Kerstevent HEMA | Food, Drinks & Fun times

Kerstevent HEMA | Food, Drinks & Fun times

Afgelopen dinsdag had ik een kerstevent van de HEMA in Amsterdam. Het was mijn allereerste event dus ik was heel blij maar ook best een beetje zenuwachtig over wat ik kon verwachten. In totaal heb ik 55 minuten gereisd. Dat viel nog mee achteraf toen ik van verschillende bloggers had gehoord dat zij er soms meer dan anderhalf uur over deden!

Toen ik het hoofdkantoor van de HEMA binnen liep kwam ik in een super grote ruimte terecht. Deze was gevuld met stands, tafels, kerstbomen, eten en nog veel meer. Er waren ook al heel veel mensen aanwezig. Ik dacht dat ik een paar gezichten herkende maar ik voelde me nog een beetje te verlegen om ze gelijk aan te spreken. Eerst maar de kat uit de boom kijken. Camera erbij en klikken maar!

kerst-event-hema-00Dit alcohol vrije drankje kregen we bij binnenkomst. Dat witte hertje erachter vind ik echt zo super schattig!

kerst-event-hema-01 kerst-event-hema-02De kerstwens boom. Ze vertelde dat je hier je wens voor deze kerst in kon vullen, en dat de leukste wens door HEMA in vervulling zou gaan. Nou maar hopen dat ze snel die miljoenen gaan storten op mijn rekening! 😛

kerst-event-hema-03Er stond een lange tafel naast de wens boom die echt perfect gedekt was! Ik ben echt een sucker voor goud dus ik kon deze tafel zeker waarderen. Heel mooi gedaan.
kerst-event-hema-04 kerst-event-hema-05 kerst-event-hema-06Miljuschka was ook aanwezig op dit moment. Ik schaamde me een beetje want ik had echt totaal geen idee wie het was. “Oeps” Zelfs mijn vriend wist dat het een bekend persoon was.kerst-event-hema-07Ze vertelde ook dat je in deze hoek je naam/quote/zin kon laten graveren in zo’n leuke pizza plank! Helaas was de rij al snel immens lang, en waren ze al snel op. Gelukkig hadden ze nog wel schriftjes over.

kerst-event-hema-13Dit was wel echt het enige minpuntje van de hele avond. Ik wil niet weten hoelang ik in die rij heb gestaan! Leermomentje HEMA!

kerst-event-hema-08Aan deze tafel kon je een cadeautje inpakken. Wat er in zat was nog een verassing. Maar omdat ik zo lang in de rij voor het schriftje had gestaan waren de cadeautjes helemaal op! Toen hoorde ik later van Josan dat er een leuke snow globe inzat. Nou dan ben ik maar een brutaaltje, maar Marsha ging dus wel mooi naar huis met ook een leuke snowglobe! Nee heb je, ja kun je krijgen!

kerst-event-hema-09 kerst-event-hema-10In een stand kon je de kerstcollectie van de HEMA zien. Van kleding, sieraden tot lingerie en speelgoed. Je zag er allemaal leuke producten helemaal in de kerstsfeer.

kerst-event-hema-11 kerst-event-hema-12 Er was ook een stand waar je verschillende soepen, broodjes en quiche kon proberen.

kerst-event-hema-15kerst-event-hema-14 kerst-event-hema-16Je kon er ook verschillende soorten wijn proeven, en daar gaan ze je dan alles over vertellen. Ik kreeg een glas rode wijn in mijn handen gedrukt. Ik vond hem best lekker maar ik ben niet echt een wijnpersoon.

kerst-event-hema-20Voor de rij van het graveren van de boekjes liep ik langs twee lange tafels. De ene tafel stond vol met nootjes, kaas en vleeswaren. Allemaal verschillende hartige dingen.

kerst-event-hema-18Maar de ander tafel stond vol met taarten, snoepjes en koekjes! Ik moest me erg bedwingen om niet van alles wat te proeven want er was zoveel keus. Het zag er allemaal zo heerlijk uit!

kerst-event-hema-19Je had ook een stand waar je opgemaakt kon worden, en waar ze je nagels deden. Ik heb dit eigenlijk maar overgeslagen. Het was zo druk en ik had eigenlijk geen zin om weer in een rij te gaan staan.

kerst-event-hema-21 kerst-event-hema-23 kerst-event-hema-25kerst-event-hema-24Een foto van het proces tijdens het graveren van de boekjes. Het was erg gaaf om te zien!

kerst-event-hema-26 kerst-event-hema-28Toen ik in de rij stond ben ik aan de praat geraakt met mede bloggers Helen en Chanel. Echt super gezellige meiden, ik kon het heel goed met ze vinden. En het maakte het wachten een stuk draaglijker.

kerstevent-hema-29 kerst-event-hema-30Samen met medeblogger Josan van GoodGirlsCompany. Ook echt een super lieve en aardige meid. Ze had me gelijk herkend! hihi.

kerstevent-hema-31Tegen het eind van de avond toen iedereen al naar huis was gegaan hebben wij even met zijn drieën de photo booth onveilig gemaakt! We hebben echt super veel foto’s gemaakt!

Ik heb ook nog met een paar ander bloggers staan praten en dat was ook echt super gezellig! Allemaal lieve en leuke dames! (Meiden jullie weten wie ik bedoel! 😉 Helaas ben ik niet in de gelegenheid gekomen om met hun even op de foto te gaan, maar hopelijk komt daar in de toekomst verandering in! Al met al een zeer geslaagde dag.

Was jij toevallig ook bij dit event?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

48 Reacties

 1. 8 december 2016 / 08:11

  Lijkt me echt super gezellig! Zeker als je zo andere bloggers leert kennen.

 2. 8 december 2016 / 08:37

  Ik vond het echt zo leuk je gezien te hebben! Nu ik weer al die lekkernijen zie loopt het water in mijn mond.. deze week even langs de Hema vrees ik.
  En zoals ik al zei: Waarschijnlijk straks meer events waar ik je vast tegen zal komen, ik vind het reuze gezellig als je er dan weer bij bent!
  Leuk verslag!
  Babs onlangs geplaatst…Badger Sleep Balm en Ha-Tha Kruiden ReukflesMy Profile

 3. 8 december 2016 / 10:04

  Haha ik herken mezelf echt in jou! Ik keek ook echt de kat uit de boom, het was een hele leuke eerste ervaring met een persevent! En die tafel met al dat lekker <3. Vond het een hele leuke middag/avond, en de volgende keer spreek ik je gewoon even aan, hihi.
  Liefs, Carolien

 4. 8 december 2016 / 10:04

  Wat een tof verslag! Mooie foto’s! Was echt super leuk en ik vond het echt tof om je in het echt te zien! 🙂

 5. 8 december 2016 / 13:02

  Leuk je gesproken te hebben! Was een super gezellig event, mooi verslag hiervan!

 6. 8 december 2016 / 13:39

  Zag er heel gezellig uit maar jeetje wel druk idd! Spotte al wat ontzettend leuke items, daar is Hema wel goed in haha!
  Leuk om te zien, zelf nog nooit naar een event geweest eigenlijk

 7. 8 december 2016 / 16:26

  Dit event ziet er echt super gezellig uit. Wat gaaf die gegraveerde boekjes.

 8. 8 december 2016 / 19:15

  Wat onwijs leuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn! Super tof! Jammer van de drukte, maar zo te zien en te lezen heb je het alsnog wel leuk gehad. Leuk ook dat je andere bloggers herkende en nog even kon praten en foto’s maken. Dat lijkt mij één van de leukste dingen aan een event! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #3My Profile

 9. 8 december 2016 / 19:24

  Leuke foto’s! Ik was dus ook uitgenodigd voor dit event, maar helaas moest ik naar school. Damn, wat heb ik spijt dat ik school niet had afgezegd! Xoxo
  Anke onlangs geplaatst…Pepernoten | testingMy Profile

 10. 8 december 2016 / 20:05

  Mooie foto’s, Hema heeft flink uitgepakt. Jammer van de wachtrijen…. Ik heb ook een zwak voor goud en glitters!

 11. 8 december 2016 / 22:44

  Altijd leuk dit soort events. Hema is awesome. Wel heel druk zeg

 12. 9 december 2016 / 11:40

  Jaa! Ik was er en heb jou ook gezien, maar we hebben elkaar niet gesproken. Volgende keer stap ik op je af hoor! Leuk verslag! Xx

 13. 9 december 2016 / 12:42

  Wat balen dat het zo druk was en je zo lang in de rij moest staan. Dat is wel een min puntje maar zo te zien heb je als nog een gezellige dag gehad 🙂

  • Marushi
   Auteur
   9 december 2016 / 21:32

   Wat grappig hihi! Ja ik vond het ook zeer gezellig ^^

 14. 9 december 2016 / 19:02

  Leuk zeg! En wat een drukte… idd ik denk dat dat een klein puntje is om over na te denken, maar dat kan ook betekenen dat er minder meiden worden uitgenodigd… oeps! Of meer personeel… haha!
  Ik hou van Hema, vooral toen de kinderen nog klein waren, veel gekocht. En nu koop ik er vooral ondergoed!
  Yust onlangs geplaatst…Kerstlook part 2 | NYX CosmeticaMy Profile

 15. 9 december 2016 / 19:11

  Wat ziet dat er onwijs gaaf uit! Door welk persbureau ben je voor het event uitgenodigd? De Hema is echt HOT aan het worden! Ik ben ook echt Hema verslaafd en gelukkig zit er 1 bij ons in het dorp! ???

  • Marushi
   Auteur
   9 december 2016 / 20:14

   Ik kreeg een mailtje van het persbureau van de HEMA zelf 🙂

 16. 9 december 2016 / 20:42

  Hey Marushi Girl!
  Wat Leuk zo’n Event en om andere bloggers te ontmoeten!
  Wat is dat gegraveerde schriftje mooi met je own name erop! LOVE IT!??
  Superleuk om mee te kijken.ThnQ for sharing!
  Leuke spulletjes Echt Hema!?
  Have a great weekend! Ohw Yessssss!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.?
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…Last Tea Time No.135|Double Cocktail Time Special With Mel & Miss B. |(*LONG)|(Written in English & Dutch)|Tea Time Break 5 Dec Till January 2017) Friday Vibe° Vanda MayMy Profile

 17. 9 december 2016 / 22:03

  Het ziet ernaar uit dat je het erg gezellig hebt gehad. En wat een lekkere hapjes overal, haha. Lijkt me ook leuk om een keer mee te mogen maken!
  Denise onlangs geplaatst…Oldschool een dagboek bijhoudenMy Profile

 18. 10 december 2016 / 10:09

  Ziet eruit als een leuk event! Ik zou eerst ook aanwezig zijn, maar moest helaas op het laatste moment toch afzeggen wegens andere omstandigheden. Jammer van die rij bij het graveren, daar zal Hema de volgende keer echt beter op moeten letten. Enne… ik ben ook altijd iemand die even de kat uit de boom kijkt: er komt namelijk zoveel nieuwe informatie op je af! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Blogtips waar ik écht wat aan heb (gehad)My Profile

  • Marushi
   Auteur
   10 december 2016 / 12:08

   Volgende keer gewoon meegaan! 😉 Meerdere bloggers zijn zo binnengekomen zonder uitnodiging haha.

 19. Shiva
  10 december 2016 / 13:10

  Aaah Super leuk! ALs ik ervan wist had ik ook graag bij zo iets aanwezig geweest! :O

 20. 11 december 2016 / 13:51

  Het zag er wel super leuk uit! Hema had goed zijn best gedaan als ik je foto’s zo zie. Jammer alleen dat je lang moest wachten af en toe.

 21. 11 december 2016 / 22:05

  Wat een leuk verslag en mooie foto’s. Het event ziet er heel gezellig uit. Ik was ook uitgenodigd, maar helaas was het reizen voor mij iets te ver uit België. Hopelijk een volgende keer. Het lijkt me namelijk superleuk om andere bloggers te ontmoeten!

 22. 11 december 2016 / 22:35

  Dat zeg er druk uit zeg! Was het leuk? Wat gaaf dat boekje. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…blog verslaafdMy Profile

 23. 14 december 2016 / 08:14

  Wat leuk dat je bent uitgenodigd, en wat een mooie items heeft HEMA voor de kerstcollectie in petto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: