UNBOXING SWAP | YANA MOELS

UNBOXING SWAP | YANA MOELS

Via de blog van Yana Moels chaptersofmylife kwam ik erachter dat zij swap maatjes zocht voor een leuke winter/kerst swap. Ik had al een langere tijd geen swap gedaan, dus besloot ik om haar een mailtje te sturen dat ik graag met haar wou bloggen. Wie wilt er nou geen kerst cadeautjes krijgen? Al snel kreeg ik een mailtje terug dat ze graag met mij wilden swappen.

We bespraken in welke dingen we geïnteresseerd waren en welke dingen we liever niet wilden. We gingen dus voor een winter/kerst swap en we spraken af dat we voor €20,- euro (inclusief verzending) cadeautjes zouden kopen. En daar ben ik dus de mis in gegaan haha. Ik had in mijn hoofd het idee dat we voor €20,- euro cadeautjes moesten kopen, dus ik heb veel meer uit gegeven. (lucky you! 😉 ).

Zo ziet het pakketje eruit toen ik het opgehaald had. Ik had eigenlijk een doosje verwacht, maar dit ziet er echt super cute uit zeg! Leuk al die hertjes, je komt gelijk al in de kerststemming. Loving the gold!

En zo zagen de cadeautjes eruit. Ik vond ze echt super leuk ingepakt! De strikjes en de kaartjes, en laten we de drie leuke candy canes niet vergeten! Yummy!

Yana had er ook nog een leuke brief bij gedaan. Elk cadeautje had een cijfer, en elk cijfer had een betekenis. Echt heel leuk en creatief gedaan! Ik kon niet wachten om de cadeautjes te openen! (De foto’s zijn in onwillekeurige volgorde geplaatst)

In het eerste doosje wat ik open maakte zaten 4 waxine lichtjes. We hadden ook in de mail besproken wat we wel en niet wilden hebben. We houden allebei erg veel van kaarsjes en deze roken ook erg lekker.

Het tweede cadeautje wat ik uitpakte was deze kleurige hand cream van de HEMA. Altijd handig voor op mijn werk!

In het derde cadeautje zaten deze licht bolletjes. Super leuk, ik hou erg veel van sfeer in huis. En ik weet dat deze lampjes ook erg goed van pas komen. Ze krijgen een mooi plekje.

Het vierde cadeautje (doosje) wat ik open maakte zaten vier zakjes met Haribo drop. Dit kon ze natuurlijk ook niet weten, maar ik ben niet echt weg van drop. Ik vond het wel leuk verzonnen met het briefje!

Het vijfde cadeautje. Kijk! Hier maak je me dan wel weer blij mee! Een chocolade reep met karamel en walnoten! Deze reep is ook afkomstig van de Hema. Ik ben zo benieuwd hoe deze smaakt.

swapEn dan zijn we aangekomen bij het 6e en laatste cadeautje. Een schrijfblok van de Hema. De zijkant van deze schrijfblok heeft een gouden kleur, dat vind ik echt mooi! Ook dit cadeau zal zeker van pas gaan komen.

swapIk vond het een leuke swap! Hoe de cadeautjes ingepakt waren, het briefje, allemaal super leuk en creatief gedaan. Alleen zoals ik hierboven zei was ik in de veronderstelling dat de cadeautjes een waarde moesten hebben van €20,-. Daarom was ik eerst een beetje teleurgesteld want voor mijn gevoel had ik veel meer gekocht dan ik had ontvangen. Maar ik had het dus gewoon verkeerd gelezen (oeps haha). Ik vond de kaarsjes en de zakjes drop helaas wat minder. Die lijken voor mijn gevoel gewoon uit een grote zak te komen, (maar dat weet ik natuurlijk niet zeker!). De rest van de cadeautjes vond ik erg leuk! Wil je weten wat ik haar gegeven heb? Kijk dan snel op haar blog chaptersofmylife.

Hebben jullie deze kerst een swap gedaan?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 22 december 2016 / 10:26

  Nope ik heb geen SWAP gedaan. Maar wel een tof idee!! Echt leuke cadeautjes en handige inspiratie voor de lezers. xxx Chantal

 2. 22 december 2016 / 11:35

  Wat leuk! Die chocoladereep is echt superlekker! Zelf doe ik mee met een Kerstkaarten swap!

 3. 22 december 2016 / 17:01

  Het lijkt mij lastig om een product uit te kiezen om te gaan zwap. De licht bolletjes dat zal ik ook willen hebben. Altijd leuk he zo een zwap.

 4. 22 december 2016 / 23:13

  Dat is dus ook altijd mijn angst, dat het dan zo’n teleurstelling is terwijl je zelf je best hebt gedaan. Ach, het is inderdaad een heel leuk concept. En leuk dat je er ook zo open en eerlijk over schrijft. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…blauw is het nieuwe zwartMy Profile

 5. 23 december 2016 / 09:30

  Wat ziet het er leuk ingepakt uit! Ik heb nog nooit mee gedaan aan een swap, alleen 1 keer aan EPIC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: