Doe jij mee aan mijn kerstkaart & goodie swap? (closed)

Doe jij mee aan mijn kerstkaart & goodie swap? (closed)
Kerstkaarten schrijven. – Shutterstock

Kerstkaarten ontvangen, wie vind dat nou niet leuk!? Waarschijnlijk genoeg mensen maar daar gaat het vandaag niet om. πŸ˜› Ik vind het super om een kerstkaart te mogen versturen en ontvangen. Hoe meer hoe beter! En nou zat ik laatst te denken dat het mij echt super leuk leek om kerstkaarten aan mijn mede bloggers te gaan versturen.

Maar dan wou ik er nog een extraatje bij de kerstkaart doen. Het is tenslotte bijna kerstmis of niet! En wat zou kerst zijn zonder cadeautjes. Ik weet dat ik het zelf altijd super leuk vind als ik een dik pakketje in mijn postvak vind. Wat zou er in zitten? Het voelt ook echt bijna als een cadeautje. Maar wat nou als er echt een cadeautje in zou zitten?

lights06

Optie 1:

Een kerstkaart sturen + 2 extra goodies. En denk bij goodies aan bijvoorbeeld, beauty producten, sieraden, Candy, whatever! Use you’re imaginary! Je mag altijd aangeven wat je liever wilt ontvangen! Misschien doe je er wel twee beauty producten bij, maar voeg je er ook nog een sample of een zakje thee aan toe. Je mag het zo gek maken als dat je zelf wilt!

Optie 2:

Misschien vind je al die extra cadeautjes teveel moeite en wil je gewoon een kaartje sturen & ontvangen. Dat kan natuurlijk ook! Ik vind het ook gewoon heel leuk om een kaartje te mogen ontvangen.

Zou je het leuk vinden om aan een van de twee opties mee te willen doen, stuur me dan even een mailtje naar marshavw@hotmail.com

lights06

Gaan wij elkaar een kaartje sturen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 3 december 2016 / 09:09

  Super leuk idee, maar ik sla over. Heel veel succes en plezier ermee!

 2. 3 december 2016 / 22:28

  Wat een superleuk idee! πŸ™‚ Ik denk dat ik je wel eventjes een mailtje ga sturen. Vind het altijd zo gezellig als zoiets wordt georganiseerd door en voor bloggers πŸ™‚

 3. 4 december 2016 / 09:33

  Wat een tof idee ik ga je mailen! ! πŸ™‚

 4. Wendy (B)
  4 december 2016 / 10:48

  Zou wel willen maar ik ben geen blogger.

 5. 5 december 2016 / 11:18

  Wat een goed idee, ik ben met Rebacca mee eens en kies ook voor optie een. Ik heb het vandaag erg druk wegens de voorbereiding voor vanavond. Ik probeer je later te mailen. πŸ™‚

  • Marushi
   Auteur
   5 december 2016 / 23:28

   Morgen worden de kaarten verstuurd! πŸ™‚

 6. 6 december 2016 / 19:52

  Superleuk idee dit! Kan ik nog mee doen of ben ik inmiddels alweer te laat… ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: