PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,

PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,

Het voelt voor mij echt als een eeuwigheid geleden dat ik voor het laatst een plog online heb gegooid. Ik heb de laatste weken ook zoveel meegemaakt. Ook door het overlijden van mijn opa is mijn blog er een beetje bij ingeschoten. Dit probeer ik echter allemaal weer goed te maken.

Ik wil jullie toch nog even een paar fijne momentjes laten zien die ik deze weken allemaal heb meegemaakt. En ik ga nu ook proberen om de plogs weer wekelijks aan te leveren. Mits ik natuurlijk wat heb beleefd, want anders is het ook zo saai he als ik alleen maar thuis heb gezeten.

PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,Mijn vader was jarig geweest dus gingen we gezellig met wat familieleden gourmetten. Tijdens deze dag heb ik mijn ootd geschoten: Casual fall beige. Ik heb toch ook nog even met mijn kleine neefje gespeeld. Wat een boef zeg, hij word al zo groot! Natuurlijk moesten we ook nog even een groeps foto maken. En daarbij hoort ook een gekke foto! Mijn eerste gedachte was omg my face, en waarom heeft de rechter kant allemaal hun tong uit? Toeval? I guess not haha. Mijn vader zit daar echt met een gezicht van: “Ik ken deze debieltjes niet, ik hoor hier niet bij.”

PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,Koning Dash lekker chillend in zijn hangmat haha. Wat een knapperd is het toch ook he! <3

PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,Kort daarop was mijn vriend Vice jarig, en gingen we (jawel) weer met de familie gourmetten! Super gezellig, het leek wel bijna kerst. Kijk (links) onze kleine neefje nou! Deze word ook al groot zeg! Wat kunnen ze toch leuk allemaal van die gekke bekken trekken hihi.

PLOG 22# | Verjaardagen, Gourmetten, Kinderen,Mijn haartjes een nieuwe kleur gegeven. En ik lijk misschien blij op deze foto maar dat was ik absoluut niet! Ik wou heeel wat anders met mijn haar en die troela heeft maar wat gedaan. Ik heb aan twee mensen in de zaak een foto laten zien van hoe ik het wou. Ik wilde een lichte balayage dat in elkaar over vloeide. Dit lijkt er niet eens op! Ik was zo teleurgesteld. Ik heb hun later nog een mail gestuurd dat ik echt niet tevreden over het eindresultaat was, maar nooit meer wat van terug gehoord. Daar ga ik dus ook nooit meer heen. Kappers en ik gaan gewoon niet samen. *zucht*

plog-05Tot slot heb ik ook nog quality time gehad met mijn vriendinnen. De foto’s zijn een beetje poor quality want ze zijn met mijn telefoon gemaakt. We gingen gezellig eten bij Vapiano, en daar ook skypen met onze ander vriendin die in Egypte woont. Wat ook nog een gedoe was want je verstaat elkaar bijna niet. Dus wij liepen een potje luid te praten daar haha. En alle kiddies waren ook meegekomen. Wat zijn het toch een cuties he! Kijk Kezia (rechtboven) in dat beren pakkie, super cute!!! <3

Wat is jouw leukste moment geweest van de afgelopen weken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 18 november 2016 / 09:05

  Jij hebt zo een gezellige familie! Haha, dat gezicht van je vader.. te leuk!
  Dat is zo balen als een kapper niet doet wat jij wilt. En je betaald er dik voor. Ik vind het wel leuk staan. Maar ik snap dat je het anders wilde hebben…zo krijgen ze geen nieuwe klant erbij, duidelijk.
  Babs onlangs geplaatst…Bedankt, wat leuk! We liegen massaal over gekregen kado’s…My Profile

 2. 18 november 2016 / 09:06

  Het ziet er allemaal heel gezellig uit! Ik heb pas sinds twee jaar een kapster die me echt bevalt en ik ben een heel stuk ouder als jou??? ik heb er ik weet niet hoeveel versleten. Zo irritant als ze gewoon niet knippen verven or whatever, zoals jij het wilt! Ik hoop je vandaag weergezellig op de Fancy Friday linkup te zien. Ik vind het heel leuk dat je meedoet!
  Nancy onlangs geplaatst…THE CURE IN AMSTERDAM & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 3. 18 november 2016 / 10:31

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je haar eerlijk gezegd wel heel mooi, maar het is wel ontzettend jammer als het voor jou een teleurstelling was. Slecht ook dat de kapper niks van zich laat horen! X

 4. 18 november 2016 / 11:46

  Leuk, die gekke groepsfoto! En je kapsel is misschien niet geworden wat je ervan verwachtte, maar het staat je wel heel erg goed!
  Mijn leukste moment van de afgelopen weken was ongetwijfeld het boeken van alle hotels op onze USA-trip! Er is geen restitutie mogelijk, dus nu is het écht echt en moeten we wel gaan, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn Sephora USA wishlistMy Profile

 5. 18 november 2016 / 14:28

  Wat heerlijk dat je een paar keer hebt gegeten met familie of vrienden! Vooral gourmetten is altijd zo gezellig! Jammer dat je haar niet helemaal naar je zin is. Echt schandalig dat de kapperszaak vervolgens niet eens op dat mailtje reageert!
  En even iets heel anders, mooie kat heb je trouwens! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Macrofotografie: mijn eerste uitprobeerselsMy Profile

 6. 18 november 2016 / 16:17

  Wat een super gezellige foto’s! Dash is echt een mooie naam.

 7. Marushi
  Auteur
  18 november 2016 / 21:55

  Thnx!! 😀 Het is echt een van mijn lievelingskleuren.

 8. 19 november 2016 / 09:24

  Het was misschien niet wat je wilde, maar ik vind wel dat je haar er supermooi uitziet!
  Falderie onlangs geplaatst…Press Days 2016My Profile

 9. 20 november 2016 / 00:04

  Slecht hoor, van die kappers. Ik heb ook niet zo mega veel vertrouwen in kappers in het algemeen, ik ga nu al jaren naar dezelfde en nergens anders xD maar vind het je toch wel mooi staan! Je foto’s zijn altijd zo gezellig he 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Slimme manieren om liquid lipsticks te bewarenMy Profile

 10. 23 november 2016 / 11:16

  Wat een gezellige foto’s! Leuk ook om eens een kijkje achter de schermen van jouw blog te nemen. Jammer dat je niet tevreden was over het resultaat van de kapper. Waar waren ze met hun gedachten als je zelfs nog een foto hebt laten zien van hoe je het graag wilde hebben. Ik snap jouw teleurstelling (want je had iets anders in gedachten), maar ik vind je haar prachtig! Had ik maar zulk mooi haar *zucht*..
  Deb onlangs geplaatst…Review en swatches: ORLY Sunset Strip, feestdagen collectie 2016My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: