SPAM JE BLOG! 5# DECEMBER KERST EDITIE

SPAM JE BLOG! 5# DECEMBER KERST EDITIE

Jawel nog twee weken ongeveer en dan is het alweer kerst jongens! Dan is het tijd voor gezelligheid met familie, lekker veel eten, en natuurlijk cadeautjes! Hebben jullie al plannen voor de kerst? De eerste kerstdag staat bij ons eigenlijk nog leeg, wat gewoon nooit gebeurt! En met de tweede kerstdag gaan wij gezellig met mijn familie vieren. Wij doen dan ook het dobbelsteenspel, ik moet daar alleen nog heel veel cadeautjes voor kopen haha. En in de avond gaan wij lekker uit eten. Ik kan niet wachtten! 

Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten!

spam-je-blog-december kerst

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 10 december 2016 / 12:22

  Mijn kerst staat al helemaal volgepland, kerstavond doen we cadeautjes, kerstdag is het voornamelijk héél véél eten, en tweede kerstdag wordt mijn vader 50! Super leuk, dus, en ik ben ook al helemaal in de kerstsferen. Dat zie je ook terug op mijn blog, waar ik tijdens “Blogmas” alleen maar over kerst blog: lekkere recepten, de leukste uitjes en natuurlijk de benodigde cadeau-inspiratie!
  Normaal gesproken gaat mijn blog over fotografie en lifestyle, en ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen! Fijne feestdagen alsovast! Liefs, Kim.
  Kim onlangs geplaatst…Kerst // Gift Guide Cadeautjes onder 15 euro!My Profile

 2. 10 december 2016 / 12:58

  Ik ben nog niet in kerstsfeer.. Ik denk dat het zoals gewoonlijk rustig thuis zal worden, maar kerstdag vieren we wel bij oma en opa. Dit jaar alleen met koffie en taart omdat het wat minder met ze gaat en we er geen heuse bedoening van willen maken..
  Evelyne onlangs geplaatst…✘Create it your way Tag✘My Profile

 3. 10 december 2016 / 13:49

  Wij volgen elkaar al een tijdje, dus zoveel hoef ik niet uit te leggen hihi.. Mijn naam is Josine en mijn blog heet http://www.theBiggerBlog.com waar je alles leest over (curvy) fashion, ook ben ik dol op beauty en lees je ook over lifestyle. Mijn bekendste quotes zijn “shop your shape” en natuurlijk “passion for fashion”. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…birthday girlMy Profile

 4. 10 december 2016 / 14:02

  Mijn blog Vaker Vrolijk kende je al, maar ik wil wel mijn Instagram spammen 😉 Op @vakervrolijk plaats ik elke dag foto’s van dingen waar ik blij van word. Ik probeer altijd op zoek te gaan naar kleur in mijn foto’s, zodat mijn feed bij elkaar een vrolijk geheel vormt 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Kleurrijk Valencia – de meest fotogenieke plekkenMy Profile

 5. 10 december 2016 / 17:48

  Superleuk om dit te doen! Ik ben Malou en ik blog op Blonde Blossom over hotspots en citytrips. Misschien ken jij me wel, maar misschien wat van je bezoekers nog niet! Er komt ook regelmatig beauty, boeken en nieuwe aankopen voorbij. Ik vind het heel leuk als je eens komt kijken! Malou x

 6. 10 december 2016 / 21:48

  Spammen is altijd leuk, zeker voor Kerst! Gezellige tijd altijd hè? Ik blog dagelijks ( vaak 2x ) over beauty en af en toe een ander item. Kom gezellig kijken 🙂 http://www.hillybillybeauty.nl

 7. 11 december 2016 / 10:26

  Ah, de mooie meid! Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Hennie en ik blog op http://www.tutje.nl over beauty, lifestyle en mijn eeuwige strijd: afvallen. Ik ben al wat ouder, dus geen flawless looks meer, maar wel luchtig geneuzel en een portie gezelligheid. Verder ben ik een blogger die zichzelf niet al te serieus neemt, dus perfectie is bij mij ver te zoeken.

  Fijne zondag!

 8. 11 december 2016 / 12:07

  Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Demi en op mijn blog, http://allgoodintentions.com/, vertel ik je alles over kleding en nieuwe trends, maar ook outfitposts en wat lifestyle. Alles om jou te inspireren! Oh, en volgende week komen er drie verschillende, inspirerende kerstoutfits online om jou een handje te helpen!

  Fijne zondag!

 9. 11 december 2016 / 22:16

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Adventskalender dag 9 & 10My Profile

 10. 11 december 2016 / 23:14

  Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com

 11. 12 december 2016 / 13:42

  He, dat is super aardig van je! Hi, ik ben Nancy en ben een @#$$%^^&& +fashionblogger! Lol. Iedere dinsdag en vrijdag post ik een outfit ( soms ook iets anders) maar het is altijd persoonlijk en gezellig met veel interactie van andere bloggers! Vrijdag 16 december heb ik een hele gave winactie alleen voor de Nederlandse en Belgische lezers! En aangezien mijn grootste groep lezers uit het buitenland komt, maak je dus extra veel kans!Ik hoop je vrijdag te zien!

 12. 15 december 2016 / 17:32

  Hoi! Ik ben Michelle en ik blog op http://www.livelifemichelle.weebly.com Op mijn blog vindt je beauty, fashion, lifestyle en fotografie, en ik ben momenteel ook bezig met de laatste maand van mijn Project Pan waarvan natuurlijk alle updates terug te vinden zijn. Ben je benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: