MARUSHI’S LIFE 25# | Super verwend door sinterklaas!

MARUSHI’S LIFE 25# | Super verwend door sinterklaas!

Ja niet ik hoor, was het maar zo’n feest! Mijn neefje was de gelukkige! Wij vierde net zoals vorig jaar Sinterklaas bij mijn nicht. Haar zoontje is nog het enigste jonge kindje bij ons in de familie. Dus hij word altijd lekker door iedereen verwend. Ja wat wil je met zoveel familieleden en maar een kindje.

Ik vier eigenlijk al jaren geen sinterklaas meer, dus ik moet er nog steeds een beetje aan wennen dat dit feest weer in mijn leven is gekomen. Ik vind dit stiekem ook erg leuk. Mijn neefje is zo jong dat hij nog helemaal in de magie van sinterklaas en zwarte piet gelooft. Als je maar zegt dat je zwarte piet voor de deur heb zien staan dan beginnen zijn oogjes helemaal te stralen!

sinterklaas-01Kijk hem nou trots in zijn zwarte pieten outfit. Ik had nog een chocolade sinterklaas voor hem gekocht. En je die moest meneer gelijk hebben. Volgens mij stonden er nog meer snoepjes op de tafel waar hij mee bezig was, maar sinterklaas was al snel uitgekleed. Volgens mij heeft hij er geen eens een hap van genomen want ik zag hem even later naakt naast de tv staan. Arme sinterklaas 😛

sinterklaas-02 sinterklaas-03Jullie zullen vast wel gelezen hebben dat ik samen met mijn moeder naar de weight watchers ga. Je kan je wel een beetje inbeelden hoe moeilijk zulke dagen voor mij zijn haha. Dit noemen wij dus een cheat dag haha. Ik ga niet de punten tellen of alles naar binnen proppen. Maar een paar chocolaatjes en pepernoten zijn vandaag voor mij wel toegestaan. Af en toe moet je jezelf wel een beetje verwennen natuurlijk!

sinterklaas-04Oei! Nog veel meer lekkere dingen!

sinterklaas-05 sinterklaas-06Mijn nichtje maakt ook elk jaar zelf gemaakte cupcakes. Erg zoet, maar wel heel erg lekker!

sinterklaas-07 sinterklaas-08 sinterklaas-09Mijn neefje wou even mijn camera “lenen” om van iedereen foto’s te maken. Dat had hij best goed gedaan. Uiteindelijk moest hij natuurlijk ook nog even een selfie maken. Ik moest zo hard lachen. Ben ik een slecht of een goed invloed op hem met mijn camera gekte? 😛

sinterklaas-10Toen was het moment daar! Er werd hard op de deur gebonkt! Mijn neefjes ogen gingen van geschokt naar super enthousiast toen hij realiseerde dat het sinterklaas en zwarte piet waren die cadeautjes kwamen brengen! Maar hij moest eerst in de kamer wachten en wij gingen de deur open doen.

sinterklaas-26Mijn nicht was tegelijkertijd voor zwarte piet aan het spelen en wou wat pepernoten in de gang gooien. Ze was zo enthousiast bezig dat het zakje scheurde en bijna de hele inhoud over de vloer ging! De hondjes konden het wel waarderen haha.

sinterklaas-13Sinterklaas had maar liefst 4 zakken met speelgoed voor meneer gedropt! Dat is een zak meer dan vorig jaar! Mijn neefje was blijkbaar wel heel erg lief geweest dit jaar!sinterklaas-16sinterklaas-11Alle volwassen mensen stonden om mijn neefje heen om te zien wat hij allemaal had gekregen. Na de tweede zak hielpen we hem even een handje om de zakken leeg te maken, want hij had zoveel cadeautjes!

sinterklaas-12 sinterklaas-14 sinterklaas-15 sinterklaas-17 sinterklaas-18 sinterklaas-19 sinterklaas-20Scheuren kan hij heel goed!

sinterklaas-21Hoeveel bomen zijn er gesneuveld voor deze cadeautjes haha.

sinterklaas-22Wow! Wat een berg met cadeautjes zeg! Daar zal menig kindje jaloers op zijn! En dan te bedenken dat meneer eind december ook nog eens jarig is!

sinterklaas-23Wij wouden nog in ze zak kruipen zodat zwarte piet ons mee kon nemen naar Spanje, maar we paste er helaas niet meer in.

sinterklaas-24 sinterklaas-25Danley wou ook even in de zak. Gelijk stond de mobiele brigade paraat om er foto’s van te nemen hihihi.

sinterklaas-27Natuurlijk moest het speelgoed ook gelijk even getest worden!

sinterklaas-28 sinterklaas-29Tot slot hebben we deze avond beëindigd met een lekker kop soep en verse broodjes!

Hebben jullie sinterklaas gevierd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 6 december 2016 / 08:26

  Wat gezellig! Tja, als er eten aan te pas komt vind ik het al snel gezellig! Leuke foto’s hoor en ook zo leuk dat iedereen op je blog wilt!

 2. 6 december 2016 / 12:16

  Jeetje wat een berg cadeaus! Hij ziet er helemaal leuk uit in zijn pietenpak 🙂 Heeft het duidelijk naar zijn zin!

  • Marushi
   Auteur
   6 december 2016 / 20:52

   Nee haha wij doen eigenlijk niks met sinterklaas. Ik kreeg wel een chocolade letter haha

 3. 6 december 2016 / 17:32

  Wat een leuke foto’s! Ik kan niet wachten tot we volgend jaar sinterklaas gaan vieren met mijn neefje.

 4. 6 december 2016 / 17:36

  Wauw dat zijn wel heel veel cadeautjes haha… Die van mij had er 7 dat vonden wij wel genoeg omdat wij met de kerst ook aan cadeautjes doen.
  Monica onlangs geplaatst…LBM week #48 | Back to workMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   6 december 2016 / 20:51

   Ja ik vond het ook een beetje teveel van het goede hoor haha

 5. 6 december 2016 / 20:53

  Wow hij is goed verwend zeg! Ziet er uit als een gezellige dag/avond, heerlijk toch zo alle familie bij elkaar. 🙂

 6. 6 december 2016 / 22:38

  Ah wat leuk. Helemaal verwend door jullie. Geweldig.
  Ik was druk bezig met speelgoed kopen voor mijn neefjes en nichtjes. Het was zo druk overal en die rij in Intertoys zal ik nooit vergeten tot en met de straat hihi. Nog nooit eerder meegemaakt.

 7. 7 december 2016 / 14:19

  Hey mop ziet er super gezellig uit. Wat een kadootjes allemaal!

 8. 7 december 2016 / 16:46

  Wat een gezellige Sinterklaasavond heb je gehad! Leuk om te zien hoe spannend die kleine kinderen dat vinden he? Jammer dat je niet in de zak paste om meegenomen te worden naar Spanje haha. Ik hoop ook elk jaar dat ik mee mag naar Spanje 😉

 9. 7 december 2016 / 17:14

  Wat een gezellige sinterklaas hebben jullie gehad zeg! En je neefje is echt lief!!!! En jammer dat je niet in de zak mee kon naar Spanje. …. We hebben dit jaar geen sinterklaas gevierd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: