Review | UMA Mascara Lash Boom Bang

Review | UMA Mascara Lash Boom Bang

Ik zelf heb echt altijd mascara crisis. Elke keer als er weer een op is denk ik: “Nu ga ik echt een goede mascara kopen, eentje die mijn ogen laten knallen”.  En dan kom ik weer ergens in mijn makeup la een mascara tegen. Ja die moet dan eerst op he, anders is het toch ook wel weer zonde.

Dus op deze manier kwam ik de mascara Lash Boom Bang van Uma tegen. Ik kon het mij nog heel vaag herinneren dat ik dit product toen op de huishoudbeurs gekocht had. Volgens mij kostte hij een €1,-. Echt een koopje dus! Nu was ik wel heel benieuwd hoe deze mascara op mijn wimpers uit zou vallen. Dus ik ben hem gelijk gaan testen.

lash-boom-bang-01Het merk UMA zei mij helemaal niks. Maar na een beetje speurwerk op google kwam ik erachter dat het een Duits merk is. Op de site zelf kan ik eigenlijk weinig informatie verder vinden over het merk.

lash-boom-bang-04Zo ziet het borsteltje eruit van de mascara van Uma Cosmetics. Zulke borsteltjes vind ik altijd wel fijn om mee te werken. Met dit borsteltje kan ik makkelijk bij mijn onderste wimpers komen, en is de kans klein dat ik tegen mijn huid aankom. En een zwarte veeg achterlaat.

lash-boom-bang-05Even een close up van het borsteltje.

lash-boom-bang-06

mascara-def

Deze keer heb ik wel een wimper borsteltje gebruikt. Maar wat er dan weer op de onderste foto gebeurd is is echt weer een raadsel. Jongens wat is dit nou? Mijn wimpers zijn echt een drama. Of zou dit komen doordat ik mijn ogen wat dichter hou? Anyhow, dus wat vind ik van deze mascara? Voor het geld vind ik het een prima product! Voor dagelijks gebruik werk, supermarkt etc is hij prima! Zoek je meer een mascara met een wow effect dan zou ik toch even verder gaan shoppen.

Ben jij bekend met dit merk?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 2 december 2016 / 07:37

  Die borsteltjes blijven bij mij ook favoriet. Het lijkt wel of je wimpers te zwaar belast zijn, och germe! Ik vind ze zonder deze mascara mooier, je hebt al prachtige ogen!
  Yust onlangs geplaatst…Feestlook part 1 | Dr Pierre RicaudMy Profile

 2. 2 december 2016 / 09:08

  Ik wil altijd echt lekkere vette mascara zal ik maar zeggen. En super zwart. Ik heb vandaag een hele leuke winaktie! Doe je mee?

 3. 2 december 2016 / 10:53

  Ken het merk niet maar dit lijkt me een oké mascara!

 4. 2 december 2016 / 11:14

  De mascara heeft wel een mooi effect zeg, ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord

 5. 2 december 2016 / 12:42

  Verder shoppen is zeker goede raad. Ik vind het zelf ook heel lastig om een goed mascara te vinden. Ik heb hem eergistereen gekocht en hoop op een topper. 😉

 6. 2 december 2016 / 16:55

  Dit heb ik dus ook met de meeste mascara’s… net of mijn wimpers vooruit steken Haha! Nog steeds geen geschikte mascara gevonden helaas!
  Joyce onlangs geplaatst…Kenzo X H&M – ootdMy Profile

 7. Anouk
  2 december 2016 / 17:42

  Er zijn inderdaad betere mascara’s. Maar voor 1 euro vind ik hem prima! Ik heb slechtere meegemaakt.

 8. 2 december 2016 / 19:23

  Van dit merk heb ik nog nooit gehoord en ik vind het er ook niet heel super uitzien. Je wimpers zijn zonder deze mascara mooier. De mascara lijkt je wimpers te verzwaren.
  Zelf zweer ik momenteel bij de mascara van La Roche-Posay.
  Dalinka onlangs geplaatst…Happy Month 1 | Nieuwe auto, gezelligheid en muziekMy Profile

 9. 2 december 2016 / 21:56

  Jammer dat deze mascara niet veel voor jouw wimpers doet. Ik kende het merk nog niet, maar dankzij jou nu dus wel 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: