OOTD | Belloya vest + winactie! (gesloten)

OOTD | Belloya vest + winactie! (gesloten)

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwe vest (one size fits all) met patches die ik van Belloya heb mogen ontvangen. Foto’s maken was dit keer ook echt weer een gevecht. Ik had dit weekend maar een dag de tijd waarop ik foto’s kon maken, en het was nog eens super slecht weer ook! Regen, mist en wind, daar moest ik het mee doen. Daar bovenop voelde ik me ook een beetje ziekjes. De foto’s zijn dit keer niet echt met een wow factor, so please bear with me! 

Bij de webshop Belloya vind je trendy dames mode in grote maten. Er is voor ieder wat wils. Van basics voor op een luie zondag tot jurken voor een spetterend avondje uit. Draag je niet graag jurken, dan kan je voor een avondje uit ook een leuke blazer, top en broek combineren. Ook dat kan je vinden in de collectie van Belloya. Tenslotte maak je met een mooie accessoire je outfit helemaal compleet.

Klik op de foto’s voor de slideshow, veel betere kwaliteit! ^^

bellamy-vest-02

Over Belloya

Belloya brengt de nieuwste modetrends voor curvy, zelfverzekerde vrouwen. Kenmerkend voor de trendy silhouetten van Belloya zijn een perfecte pasvorm en een kwaliteitsvolle stofkeuze. De collectie wordt ontworpen en geproduceerd in Europa (voornamelijk in Italië). Hierdoor kunnen we rekenen op korte levertijden en brengen we real-time fashion, met snel op elkaar volgende collecties. Zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten.

Onze klanten zijn onze grootste inspiratiebron en wij geven hen graag de kans om te participeren en zélfs onze collectie mee te creëren. Zo zullen we regelmatig thema workshops, styling events en zoveel meer organiseren! Belloya is meer dan een merk, het is een community die body positivity als belangrijkste boodschap uitdraagt. Together we shine!

 

 

OOTD | Belloya vest + winactie!OOTD | Belloya vest + winactie!OOTD | Belloya vest + winactie!OOTD | Belloya vest + winactie!

T-shirt: H&M // Vest: Belloya// Broek: Primark// Sjaal:  Bershka // Schoenen: VanHaren //


WINACTIE

Nu mag ik ook nog een van mijn lezers blij maken met zo’n toffe vest (one size fits all) met patches. Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg Belloya op facebook
 • Volg Marushi Lifestyle op facebook
 • Tag twee personen in het bericht op facebook!

Vergeet niet een geldig email adres achter te laten! De winnaar word op 27 december op de facebook pagina van Marushi Lifestyle bekend gemaakt! Heel veel succes iedereen!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. Yessica leidner
  14 december 2016 / 07:07

  Wauw wat mooi ik loot graag mee

 2. 14 december 2016 / 08:12

  Leuk vest! Ik ben even gaan kijken op Belloya, ook leuke jurken gezien daar!
  Staat je goed, je kan geweldig kleding combineren, grappig dat zo een dikke das het ook zo een compleet geheel maakt.
  Ik sla deze actie even over, gun het iemand anders meer. Ik heb best veel kleding de laatste tijd gekregen. En er zijn vast mensen die zo een heerlijk en mooi vest kunnen gebruiken!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Spa Serene Bad- & Bodyoliën van Mineral Care!My Profile

 3. 14 december 2016 / 09:55

  Erg leuke outfit zo met die laarzen en het vest! Staat je goed!

 4. 14 december 2016 / 10:18

  Leuk vest zeg! Ik ga zo gelijk even op de site kijken! Ik vind je uitgelichte foto juist erg mooi!

 5. 14 december 2016 / 12:25

  Wat staat dat je leuk. Ik doe mee. Ik heb net alles gedaan. Ik heet op facebook Sherry Masters <3.

 6. Shiva
  14 december 2016 / 13:24

  Wat een leuke outfit post weer! staat je goed! Ik doe mee met de loting 😀

 7. marjolijn
  15 december 2016 / 13:10

  wouw wat een super actie. wil graag zo n super gaaf vest winnen

 8. 15 december 2016 / 21:48

  Doe graag mee . Erg mooi vest en leuke foto’s hiervan ondanks dat je niet lekker voelde staat het je erg mooi ??

 9. 16 december 2016 / 00:32

  Ik ben gek op vesten, dus ik doe graag mee!

 10. marja
  25 december 2016 / 14:49

  geweldig mooi vest maak graag een kansje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: