Kerstkaart & goodie swap eindresultaat!

Kerstkaart & goodie swap eindresultaat!

Als je mijn blog volgt dan heb je kunnen lezen dat ik begin december een oproepje op mijn blog plaatste. Een oproepje voor een kerst kaarten & goodie swap.  Ik vind het super om een kerstkaart te mogen versturen en ontvangen. Hoe meer hoe beter! En daarom kwam ik met het idee om kerstkaarten aan mijn mede bloggers te gaan versturen.

Je kon kiezen uit twee opties. Optie 1: Een kerstkaart sturen + 2 extra goodies. En denk bij goodies aan bijvoorbeeld, beauty producten, sieraden, Candy, whatever! Ieder mocht  aangeven wat ze liever wouden ontvangen! Optie 2: Alleen een kerstkaartje versturen. Dat kon natuurlijk ook! Ik vind het  gewoon  leuk om een kaartje te krijgen. Dus vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb mogen ontvangen.

Deze kerstkaart ontving ik van Jolanda van zazazoo.nl. De goodies die ze bij de kerstkaart had gestuurd bestond uit het volgende: Een roze lipgloss van het Merk Nvey. Ik kende dit merk nog niet, maar ik vind het echt een super mooie kleur. En hij ruikt ook erg lekker! Een sample van het merk Ziaja. Een handcrème voor droge & normale huid. Altijd handig om nieuwe dingen uit te proberen. En tot slot zat er ook nog een gouden armbandje bij! Super leuk en schattig, goud is echt mijn kleur! 😉 In het zakje zat ook nog een chinees geluks poppetje en kleine rood en groene kerstboompjes hihi.

Deze kerstkaart ontving ik van Lisa van revivestyle. De goodies die ze bij de kerstkaart had gestuurd bestond uit het volgende: Super zachte & schattige sokken van het merk Kuschelsocken. Ze zijn echt mega fluffy! Een nagellak van het merk p2. Echt een hele mooie kleur, dit is ook echt een kleur die ik uit mezelf zou kopen. Chocolaatjes in de vorm van lippenstiften, super cute!! Ik wil ze eten, maar ook bewaren want het is zo zonde. Ze zien er gewoon zo leuk uit! En tot slot gouden kaarsjes in de vorm van sterren. Mie like!!! <3kerst kaarten & goodie swap. Deze kerstkaart ontving ik van Charel van foryourstyle. Ten eerste, wat een mega grote kaart zeg, echt super leuk! Ik wist niet eens dat ze zulke grote kerstkaarten bestonden haha. De goodies die ze bij de kerstkaart had gestuurd bestond uit het volgende: een lip liner pencil van het merk PS…Heel mooi kleurtje die ga ik zeker in de toekomst een keer uit proberen. Drie styling hair rings van het merk Nano. Nog nooit gebruikt, maar ik ben heel benieuwd! En tot slot twee super schattige armbandjes.

Deze kerstkaart ontving ik van Kiran van orientalspiceandsomechocolate. De goodies die ze bij de kerstkaart had gestuurd bestond uit het volgende: Een oogpotlood van het merk Aqua eyes. Mooi kleurtje! Ik ben benieuwd hoe hij bij mij zult staan. Een kaart met 20% korting op de entree voor Top Vintage. Twee samples moist wipes om makeup te verwijderen van het merk Besame. Een sample skin hydrating booster van het merk Dermalogica. Een spiegeltje van Viktor & Rolf. Super leuk, die komt altijd wel van pas! En oogschaduw van het merk Catrice: Liquid metal. Zo mooi!!!! Wat een prachtige kleur zeg, ik blijf er maar naar kijken haha.

kerst kaarten & goodie swap. Deze kerstkaart ontving ik van Monica van littlebyme. De goodies die ze bij de kerstkaart had gestuurd bestond uit het volgende: Een lekker maskertje van de kruidvat. Ik kan niet wachtten om deze uit te proberen! Dip eyeliner van Essence. In de kaart schrijft ze dat dit haar lievelings eyeliner op het moment is. Ik heb dus grote verwachtingen van dit product! 😉 hihi. Een paar schattige oorbelletjes. En tot slot een lipgloss met kers smaak. Je raadt het al, ik wil het opeten haha. Hij ruikt alleen al zo lekker!

Daarnaast heb ik van deze dames ook nog een kaartje mogen ontvangen: Sonja van yustsome. Joor van joorloveswriting. Anke van xgraciously. En de laatste kreeg ik van Jeapiebel van choosebeautiful. Zij had mij een mailtje gestuurd dat ze kaartjes wou sturen, maar ik had nooit meer een mail terug gehad met haar adres gegevens. En uiteindelijk kreeg ik toch een kaartje van haar opgestuurd. Echt super lief!

Zulke lieve berichtjes allemaal! <3

kerst kaarten & goodie swap. Dit waren alle kaartjes die ik binnen had gehad. Helaas heb ik een kaartje & goodies niet binnen gekregen en reageert deze dame ook niet meer op mijn mail. Jammer maar hopelijk krijg ik hem nog verlaat in de bus. Dames ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor deze leuke en geslaagde swap! Wat mij betreft is dit zeker voor volgend jaar voor herhaling vatbaar. Bedankt, jullie zijn allemaal toppers! Hele fijne feestdagen gewenst! En natuurlijk ook voor de rest van mijn lezers!

Heb jij veel kaartje verstuurd dit jaar?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 24 december 2016 / 07:11

  Kaartjes krijgen is altijd zo leuk! Dit jaar hier heel weinig kaartjes. Een van een lezeres, een van mijn zus en van de nieuwe buren. Maar ik denk dat er ook kaarten naar ons oude adres zijn gestuurd…
  Babs onlangs geplaatst…Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTDMy Profile

 2. 24 december 2016 / 08:13

  Wauw wat zitten er enorm veel leuke cadeaus bij zeg!

 3. 24 december 2016 / 09:28

  Ik wou zo graag meedoen, had het artikel gelezen maar dan ongeluk met de fiets… :-(, thuis herstellen en het compleet vergeten. Hopelijk volgend jaar dan want wat een super leuk idee! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Shoppen op zondagMy Profile

 4. 24 december 2016 / 09:51

  Wat ziet dit artikel er super lief en gezellig uit. Sorry dat ik traag ben om te reageren. Super leuk initiatief van jou en krijg nu wat resultaat. Je bent de enige dit jaar dat ik een kaart stuur eigenlijk hihi. Hele fijne feestdagen lieve Marsha!

 5. 24 december 2016 / 10:17

  Ah wat leuk! Ik ga dit idee onthouden voor volgend jaar. Zo lief, al die kaartjes. En de goodies zien er ook super uit. Ik heb zelf wel kaarten gestuurd dit jaar 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Laatste Kerst checklist!My Profile

 6. 24 december 2016 / 13:57

  Leuk om te lezen! En wat een geweldige swap! Volgend jaar doe ik weer mee!!! Enne fijne dagen!!! Xx

 7. 25 december 2016 / 00:12

  Leuk om het eindresultaat te zien van de swap. Je hebt aardig wat ontvangen! Vond het ook een erg leuk idee, dus volgend jaar doe ik zeker weer mee ;-).
  Kiran onlangs geplaatst…The Christmas TagMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: