THE CHRISTMASS TAG | Nog een paar dagen!

THE CHRISTMASS TAG | Nog een paar dagen!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover! Nog 5 nachtjes en dan is het alweer kerst! Tijd voor gezelligheid, lekker eten, en heel veel cadeautjes! Het is al weer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld, en deze past precies bij deze tijd van het jaar! Bij Natasja & Maxime van Happiness ‘n beauty kwam ik de Christmass Tag tegen. 

Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Ik heb het gevoel alsof kerst dit jaar zo snel voorbij gaat! Ik heb de kerstboom al na sinterklaas opgetuigd voor mij gevoel heb ik er nog niet echt van kunnen genieten. Wij zijn ook bijna nooit in de huiskamer misschien ligt het daaraan haha. Kerst is voor ons dit jaar ook heel anders dan normaal. Wij doen nu 2e kerstdag samen met familie en de eerste…ik heb nog geen flauw idee! Ik vind dat zo bizar dat ik niet op de eerste met familie ben, het voelt gewoon heel apart. Doen jullie allebei de kerstdagen met familie of ook nog iets anders? Alle tips zijn welkom! 😉


THE CHRISTMASS TAG

1: Wat is jouw favoriete kerstkleur?
Rood & goud! Allebei heel leuk te combineren in outfits hihi. En ik vind het ook echt typische kerst kleuren.

2: Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Ik heb niet echt een favoriete kerstliedje. Ik vind heel veel leuk, en op de meeste jengel ik ook gewoon lekker mee.

3: Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik vind heel veel kerstfilms leuk, maar ik heb niet perse een favoriet. Hier dan een top vier die gelijk bij mij opkomen: The Grinch, The Santa clause, The Nightmare Before Christmas, Elf.

christmass-tag

4: Als je een cadeau zou mogen geven, waarvoor zou je dan kiezen?
Natuurlijk kan ik gaan voor wereldvrede op aarde, maar ik wil deze vraag liever wat realistischer beantwoorden. Ik zou mijn ouders een cruise cadeau willen geven. Ze doen ontzettend veel voor mij en Vice en daar ben ik ze echt super dankbaar voor!

5: Wat doe je graag tijdens de kerstvakantie?
Ik heb helaas geen kerstvakantie meer (was ik maar nog zo jong). Maar ik vond het altijd leuk om met vrienden af te spreken, of lekker te gamen/tekenen en films te kijken. Gewoon lekker relaxen!

6: Kies je voor een mooie kerstoutfit of breng je de kerst door in pyjama?
Ik ga altijd voor een super outfit! Meestal een jurkje met hakken, maar in de middag vervang ik die meestal voor sloffen haha. Wij doen het toch altijd met familie dus het staat ook niet raar als ik van palen naar sloffen ga.

7: Ga je voor een echte of kunstkerstboom?
Ik heb zelf een kunstboom. Ik vind de echte kerstbomen lekker ruiken, maar ook lastig. Soms hebben ze van die rare vormen waardoor ik ze al snel lelijk vind. En ook als je huisdieren heb is het niet altijd even praktische. Een keer je hond/kat die langs de kerstboom loopt en gelijk duizend naalden op de grond.

christmass-tag-02

8: Wat is jouw favoriete kerstgeur?
Kerstgeur….? Geen idee! Misschien de geur van een echte kerstboom. Of ja ik weet het al! De geur van warme chocolademelk met slagroom! Yumm..hihi maar die kan ik natuurlijk het hele jaar door krijgen. Maar toch vind ik het echt bij de kerst passen.

9: Wat is jouw favoriete kerstgerecht of snack?
Hmm..heel veel! Sowieso gaan wij altijd gourmetten met de kerst. Ik ben een echte vleeseter dus dat vind ik echt helemaal geweldig! Daarnaast hou ik ook ontzettend veel van kerstkransjes!

10: Wat staat er bovenaan je kerstwensenlijst?
Ik heb wel een lijstje gemaakt met dingen die ik graag zou willen hebben. Maar er staat niet echt iets op nummer 1. Ik wacht gewoon af, en zie wel wat ik allemaal voor de kerstman krijgt! 😉

Wat zijn jullie plannen voor de kerst?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 20 december 2016 / 09:23

  Wat een leuke tag! Ik zocht nog naar een blog om te plaatsen met kerst, dan is deze wel erg leuk!

 2. 20 december 2016 / 12:45

  Ik hou van ALLES als het gaat om Kerst, haha! ALLES, zei ik dat al 😉 Heerlijk, met al die liedjes meezingen.
  Josine onlangs geplaatst…knalroodMy Profile

 3. 20 december 2016 / 13:05

  Leuk om te lezen! Ik vind Kerst ook altijd superleuk. Het wordt voornamelijk lekker eten en gezellig met familie zijn! En natuurlijk m’n kersttrui aandoen, haha.
  Melissa onlangs geplaatst…How-to: 10x easy Christmas Nail-artMy Profile

 4. Shiva
  20 december 2016 / 17:42

  Leuke tag! Ik wil ook kerst Cadeautjes!

 5. 20 december 2016 / 21:32

  Leuke tag is dit!
  Op kerstavond ga ik met mijn hele familie lekker eten. Op eerste kerstdag bij de ouders van mijn vriend lekker eten en op 29 december vier ik kerst met mijn beste vriendinnetjes 🙂

  Oh, en donderdag nog een kerst borrel en lunch met mijn werk. Lekker veel kerst dus 😉
  Bente onlangs geplaatst…Weekend vlog 4: een nieuwe bank!My Profile

 6. 21 december 2016 / 12:47

  Ik vind deze tag zo leuk en ook leuk om jouw antwoorden te lezen! 🙂 Kerstavond gaan wij eten bij mijn broertje en schoonzusje, 1ste kerstdag komen mijn ouders en oma gourmetten en 2de kerstdag zijn we bij mijn schoonfamilie! Lekker druk dus. Ik wil je alvast hele fijne feestdagen wensen!
  priscilla onlangs geplaatst…Opgemaakt december 2016My Profile

 7. 21 december 2016 / 13:15

  Wat een leuke tag zeg! Die kerstboom met rozen is vet zeg! Ik heb zelf ook een kunstboom in huis. Meer door allergie dan door m’n hondje hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: