4x lovely Chokers van Brandfield

4x lovely Chokers van Brandfield

Een tijdje geleden ben ik door Brandfield benaderd of ik misschien een paar van hun chokers uit wou proberen. Jullie weten dat ik gek ben op sieraden, dus ik was zeker wel gewillig om er een paar te proberen. Ik heb al eerder van een ander merk chokers mogen ontvangen maar dat waren best simpele. Brandfield heeft qua chokers echt een heel groot assortiment.

Brandfield heeft een uitgebreide webshop met dames- en herensieraden. Denk aan horloges, armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en zonnebrillen. Met een aanbod van meer dan 170 merken kun je bij Brandfield altijd wel iets leuks vinden!

brandfield-01De chokers kwamen in deze prachtige zalmkleurige doos binnen. Ik vind dit doosje er echt chique uit zien. Handig om sieraden in te versturen, maar ook erg gaaf om je sieraden in op te bergen.

brandfield-02Alle chokers waren ook nog eens apart verpakt in zwarte doorschijnende zakjes.

brandfield-03Ik ben voor deze vier chokers gegaan. Zwart met goud is sowieso echt mijn kleuren combinatie. En ik vind de bedels die eraan hangen ook echt super.

chocker-01-defKARMA GOLDPLATED OPEN TRIANGLE CHOKER  €24,95

Dit is een van mijn favoriete chokers. Het is gewoon een simpel bedeltje maar je kan het met zoveel kleding stukken combineren. Ik ga meestal voor uitbundige sieraden maar deze simplistische hanger vind ik toch ook wel wat hebben. 

chocker-03-defMY JEWELLERY LES CLEIAS BEADS €19,95,-

Ik vind dit een hele leuke maar ook weer een hele enge choker. Met leuk bedoel ik dat hij apart is en je outfit een speels effect geeft. Met eng bedoel ik dat ik bang ben dat hij snel kapot gaat omdat het allemaal kralen en draad is. Ik heb daar zelf minder goede ervaringen meer. Ik ben bang dat wanneer ik hem maar een beetje van mijn keel trek dat hij al kapot schiet. Dit was natuurlijk niet het geval, maar ik ben er wel voorzichtig mee.

chocker-02-defKARMA SILVER MOON CHOKER €24,95,-

Deze choker was een van de eerste die in mijn winkelwagentje belande. Ik heb gewoon iets met de maan. Lekker zweverig allemaal maar manen en sterren trekken mij altijd aan.

chocker-04-defKARMA GOLDPLATED SILVER TUBE CHOKER €24,95

Ook weer zo’n simpele maar toch prachtige hanger. Ik weet niet waarom maar ik vind deze hanger wat chiquer over komen.


Al met al vind ik de chokers van Brandfield erg fijn. Je kunt ze ruim verstellen en ze zitten daarom ook niet te strak om je nek. Dat hebben niet alle chokers en daarom is het altijd maar de vraag of ik ze fijn vind zitten. Het enige wat ik toch wel een beetje minder vind is de prijs. Ik vind het best duur voor een choker. Maar de kwaliteit, de verpakking en de service zijn super!

Doen jullie al aan de Choker hype?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 12 december 2016 / 06:44

  Ik vind ze altijd heel leuk staan! Vooral de laatste vind ik prachtig. Weer eens wat anders dan die eeuwige sjaaltjes die ik meestal draag, hoewel ik niet weet of een choker mijn oudere nek flatteert of juist benadrukt.
  Zij zijn inderdaad best aan de prijs, maar wel heel mooi!
  Babs onlangs geplaatst…SANS SOUCIS Parfum Prestige Limited EditionMy Profile

 2. 12 december 2016 / 10:21

  Die laatste choker is mijn favoriet, wat een plaatje. Ik doe niet mee aan de choker hype, maar denk dat ik het wel eens zou proberen. Malou x

 3. 12 december 2016 / 10:27

  The choker is nooit zo mijn ding geweest, al vind ik die opengewerkte wel leuk!

 4. 12 december 2016 / 12:53

  Heel erg mooi! Ik vergeet steeds dat ik er 1 wil! Ik hou wel van die wat fijnere bandjes en de combinatie met goud is helemaal mijn stijl! Ik zou me eens wat meer moeten verdiepen in de Nederlandse markt, ik ben alleen op de hoogte van de buitenlandse!

 5. 12 december 2016 / 22:50

  Oh, deze zijn heel erg leuk! Ik heb nog geen chokers en ik snap niet waarom! Als kind wilde ik super graag chockers (toen waren ze ook helemaal de “in”). Na lang zeuren kreeg ik er eindelijk één. De rage was toen al nagenoeg voorbij en mijn choker was te groot. Ik zou dus met gierende banden naar de winkel moeten rennen om eindelijk mijn geliefde choker te kopen. Het is er gewoon nog niet van gekomen! Ik ga een kijkje nemen bij deze webshop!

 6. 13 december 2016 / 03:29

  Leuk! Vooral die met die maan. Ik heb ook echt iets met de maan. Echt zo zweverig eigenlijk maar de maan is gewoon mooi en mysterieus enzo. Als ik ‘s nachts naar de wc moet en ik zie de maan door het badkamerraam kan ik zo makkelijk een kwartier blijven zitten omdat ik dan naar de maan zit te staren hahaha. Beetje vreemd, misschien schuilt er wel een weerwolf in me ofzo. Oke, ik ratel een beetje door sorry hahaha
  Sher onlangs geplaatst…Sites voor (o.a.) studie ontwijkend gedragMy Profile

 7. 13 december 2016 / 10:06

  Hoewel chokers niet echt mijn ding zijn vind ik ze bij anderen niet per se stom! Ik vind ze bij jou heel tof staan! De kleurencombi van zwart met goud vind ik ook heel strak en chique. Gaaf! Vooral die eerste, derde en vierde vind ik leuk staan. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Kerst inspiratie | 35x Leuke kerstversieringMy Profile

 8. 13 december 2016 / 18:27

  Kende deze trend / hype niet… maar ik vind ze wel erg cool!!!

 9. 16 december 2016 / 22:14

  Gaaf en leuke samenwerking! Ik heb een zwak voor chokers, vooral die met dat maantje vind ik super cute!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: