Marushi’s Life 26# | Cupcakes, Vrienden, Verjaardagen

Marushi’s Life 26# | Cupcakes, Vrienden, Verjaardagen

Vandaag weer een nieuw artikel van Marushi’s life. Een kijkje achter de schermen van wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb. En wat heb ik ontzettende drukke dagen achter de rug, niet normaal! Daarnaast waren Vice en ik ook nog eens hartstikke ziek. Waarschijnlijk gewoon een griepje te pakken, keelpijn, hoesten, verhoging. Maar bikkels dat wij zijn gingen wij gewoon door! 

Vorige week had ik een vrije dag genomen want we hadden een “all you can eat cupcakes” event. Ook al voelden we ons echt niet lekker. Niemand zou ons tegen kunnen houden om erheen te gaan. Daarnaast moesten we ook nog een paar cadeautjes kopen, dus we moesten sowieso in de stad zijn!

Marushi's Life 26# | Cupcakes, Vrienden, VerjaardagenKijk hem zitten met zijn zieke hoofd hihi <3

Marushi's Life 26# | Cupcakes, Vrienden, VerjaardagenDe cupcakes waren heerlijk! Mijn favorieten zijn toch echt wel de: Pink velvet, Red velvet, en the white queen. Maar ze zijn allemaal super lekker natuurlijk!

Marushi's Life 26# | Cupcakes, Vrienden, VerjaardagenToen we in de stad aan het lopen waren werden we aangesproken of we misschien op de foto wouden. Voor foto’s ben ik altijd wel te porren. We mochten vier verschillende pose’s aannemen, en daarna werd de foto afgedrukt. Super leuk! We mochten ook nog wat te drinken nemen. Er was thee, koffie en chocolademelk. Je weet natuurlijk al voor welke ik ging! 😉 Daarboven op mochten we ook nog eens naar binnen in de mediamarkt om daar bij de stand van Asus een cadeautje uit te zoeken. In ons cadeautje zaten touchscreen handschoenen, super handig!

Mijn kleine neefje was ook nog jarig geweest. Hij was drie jaar geworden en kreeg dan ook een Bumba taart. Een van zijn favoriete series. Hij was weer lekker verwend. Ook daar zat ik ziek en zijn we eerder weggegaan.

Tot slotte vierde een van mijn beste vrienden ook zijn verjaardag. Dertig jaar was hij geworden! Wat gaat de tijd toch snel. Nog een paar maandjes en dan ben ik ook alweer 30!! Het was echt super gezellig! We hebben daar weer heerlijk gegeten! Denver zijn moeder had alles gekookt, en het was echt super! Kijk die taart! Dat ziet er toch heerlijk uit! Veel vrienden van ons gingen ook optreden/zingen en dat was heel gaaf om naar te kijken.

Natuurlijk moesten er ook nog een paar gekke foto’s gemaakt worden haha. What else is new!? 😉

Wat is het leukste wat jij de laatste tijd meegemaakt heb?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 21 december 2016 / 08:38

  Wat leuk dat je die foto s zomaar kreeg! Ik hoop dat je je weer beter voelt!

 2. 21 december 2016 / 09:03

  Ook al waren jullie ziek het was wel een week met veel gezelligheid zo te zien! Die cupcakes zien er ook allemaal te lekker uit!

 3. 21 december 2016 / 11:53

  Wat super leuke foto’s weer!! Leuk om naar zo’n cupcake event te gaan!! Leuke vrienden foto’s! Het leukste was toch die kerst event van de hema !

 4. 21 december 2016 / 14:31

  Toch nog behoorlijk veel leuks kunnen doen ondanks dat jullie je niet lekker voelden! Het leukste van afgelopen week was denk ik dat onze nieuwe bank binnen kwam 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Wat ik nog wil doen in 2016!My Profile

 5. Shiva
  21 december 2016 / 18:46

  Bikkel hoor! Ziek en toch dat allemaal gedaan! Ziet er in ieder geval heel leuk en lekker uit allemaal!

 6. 21 december 2016 / 19:36

  Vind altijd zoveel gezelligheid om jouw heen hangen haha! Echt super leuk om altijd te zien hoe jij geniet met vrienden en family. Die cupcakes zagen er trouwens heerlijk uit!
  Charel onlangs geplaatst…Glitterlips voor kerstMy Profile

 7. 29 december 2016 / 13:54

  Heee dat meisje op de laatste foto is Naomi toch? Ik zit bij haar in de klas sindskort ☺️ Wat grappig! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: