15 herkenbare dingen voor de slaapkoppen onder ons.

15 herkenbare dingen voor de slaapkoppen onder ons.

Ik hou echt ontzettend veel van slapen! Oke, oke… Iedereen houdt wel van slapen (toch?). Maar de mensen zijn altijd verdeeld in twee soorten groepen. De ochtend en de avondmensen. Ik zelf ben echt een avondmens. In de avond ga ik pas leven, en krijg ik energie. Dan wil ik om 1 uur in de nacht ook de gekste dingen doen. Heel het huis even schoonmaken, alle series afkijken, dat hele boek uitlezen en noem maar op. Maar in de ochtend ben ik echt een slaapkop.

Maar dat betekend dan niet dat ik in de ochtend een chagrijn ben. Maar als ik de kans zou krijgen om nog een paar uur door te slapen zou ik die zeker weten aanpakken! Vroeger als de wekker ging sprong ik gelijk uit bed. Ik had echt een “hekel” aan die mensen die maar blijven liggen snoozen terwijl je ergens heen moet. Ook als is het nog zo vervelend, gelijk opstaan en gaan met die banaan. Maar nu ik wat ouder ben is het bij mij helemaal omgekeerd. Het duurt zeker 10 minuten voordat ik de energie heb gevonden om de dekens van mij af te slaan, en de motivatie heb gevonden om op te staan. Misschien hoort dit bij het ouder worden. Hebben meerdere mensen dat?

Vind jij het ook altijd zo vervelend om vroeg op te staan? Dan zul je jezelf in deze grappige illustraties van Lingvistov wel herkennen. Ik in ieder geval wel.

Slaapkoppen

Slaapkoppen

Slaapkoppen

Heb jij moeite met opstaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

28 Reacties

 1. 12 november 2016 / 08:35

  Hey Girl!
  Leuke Post! Ik doe ook van alles en nog wat op de gekste tijdstippen!Leuk om te lezen dat jij dat ook doet!Helaas ben ik geen fan van slapen Lol! Ik slaap puur omdat het moet en al val ik bijna neer van de slaap ( I know that’s
  crazy) vind ik het moeilijk om toe te geven aan mijn slaap. Ik snooze mijn wekker ook want ik wil mijn bed niet in maareenmaal in bed wil er ook niet uit! Lol! Yess The struggle is real!

  It was Fun to read grappige plaatjes!

  Have a great Weekend Marushi Girl!
  Besos! Miss B???
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…Cocktail Time With Miss B.|Friday Quote| Written In English & Dutch |Hoogtepunten Miss B’s week!My Profile

 2. 12 november 2016 / 09:05

  Hahaha, leuk. Ik ben niet zo n slaapkop. Vind het zo zonde van de tijd! In het weekend lig ik altijd een uur te vervelen omdat ik mijn vriend wel wil laten uitslapen. Tot acht uur dan!
  Nancy onlangs geplaatst…WISHLIST & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 3. 12 november 2016 / 11:01

  Wat een geinige afbeeldingen, ik kan mij daar zeker wel in vinden! Ik ben eigenlijk ook een avondmens, maar ik kom nu jaren veel te vroeg uit bed, puur omdat mijn rug zo een pijn doet. Maar ik blijf dan wel heel lang lekker in mijn badjas keutelen totdat ik ga douchen.

 4. 12 november 2016 / 11:49

  Super leuk artikel haha! Ik ben wel een ochtendmens maar slapen kan ik altijd! Heerlijk! Heb ook zeker wel 9 uur slaap per nacht nodig!
  Charel onlangs geplaatst…Sportarmband MobiGearMy Profile

 5. 12 november 2016 / 13:40

  Ik heb mega veel moeite met op te staan… ik heb echt de tijd nodig, ik sta vaak vroeger op dan ik moet zodat ik rustig kan wakker worden. Al ben ik wel heel blij eenmaal ik (vroeg) wakker ben, ik ben super productief in de voormiddag. Ik heb gewoon tijd nodig …. haha!
  Naomi onlangs geplaatst…Disneyland Halloween Day 3My Profile

 6. 12 november 2016 / 13:46

  Ten eerste wat een super leuke post, hele leuke illustraties! Super cute. Daarnaast als antwoord op je vraag is vroeg/snel opstaan niet zo mijn ding. Mijn wekker gaat op normale dangen om half zeven en dan sta ik ook wel op, maar met zoveel tegenzin. :/
  Nienke onlangs geplaatst…Spam je blog.My Profile

 7. 12 november 2016 / 15:24

  Hahah wat een leuke illustraties!
  Ik heb echt moeite met opstaan. Ik ben zeer zeker een avond mens. Pas in de avond wordt ik productiever.

 8. 12 november 2016 / 16:09

  Ik heb altijd moeite met opstaan, heel herkenbaar dit! Slapen is zo fijn, maar vooral in de ochtend als het eigenlijk niet meer kan 😛

 9. 12 november 2016 / 16:12

  Het zijn echt hilarische plaatjes. Helaas niet allemaal even herkenbaar voor mij, was het maar waar. Gelukkig begin ik langzaam aan weer te leren slapen. Jaren heb ik echt een heel slecht slaapritme gehad en deed ik het geregeld met maximaal 6 uur. Tegenwoordig is 7 uur toch echt meer het gemiddelde en wordt ik steeds vaker echt wakker door de wakker ipv voor de wekker.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Gaming: SteamstoreMy Profile

 10. Marjolijn
  12 november 2016 / 19:31

  Weer een super leuke post. Ik ben echt een ochtend mens. En kak s avonds al snel in. Ga meestal al rond 10 uur naar ben. Maar daarin tegen ben ik er om 7 uur al uit.

 11. 12 november 2016 / 21:10

  Ik heb vandaag echt Clinomania haha. Superleuk die plaatjes 🙂

 12. 13 november 2016 / 01:51

  Hahah heel herkenbaar dit. Helaas gaat bij mij de wekker elke dag om 6 uur ivm werk. Maar in de weekenden slaap ik graag uit en ga ik lekker laat naar bed. Alle goede ideeen? Die krijg ik ‘s avonds pas.
  Maaike onlangs geplaatst…Catrice Deluxe Glow Highlighter trioMy Profile

 13. 13 november 2016 / 12:31

  Hihi, leuk!! Ik heb het moeilijk met slapen het laatste jaar. Ik wordt telkens een paar keer wakker en dan begin ik aan alles te denken dat ik nog moet doen. Ik moet vaak rond 6 – 7 u opstaan & dat is voor mij gewoon te vroeg. Om 8 u zou ideaal zijn :)Toffe illustraties!

  -xo

 14. 13 november 2016 / 14:31

  Wat een leuke illustraties!
  Ik werk in de horeca dus als ik vroeg moet opstaan is dat niet zo fijn en ben ik dus ook geen fan van, haha.
  Ik probeer wel altijd redelijk op tijd op te staan anders heb ik niks aan mijn dag, maar ik heb gewoon mijn tijd nodig 🙂 😉

 15. 13 november 2016 / 16:02

  Ik ben eigenlijk een avondbeest en bleef tot voor kort (zeg gerust 6 maand geleden) steeds laat op en sliep ik ‘s morgens graag uit. Omdat ik die periode pas in de namiddag moest starten met werken, was dat geen probleem. Nu m’n uren zijn verandert moet ik vroeg op en ga ‘k vroeg slapen. Het heeft wat moeite gekost, maar nu lukt ‘t goed. Ik kan zelfs niet lang meer op blijven op dagen dat ‘k ‘s anderendaags niet vroeg op moet. Ik blijf dan wel liggen tot een uur of 9 en voel me dan uitgeslapen 🙂 Mijn bed is mij heilig, maar eens de plicht roept dan moet ik ‘t noodgedwongen toch verlaten 😉

 16. 13 november 2016 / 18:18

  Hihi geweldigen plaatjes! 🙂 ik zelf kom gemakkelijk uit bed!

 17. 13 november 2016 / 18:30

  Leuk om te lezen! Ik herken mij zeker in een aantal van de plaatjes. Zelf ben ik ook geen ochtendmens en ik merk dat nu ik veel vroeg uit bed moet, ik ook echt vaker ziek ben (en dan probeer ik nog wel om op tijd naar bed te gaan voor mijn doen).

 18. 14 november 2016 / 21:17

  Hahaha, zo herkenbaar dit. Ik ben geen ochtend en geen avondmens geloof ik. Vooral nu het winter wordt wil ik mijn bed niet meer verlaten!

 19. Shiva
  16 november 2016 / 18:49

  Super leuk tekeningen, Ik herken mijzelf hier ook wel in! Im a vampire!!! mwuahahah

 20. 17 november 2016 / 22:14

  Eigenlijk vind ik slapen helemaal niet fijn, ik vind het wel fijn maar ook zonde van de tijd haha :’) ik heb dan ook geen moeite met opstaan maar het moet niet eerder dan 7 uur zijn haha xD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: