / 18:02

  Staat je echt prachtig! Ik heb dit jaar niet echt veel jurkjes gedragen, maar dat komt meer omdat ik met alle mooie dagen moest werken (in werkkleding!). Hopelijk volgend jaar weer 🙂 hihi

 7. 24 oktober 2016 / 19:53

  Staat je heel mooi, persoonlijk zou ik nooit voor wit gaan want ik ben een megasmossepot! Binnen vijf minuten hang ik vol jam en pindakaas…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: