Marushi’s Life 24# | Chinees eten, GT, Snapchat

Marushi’s Life 24# | Chinees eten, GT, Snapchat

Deze week heb ik weer allemaal leuke/gezellige dingen gedaan, en die ga ik jullie vandaag laten zien in deze plog. Mijn oma was jarig geweest, en toen gingen we gezellig met de familie daar chinees eten. Dat is eigenlijk bijna traditie bij mijn oma en opa, altijd eten we wel chinees daar op een verjaardag.

Zoals jullie kunnen zien is de naam van deze rubriek veranderd. Het begon eerst altijd met Plog. Maar omdat ik van heel veel mensen (waaronder familieleden) te horen kreeg dat ze niet wisten wat plog betekende en het daarom steeds moest uitleggen. En daarna begrepen ze het nog niet haha. Heb ik besloten dat ik de naam ipv plog gaat veranderen naar “Marushi’s Life”.  Deze rubriek is gewoon een foto verzameling van wat ik heel de week heb meegemaakt. Een soort online dagboekje. Ik hoop dat het nu voor iedereen thuis duidelijk is! 😉

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatMeer dan 10 verschillende bakjes met eten! Ik ben normaal gesproken niet echt van het chinees eten. Maar mijn oma weet het altijd erg goed uit te kiezen. Dit vind ik allemaal erg lekker!

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatEven lekker gek doen met mijn neefje. Hij kan zelfs soort van een duckface doen (linksboven) haha heerlijk joch!

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatNa het eten zaten we even uit te buiken, en toen kwam mijn nichtje met snapchat aan. Blijkbaar waren er allemaal nieuwe filters. Ik zit nooit op snapchat omdat ik het eigenlijk een beetje nutteloos vind. Maar ik vind het geweldig om even met al die filters te spelen en dan te proberen om de gekste/lelijkste bekken te trekken. Ik heb me echt rot gelachen, buikpijn had ik er gewoon van. Daar is snapchat dan wel weer goed voor haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatMet vrienden zijn we nog naar de film Hacksaw Ridge geweest. Nou ik kan je vertellen dat dit een van de beste oorlogsfilms is waar ik ooit naartoe ben geweest. Het is wel echt een hele heftige film, je moet wel een beetje tegen bloed kunnen. Het verhaal erachter vond ik zeer mooi, ook omdat het waargebeurd is.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatEven nog een selfie maken in de wc. Kijk wat een prachtig licht ze daar hebben! We lijken echt super jong hier haha. Ik ga vaker daar in de wc mijn selfies maken haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatHier zie je gelijk alweer dat de foto van minder kwaliteit is haha. Deze foto en de bovenste zijn met mijn mobiel gemaakt. Dus qua kwaliteit vind ik het echt reuze mee vallen.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatDit weekend was er een GT (Get Together) bij Monique’s en Alex huis. Dat houd eigenlijk gewoon in dat je dan met vrienden bij elkaar komt en gezellige dingen doet. De jongens waren een beetje aan het jammen of op de Xbox/playstation aan het spelen. En de dames waren gezellig een potje uno uno aan het spelen. Ik weet niet of jullie bekend zijn met dat spel maar bij ons gaat dat er hard aan toe haha. Rechtsboven zie je trouwens de diehard pokemon masters zitten haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatNog even een groepsfoto.

Wat is het leukste dat jullie afgelopen week hebben meegemaakt?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 28 november 2016 / 09:40

  Hahaha die filters met snapchat, GE-WEL-DIG! Toffe foto’s zijn het geworden! En ben blij om te lezen dat je Hacksaw Ridge zo goed vond, ik wil daar namelijk binnenkort ook naar toe, maar twijfelde nog. Na het lezen van dit artikel weet ik het zeker: ik wil hem zien. Fijne week! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Beauty: mijn favoriete alledaagse make-upMy Profile

 2. 28 november 2016 / 09:45

  Een avond met vrienden is zoo gezellig! Wij gaan ook vaak kolonisten met vrienden! Kun je me midden in de nacht voor wakker maken. Wij zijn gisteren met de vriendengroep chinees wezen eten! Kreeg ik nog voor mijn verjaardag! Heerlijk!

 3. 28 november 2016 / 10:52

  Leuke week vol gezelligheid! Ik heb afgelopen week lekker geshopt in Arnhem, dat was ook erg geslaagd! Malou x

 4. Angela
  28 november 2016 / 11:19

  Die snapchat foto’s zijn echt geniaal! Ziet er heel grappig uit.

 5. 28 november 2016 / 11:20

  Wat een gezellige week! 🙂 uno is echt leuk! 🙂

 6. 28 november 2016 / 15:05

  haha snapchat is geweldig, erg leuke foto’s weer!

 7. Shiva
  30 november 2016 / 00:15

  Wat een leuke dingen heb je weer gedaan meid! Die film wil ik trouwens ook nog zien!!

 8. Anouk
  2 december 2016 / 17:44

  Super schattig neefje heb je! En die snap chat foto’s hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: