SPAM JE BLOG! 4# NOVEMBER EDITIE

SPAM JE BLOG! 4# NOVEMBER EDITIE

De herfst is alweer lekker bezig! Het weer word steeds kouder, een muts en handschoenen zijn nu alweer mijn beste vrienden. Ik moet op de scooter alle blaadjes ontwijken die op de grond liggen, anders ben ik echt bang dat ik op mijn plaat ga! Je gaat in het donker weg, en je komt in het donker thuis. Wat ik dan wel weer heel erg fijn vind is dat ik alle tienduizend kaarsjes die ik heb weer aan kan steken. Zo gezellig! En dan het liefst op de bank met een dekentje en een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom! Yummy! 

Dut dit was weer even een korte update van wat ik van de herfst vind haha. Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Je link kun je erbij plaatsen, maar dan kom je nog wel eens in de spam terecht, dus als je de link in het bijbehorende vakje plaatst komt het ook helemaal goed. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten!

SPAM JE BLOG! 4# NOVEMBER EDITIE

SPAMMEN MAAR!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. 8 november 2016 / 07:16

  Hooooooi! Mijn blog gaat vooral over fashion & lifestyle met soms een beauty artikel. Ik heb heel erg zin in december, want die maand wordt heel erg gezellig en druk op mijn blog 🙂

 2. 8 november 2016 / 07:29

  Lief dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik schrijf over heel veel verschillende dingen. Make-up, fashion, shoplogs, unboxings, mijn hondjes, leuke uitjes, muziek, de jaren 90, films, series, chronisch ziek zijn (HS) boeken etc.
  marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Verheug je op de zomer met Tropilex (+ winactie)My Profile

 3. 8 november 2016 / 07:47

  Wat leuk dat je weer een spam je blog doet!
  Nou ik ben Ilona, een 17 (bijn 18) jarige student die schrijft om haar inspiratie te delen. Ik schrijf hierbij vooral over beauty en fashion, maar fotografie is ook een opkomend onderwerp bij mij. En daarnaast houd ik mijn lezers af en toe op de hoogte door een persoonlijke update.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Herfst look – zacht paarsMy Profile

 4. 8 november 2016 / 08:37

  Hoi! Ik ben Sonja van YuStSoMe en ik schrijf voor mijn hobby. Geen gedoe, gewoon zoals ik ben. Ik koop wat ik leuk vind en schrijf daar over. En af en toe een samenwerking (kersjes op mijn taart).
  Oh ik heb rimpels… want de 40 ben ik allang gepaseerd!
  Yust onlangs geplaatst…NIEUW IN NEDERLAND: BIOTONA | BiotonaMy Profile

 5. 8 november 2016 / 12:03

  Haa! Ik moest echt lachen om je blaadjes-ontwijken-opmerming, ik heb precies hetzelfde! Fijn om te weten dat ik niet de enige ben, ik rij echt als een oud omaatje nu 😛

  Maargoed, spammen! Ik blog op Het Zusje over alles wat ik leuk vind, variërend van blogtips, laatste aankoopjes en mijn opleiding. Zou het leuk vinden als jullie me volgen! 🙂

  • 8 november 2016 / 12:04

   Pardon, *opmerking bedoelde ik natuurlijk

 6. 8 november 2016 / 12:45

  ah wat leuk, bedankt dat wij dit mogen doen! Ik schrijf en maak video’s over beauty. Tutorials, beauty reviews, apparaten en nog veel meer!

 7. 8 november 2016 / 13:05

  Nou, dankjewel! Ik heb veel meer buitenlandse lezers en ik zou het wel leuk vinden om er wat nederlandse bij te krijgen.
  Nancy’s fashion Style is een engelstalig fashionblog met twee keer in de week een post. Op vrijdag host ik de Fancy Friday linkup waar je je blog in de schijnwerpers kunt zetten en in december start een nieuwe Style By…. serie. Er hebben al een helboel bloggers aangemeld, maar nog geen enkele nederlandse. Dus neen een kijkje op de Styled By…. pagina op
  http://www.nancysfashionstyle.com
  nancy onlangs geplaatst…BADASS MILITARY PANTS!My Profile

 8. 8 november 2016 / 14:04

  Leuk om te spammen en op deze manier andere blogs te ontdekken. Linlicious-Style is hét online lifestyle magazine met een persoonlijk tintje.
  Laat je verassen zou ik zeggen 😉

 9. 8 november 2016 / 15:14

  Hoi, wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Astrid, 30 jaar en blog zowel in het Engels (bloggingastrid.com) als in het Nederlands. Op mijn Nederlandstalige blog schrijf ik over mijn leven met meerdere beperkingen waaronder een psychische ziekte. Ik schrijf ook over lifestyle en heel af en toe beauty. Ik zag net dat ik al een hele tijd niet meer op jouw blog heb gereageerd, dus ga gauw eens checken wat ik allemaal gemist heb. Is zo stom spammen op een blog terwijl je er verder nooit reageert.
  Astrid onlangs geplaatst…Terugblik #4: behandelplan, weekendje bij mijn ouders en lekkere geurenMy Profile

 10. 8 november 2016 / 15:18

  Leuk hoor. Ik ben Valerie en blog op Falderie over zowat alles wat me bezighoudt. Persoonlijk, maar ook tips voor leuke restaurantjes,…

  ps: ik hou echt van de herfst
  falderie onlangs geplaatst…And the winner is *roffel roffel*My Profile

 11. 8 november 2016 / 17:26

  Of je mijn blog sophietjes.nl leuk gaat vinden, weet ik niet, want ik schrijf de laatste vooral over mutsjes voor de Goedgemutste Breicampagne. Maar ik heb ook wel een aantal herfstige recepten zoals speciale warme choco’s om zelf te maken, gevulde speculaas en pompoensoep. Verder schrijf ik over de leuke dingen die te doen zijn in Rotterdam, de boeken die ik lees, en mijn 30-voor-30 lijst. Ben benieuwd of het je aanspreekt!

 12. 8 november 2016 / 19:56

  Oh mijn blog ken je allang 🙂 Dus ik spam er even op los terwijl ik je blog lees! Op mijn blog lees je vooral over fashion, al schrijf ik steeds meer persoonlijke blogs & beauty. Even wennen maar ik vind het heel leuk!
  Ja de herfst heeft zo z’n charmes en z’n gevaren haha. De kaarsjes zijn dan inderdaad een leuk alternatief. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…mijn grote broerMy Profile

 13. 8 november 2016 / 20:00

  Mijn blog ken je wel, maar dat weerhoud me er niet van om even te spammen ^^
  Ik blog over een hele boel onderwerpen, maar het leukst vind ik mijn persoonlijke verhalen.
  Zo deelde ik gister nog dat ik me erg irriteer aan bepaalde comments die ik wel eens krijg.
  Maar vandaag vind je een Primark Shoplog. Van alles wat dus 🙂
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Mega Primark shoplog herfst 2016 + try on!My Profile

 14. 8 november 2016 / 23:00

  Hoi ik ben Merel en ik schrijf weekelijks op mijn blog Whatsgebird. Ik schrijf over vanalles maar toch wel het meest over lifestyle. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, neem snel een kijkje op ‘www.whatsgebird.nl’ ?
  Merel onlangs geplaatst…Zo ga je om met negatieve gedachten! (5 tips)My Profile

 15. 9 november 2016 / 20:32

  Brrrr het is veels te koud nu! Ik ben blij dat ik mijn Zara lammy jas heb!

 16. 13 november 2016 / 15:22

  Oh heerlijk om al die kaarsjes aan te kunnen zetten! I love it! En met een kop thee op de bank kun je mij ook heel blij maken hoor, maar chocomel vind ik ook wel héél erg lekker haha!
  Ik heb je al wel al op mijn blog mogen verwelkomen maar ik vind het toch leuk om een reactie achter te laten. 🙂 Mijn blog gaat eigenlijk over lifestyle en nagellak, maar ik schrijf ook persoonlijke verhalen. Zoals over ons nieuwbouwhuis of onze verloving! <3 Van alles wat dus! Ik vind het leuk als anderen ook een kijkje willen nemen. x
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Ik zei ja!My Profile

 17. 14 november 2016 / 00:14

  Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: