De zeemeermin kroon – Totally awesome!

De zeemeermin kroon – Totally awesome!

Iedereen kent de bloemenkronen wel die afgelopen zomer helemaal in waren. Maar die kan je nu in de kast gooien, want ik heb zoiets gaafs gevonden! Zeemeermin kronen zijn nu echt helemaal hot! Chelsea Shiels, een 27-jarige bloemist, was bezig met het maken van een bloemen kroon, tot ze op het idee kwam om een kroon te maken van schelpen. “Ik heb altijd al Ariel willen zijn, onder de zee. Ik ben een echte strand persoon. Dat is waar mijn obsessie met de zee en schelpen vandaan kwam “, vertelde Chelsea Shiels.

Voor een paar jaar maakte Chelsea deze kronen alleen als hobby, maar wanneer de zeemeermin trend helemaal in begon te worden, groeide haar vertrouwen. Vorig jaar heeft de 27-jarige eindelijk haar oogverblindende zeemeermin kronen eindelijk aan de wereld laten zien. De mensen vinden ze geweldig! Van festivals tot themafeesten aan fotoshoots. Het is de perfecte accessoire om je het gevoel van een echte zeemeermin te geven! Je kunt deze prachtige kunstwerken kopen in haar Etsy winkel. Ik vind de kronen echt oogverblindend om naar te kijken. Natuurlijk ga je er geen boodschappen mee doen, maar inderdaad voor fotoshoots vind ik ze echt geweldig! Ik zou er best eentje aan willen schaffen, maar dan moet ik nog wel eventjes door sparen want deze pareltjes zijn niet goedkoop!

   zeemeermin kroonzeemeermin kroonzeemeermin kroonmermaid-crowns-chelsea-shiels-16 mermaid-crowns-chelsea-shiels-27 mermaid-crowns-chelsea-shiels-36 mermaid-crowns-chelsea-shiels-37 mermaid-crowns-chelsea-shiels-56 mermaid-crowns-chelsea-shiels-59 mermaid-crowns-chelsea-shiels-61 mermaid-crowns-chelsea-shiels-65 mermaid-crowns-chelsea-shiels-68 mermaid-crowns-chelsea-shiels-73 mermaid-crowns-chelsea-shiels-74 mermaid-crowns-chelsea-shiels-78
More info: Etsy | Instagram | Facebook

Wat vinden jullie van deze “Mermaid Crowns”? Zouden jullie zoiets dragen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 22 november 2016 / 06:43

  Ik zou het niet durven dragen maar ze zijn wel prachtig!

 2. 22 november 2016 / 07:02

  Oh mijn god.. nee ! Echt niet.
  Een beetje overdreven is het wel he… misschien voor een apart feestje maar voor de rest niet!
  Melanie onlangs geplaatst…BezinningMy Profile

 3. 22 november 2016 / 09:22

  Er zitten prachtige exemplaren tussen, maar dragen …. nee dat denk ik niet (ik vraag me serieus af bij welke gelegenheid je dit op zou kunnen doen)

 4. 22 november 2016 / 10:25

  Ik zou het zelf niet zo gauw dragen, maar het ziet er wel erg mooi uit!

 5. 22 november 2016 / 11:21

  Jij hebt altijd van die leuke artikelen over dit soort dingen en ik hou daar dus echt van. Ze zien me op mijn werk vrees ik niet echt aankomen met deze kroontjes maar ik vind ze wel heel tof :’) Dit kan best nog wel eens een festivalhitje worden!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Vijf redenen waarom ik een levensgenieter benMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   22 november 2016 / 14:04

   haha nee voor op werk zou inderdaad wel een beetje to much zijn! XD

  • Marushi
   Auteur
   22 november 2016 / 14:03

   Nee inderdaad, ik zou er niet meer naar mijn werk gaan haha.

 6. 22 november 2016 / 20:47

  Voor een feestje wellicht, maar ik denk dat ik dit eerder doorschuif naar mijn tienerdochters. Ik denk dat mijn man mij laat opnemen als ik dit zou dragen, whahaha

 7. Angela
  23 november 2016 / 23:07

  OMG! Dit ziet er echt zo gaaf uit zeg! Dat zou ik echt wel op doen voor naar een festival ofzo!

 8. 5 december 2016 / 16:17

  Ziet er erg tof uit!! Lijkt me leuk om zelf te maken!
  Eva onlangs geplaatst…Zwarte PietMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: