OOTD | Outfit Rancho Texas Park

OOTD | Outfit Rancho Texas Park

Het is alweer eventjes geleden dat ik geblogd heb, in mijn vorige artikel kon je ook de reden daarvan lezen. Ondertussen zitten we al weer in de herfst. De dikke winterjassen zijn al weer uit de kast tevoorschijn gekomen, en het weer word alleen maar slechter en slechter. Omdat ik een tijdje niet aan bloggen ben toegekomen heb ik mijn laatste twee outfit post niet kunnen plaatsen. 

Dit vind ik toch wel jammer. Ook al is het in Nederland niet zo mooi weer op dit moment, toch ga ik mijn laatste twee zomer outfits van Lanzarote nog even showen. Deze dag gingen wij naar het Rancho Texas park in Lanzarote. Ik had hiervoor een matchende outfit bij elkaar gezocht, omdat het toch ook wel leuk leek om daar een paar foto’s te gaan schieten. Je moet alleen even niet op mijn gezicht letten haha, omdat daar ook een waterpark was heb ik bijna geen makeup opgedaan.

outfit-01 outfit-03outfit-02 outfit-04 outfit-05 outfit-06 outfit-07

Tanktop: H&M // Rok: Primark // Gilet: H&M // Ketting:  Marington // Schoenen: Markt // Nagellak: Quiz Safari //

Wat vinden jullie van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 4 november 2016 / 09:12

  Wauw Wat Een Toffe Outfit! Super leuk!

 2. 4 november 2016 / 12:25

  Ik vind het rokje echt tof. Ik ben al tijden opzoek naar een leuk zwart rokje maar tot nu toe nog geen een gevonden die echt goed zit.

 3. Shiva
  4 november 2016 / 18:35

  Wat een leuke outfit! staat je goed!

 4. Simone
  4 november 2016 / 20:40

  Wat een leuke outfit heb je samen gesteld! Ziet er goed uit.

 5. Angela
  6 november 2016 / 14:01

  Wat een toffe outfit heb je aan! Echt iets voor mij.

 6. 8 november 2016 / 19:58

  Leuke look! En kun je nu toch ook aan, maar met panty en lange mouwen? Ik hou van zulke rokjes! Vind ik zo’n mooie shape. Oh heerlijk je vakantie, krijg ook zin in zon nu 🙂
  Josine onlangs geplaatst…gezichtsmaskerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: