TRASH STASH #4 – November

TRASH STASH #4 – November

Het heeft even geduurd maar na lange tijd heb ik dan eindelijk weer een Trash Stash voor jullie. De laatste was in mei! Ik dacht toen ook bij mezelf, hoe is het nou mogelijk dat ik pas na een half jaar weer een Trash stash heb? Ik weet dat ik zuinig ben met mijn spulletjes maar dit is echt wel belachelijk lang.

Maar toen wist ik het opeens weer. Voordat ik op vakantie ging had ik al een zakje klaar staan met producten die ik opgemaakt had. Ik wist dat er tijdens de vakantie ook wel weer producten op zouden gaan. Dus ik was het lekker aan het opsparen. Maar toen ik terug van vakantie kwam hebben mijn moeder en mijn oma ons huis schoongemaakt (hartstikke lief). Maar in dat proces hebben ze ook mijn zakje met producten weggegooid haha. Dus ik moest weer van voor af aan beginnen.

trash-stash-01Product: Sanex Advanced

Een heel fijn product! Voor mijn lichaam en mijn gezicht gebruik ik eigenlijk altijd Sanex producten. Die halen zelfs alle mascara restjes van mijn gezicht weg, zonder dat mijn ogen er helemaal geïrriteerd van worden.

trash-stash-02Product: Dove go fresh


Normaal gesproken gebruik ik alleen maar deodorant van Fa. Maar voordat ik op vakantie ging had ik er nog een paar nodig en deze waren toen in de aanbieding. Ik ben nu ook helemaal omgeslagen! Ik vind Dove echt een hele fijne lijn. Ze ruiken lekker en ik heb het gevoel alsof ik minder hoef te spuiten.

trash-stash-03Product: Sanex Zero%


Zoals ik twee producten hierboven al vertelde vind ik Sanex echt heel fijn! Deze ga ik dus ook zeker weer in de toekomst kopen. Ook het feit dat hier 0% parabenen in zit is ook erg meegenomen.

trash-stash-04Product: Andrelon Kokos boost & Anti roos & Keratine Repair


Voor mijn haar gebruik ik eigenlijk alleen maar producten van Andrelon. Soms wil ik nog wel eens experimenteren maar ik kom eigenlijk altijd terug bij dit merk. De Kokos Boost was voor mij een nieuwe, maar ook deze vond ik zeer geslaagd!

trash-stash-05Product: Oriflame Deodorant 


Deze had ik toevallig nog ergens liggen (geen idee hoelang). Ik vond het wel een fijn product, maar ik zou het niet zo snel uit mezelf kopen. Deze had ik geloof ik toen ook gratis gekregen bij mijn Oriflame bestelling.

trash-stash-06Product: Dove hair Therapy


Dit product heb ik van mijn moeder gekregen om te proberen. Ik vond hem niet slecht maar ook weer niet beter dan de Andrelon lijn.

trash-stash-07Product: Rituals Shanti Shower


Dit product had ik nog ergens in een Rituals pakketje zitten. Ik vond hem echt heerlijk ruiken. De substantie vond ik daarentegen wel erg dik. Maar dat deed niks af van het gehele product. Zeker aan te raden!

trash-stash-08Product: Amber Elixir Night


Dit luchtje heb ik bij mijn moeder eens opgedaan. Ik vond hem toen zo lekker dat ze hem aan mij heeft gegeven. Echt een heerlijke geur is dit. Volgens mij kwam hij van Oriflame vandaan. Maar de vraag is of ze hem dan nog hebben.

trash-stash-09Product: Mascara PS…


Jullie kunnen mijn review van dit product nog terug lezen. Ik kan hier kort maar krachtig over zijn. Dit product zal ik niet meer aanschaffen. Of je moet van spinnenpootjes en brokkel stukjes houden natuurlijk.

trash-stash-10Product: Ma Fiber Wings Mascara


Een ok product. In het begin vond ik het wel handig maar later begon ik me eraan te irriteren. Hij doet zijn werk wel, maar ik heb toch liever een gewone mascara. Niet voor herhaling vatbaar.

trash-stash-11Product: Maybelline Dream Satin Liquid


De kleur was het net niet. Ik vond deze foundation ook te dik. Ook al deed ik maar een dun laagje je kreeg al snel een masker effect. Helaas had ik er toen ook twee van in de aanbieding gekocht. Niet voor herhaling vatbaar.

trash-stash-12Product: Kiki Eyebrow Marker


Echt een super product! Hiervoor gebruikte ik altijd potloodjes maar dit werkt echt veel beter! Enige nadeel is dat het lijkt alsof hij zo snel op gaat. Maar deze ga ik zeker vaker aanschaffen!

trash-stash-13Product: Essence Pure Skin + Sponsje


Dit product vind ik echt heel fijn! Hij is heel licht qua dekking en de kleur past perfect bij mijn huidskleur. Dit heb ik echt standaard in mijn tas liggen.

Heb jij al wat opgemaakt deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. 1 december 2016 / 09:47

  Voorheen was ik te spreken over de maybelline foundation maar heb hem pas gekocht en het leek wel een hele andere foundation dan voorheen zo gek? Die deo’s vind ik erg lekker allemaal!
  Charel onlangs geplaatst…Etos color care lipstickMy Profile

 2. 1 december 2016 / 13:16

  Ik had precies hetzelfde als jou met de deodorant!

 3. Anouk
  1 december 2016 / 16:51

  Veel spulletjes heb je opgemaakt zeg! Ik gebruik ook altijd andrelon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: