Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex! (Gesloten)

Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex! (Gesloten)

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik een win actie heb georganiseerd. Het is nu herfst en langzamerhand sluipt de winter er toch weer in. Voor de mensen die toch liever van de zomer houden, (of de mensen die naar de zomer uit kijken) heb ik nu een hele leuke win actie klaar staan! In samenwerking met dehangmat.nl mag ik een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex aan een van jullie weggeven.

hangmatten

 

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuke hangmat of hangstoel?

 • Kijk op www.dehangmat.nl/tropilex en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat onderin een reactie achter waarin je de naam van je keuze zet. Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 • Volg Marushi Lifestyle op instagram en tag twee vriendinnen in het Tropilex bericht. (Mocht je nou geen instagram hebben dan mag je de facebook pagina van Marushi Lifestyle liken. En in het win bericht twee mensen taggen.)

Welke extra stapjes mag je doen voor extra lootjes?

 • Volg Marushi Lifestyle op Bloglovin’. (+1)
 • Volg Marushi Lifestyle op Facebook. (+1)

hangmat

 

Op 26 november loot ik de winnaar uit. De winnaar van de hangmat/stoel kan je in dit bericht terug vinden. Ook laat ik het op Facebook en instagram weten wie de gelukkige is. De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Graag binnen drie dagen antwoorden, anders ben ik genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.

Heel veel succes iedereen!


DE WINNAAR IS BEKEND!

De Winnaar van de Tropilex hangmat/stoel is geworden….NATASJA!!! Heel veel plezier ermee!
Ik stuur je gelijk even een mailtje voor je gegevens.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. Evelien
  10 november 2016 / 12:02

  Wat een gave winactie zeg! Dit is perfect voor bij mij in de tuin! Wel voor in de zomer natuurlijk hihi. Ik heb alle stapjes gedaan! Ik vind de Hangmat 1 persoons Grenada Natura erg gaaf!

 2. Pandora
  10 november 2016 / 15:33

  Ik heb alle stappen gedaan (op Facebook), de Tropical Natura Lounge Hangstoel ziet er leuk uit!

 3. Edwin
  10 november 2016 / 15:48

  Alle stappen zijn gedaan.
  Leuke actie!
  De Bermuda Fire hangstoel is erg leuk.

 4. 10 november 2016 / 15:54

  ik heb alle stappen gedaan op (facebook en instagram) hangmat 1 persoon ibiza fantasy

 5. Yessica leidner
  10 november 2016 / 17:40

  Ik heb alle stapjes opgevolgd Tropical Lychee Lounge Hangstoel ik zou graag deze Hangstoel willen winnen

 6. Jacqueline
  10 november 2016 / 19:00

  Alles gedaan! De Trinidad natura hangstoel vindt ik wel wat.

 7. Shiva
  10 november 2016 / 22:37

  Wat een leuke stoel! Die wil ik wel winnen. Ik doe mee 😀

 8. Anita H.
  11 november 2016 / 00:14

  Ik ga graag voor de Tropical Ocean Lounge Hangstoel! Super actie.

 9. Séni
  11 november 2016 / 11:29

  Oh ik zou heeeeel graag de 2 persoons Tortuga Autumn winnen! Hij is echt super mooi en zou geweldig zijn voor in de zomer met mijn vriend 🙂

 10. marja
  11 november 2016 / 11:33

  leuke actie ik vind de margarita earth heel erg leuk

 11. Marjolijn
  12 november 2016 / 19:28

  Wouw wat een gave actie. Ik vind de tropical ocean wel super zeg. Echt heel gaaf.

 12. 14 november 2016 / 12:13

  Wat een droom actie, ik ben echt al heel lang opzoek naar een mooie hangmat voor in mijn tuin dus ik doe zeker weten mee. XOXO

 13. 14 november 2016 / 17:50

  Geweldig zijn ze he! Ik mag er zelf ook eentje weggeven, maar ik zou er zelf ook graag eentje willen, dus ik doe graag mee. De leukste vind ik de Tropical Raspberry Lounge Hangstoel . Ik heb alle stapjes gedaan. (Instagram @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul, BL Tamara TS)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Echte Post is Cool 3.0 Unboxing day!My Profile

 14. Henrieke
  14 november 2016 / 22:24

  Ik ben gek op de Tropilex hangmatten en zoek nog wat voor in huis. De Trinidad natura hangstoel lijkt me geweldig om op te hangen voor het raam. Lekker in het winterzonnetje hangen met een boek. 🙂

 15. Natasja
  14 november 2016 / 23:43

  Zo lief dat je dit doet!!! Let the summer begin hahaha…Hangmat eenpersoons grenada earth vind ik echt het mooiste? doe heel graag mee en ik heb vrienden op instagram getagd en zal t ook op je facebook doen. Zag hele mooie hangmatten en helemaal niet duur..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: