OOTD | Casual fall beige

OOTD | Casual fall beige

Een paar weken geleden was mijn vader jarig en gingen we daar met de familie gourmetten. Ik had gewoon een standaard casual outfit aan, maar ik vond het toch nog wel leuk om hier even een paar foto’s van te schieten. Daarna ben ik helemaal vergeten dat de foto’s nog op mijn camera stonden (silly me). Een paar weken terug scheen het zonnetje nog af en toe. Toen kon ik nog buiten foto’s maken zonder mijn dikke jas aan. Nu is dat wel heel anders.

Nog even een ander dingetje. Jullie zien dat ik op de foto’s die hele “hippe” broek met gaten aan heb. Hebben de kleine dames onder ons ook problemen dat die gaten niet bij je knieën zitten? Of heb ik nou extreem korte beentjes, of gewoon een miskoop broek gekocht? Let me know! In ieder geval zal je mij niet vaker in dit soort broeken zien haha.

 Casual fall beige Casual fall beige casuele-beige-04 casuele-beige-05 casuele-beige-06 casuele-beige-07Het was eerst niet zo makkelijk om foto’s te maken, want mijn kleine neefje volgde me overal. Hij wou ook op de foto. Dus ik besloot eerst om met hem wat foto’s te maken, na 30 foto’s vond hij het niet zo leuk meer en ging hij verder spelen. Toen kon tante Marsha weer verder met shoot! 😉

dsc04749

T-shirt: H&M // Vest: Primark // Broek: New Yorker // Ketting:  Marington // Schoenen: Footlocker //

Wat vinden jullie van deze Casual outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

27 Reacties

 1. 16 november 2016 / 07:17

  Staat mooi (en nog gefeliciteerd!). Ik heb ook een keer dat soort jeans gepast en die gaten zaten bij mij ook zo vreemd.. ik ben 1.60 dus broeken zijn ook standaard te lang voor mij. En gek genoeg als je het niet gezegd had was het mij niet eens opgevallen denk ik.
  Babs onlangs geplaatst…Review- Zoya Nagellak- Kleur Natty (Big Green Smile)My Profile

 2. 16 november 2016 / 08:37

  Ik had er ook 1 waarbij de gaten wat lager zaten. Heel irritant, vooral als je ging zitten, moest je de hel tijd die broek ophijsen. Maar ik ben ook niet geschikt voor jeans!???
  Nancy onlangs geplaatst…HOW TO WEAR WHITE TON SUR TONMy Profile

 3. 16 november 2016 / 13:56

  Love the outfit en wat een mooie foto’s! Wat een schattig neefje heb je.

 4. Shiva
  16 november 2016 / 18:51

  Leuke outfit hehe, en wat een schattig neefje heb je!

 5. 16 november 2016 / 19:31

  Wat een leuke outfit! ik vind de gaten onder je knieën helemaal niet irritant, ik heb zelf geen broek met gaten maar ik vermoed dat dit het model is waarbij het zo hoor haha
  janine onlangs geplaatst…36 Blogpost IdeeënMy Profile

 6. 16 november 2016 / 22:40

  Wat een fijne outfit, toch casual maar ook weer netjes! Je ziet er mooi uit!
  Charel onlangs geplaatst…Juiz~sMy Profile

 7. 16 november 2016 / 22:54

  Staat je leuk! En wat schattig dat je neefje je zo volgde hihi. Ik wist niet dat die gaten perse bij de knieën moeten ? hoe het bij jou zit vind ik het namelijk ook prima zitten!
  Kelly onlangs geplaatst…Emigreren als kindMy Profile

 8. 17 november 2016 / 07:57

  Toffe outfit, alleen jammer dat de gaten in de broek iets te laag zitten. Denk dat het dan inderdaad komt doordat je niet zo lang bent of zo.
  Ik heb zelf wel bij een broek dat de scheuren iets te hoog zitten, maar bij mij zitten ze maar ietsje hoger dan mijn knieën en dat valt helemaal niet op 🙂
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Omgaan met stressMy Profile

 9. 17 november 2016 / 10:02

  Gave schoenen! Ik ben ook nog altijd op zoek naar een broek met gaten, maar door mijn lengte (hallo 1,79m en lange benen) is het lastig om een goede lengtebroek te vinden. Daarnaast denk ik dat het mij voor de winter te koud wordt haha. Van het voorjaar ga ik maar weer eens op zoek 🙂
  Lisa onlangs geplaatst…Inspiratie: 6 tips om succesvol te studerenMy Profile

 10. 17 november 2016 / 10:05

  Wat een leuke foto’s! Ik heb zelf vooral het probleem dat de gaten uitscheuren doordat mijn voet erin blijft hangen… X

 11. 17 november 2016 / 15:34

  I like it! Precies mijn stijl wat fashionable en comfortabel Is <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: