MARUSHI’S LIFE 27# | KERST, ETEN, FAMILIE

MARUSHI’S LIFE 27# | KERST, ETEN, FAMILIE

Vandaag heb ik nog even een terugblik op hoe mijn kerst geweest is, een kijkje achter de schermen van Marushi’s Life. En wat een super gezellige kerst heb ik gehad zeg! Ik heb me toch veel gegeten die drie dagen niet normaal!

En ja ik zeg drie dagen, want voor het eerst had ik i.p.v een kerstavond een kerstbrunch bij mijn schoonfamilie.We gingen bij mijn schoon zus & broer gezellig lunchen met Vice zijn familie. Omdat de eerste en tweede kerstdag eigenlijk al vol zaten bij iedereen besloten we het maar op deze manier te doen! (klik op de foto’s voor betere kwaliteit! 😉 )

Heel de tafel zat vol met lekker dingen! En we hebben ons ook echt vol gegeten. Na het eten moesten er natuurlijk eerst nog wat foto’s gemaakt worden. Een stuk of 100 haha. En daarna gingen we het spelletje Bean Boozled spelen. Kennen jullie dat? Er zitten verschillende soorten jellybeans in. Lekkere smaakjes maar ook echt super gore zoals kots, bedorven ei en hondenvoer! Die met kots was echt walgelijk die heb ik niet eens doorgeslikt haha.

Ook hebben we nog cadeautjes uitgewisseld. Vice en ik hadden een pakket met selfie spulletjes gegeven. Eg leuk maar ook erg handig voor de foto’s hihi. Kijk baby Jeriah! Wat een knap knulletje is het he!

A pic with the whole gang! <3

Eerste kerstdag waren Vice en ik gewoon lekker thuis. Heerlijk ontbeten, daarna hebben we nog een filmpje gekeken. En niet te vergeten onze cadeautjes hebben uitgepakt! Diegene die mij op facebook volgen hebben kunnen lezen wat voor groot cadeau er bij ons onder de kerstboom lag haha. In de avond gingen wij gezellig uit eten bij Shabu Shabu.

We zaten eigenlijk al een beetje vol. Maar we gingen echt propvol naar huis! Zoveel gegeten en gedronken, en laat staan nog de toetjes. Het was allemaal echt veel te veel. We kregen nog een agenda mee als kerst presentje haha.

Tweede kerstdag vierden we bij mijn ouders met mijn familie. En in de avond gingen we uit eten. Maar omg mijn moeder dacht dat er een weeshuis kwam eten ofzo. Heel de tafel stond veel met hapjes en snoepjes. Heerlijk hoor, maar niet handig als je in de avond nog uit eten moet haha. Ik wil niet eens weten hoeveel ik ben aangekomen in die laatste paar dagen.

Met de familie deden wij ook het beruchte dobbelsteenspel. En ook daar zat een pak met selfie spulletjes bij haha. Die zijn wel heel erg populair deze cadeautjes.

En in de avond zijn we lekker nog uit eten geweest. De drankjes die we bij binnenkomst kregen waren echt super lekker! Deze kerst was weer super geslaagd. Alleen helaas veel te snel voorbij gegaan. Volgens mij heb ik drie keer naar mijn kerstboom gekeken en toen was het alweer voorbij haha.

Was jullie kerst net zo gezellig als de mijne?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 28 december 2016 / 08:41

  Bean Boozled, geweldig! Nee, die kende ik nog niet. Net zoiets als de smekkies die ik in de Harry Potter winkel heb gegeten , maar dan ik spelvorm..lijkt mij een “eng” maar ook super spannend spel. om te doen!
  Jeriah is echt een moppie om te zien!
  Ik heb niet veel gegeten, mijn kies was te gevoelig om veel te kauwen 😉
  Babs onlangs geplaatst…hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas CocktailMy Profile

 2. 28 december 2016 / 08:59

  Gezellig! Zo jammer dat het alweer voorbij is he!

 3. 28 december 2016 / 13:26

  Super leuke foto’s! Ik heb zelf ook eens beanboozled gedaan, is echt super grappig. Vooral als iemand anders een smerige bean krijgt, hihi.

 4. 28 december 2016 / 15:52

  Wat een leuke foto’s. Ik heb ook heerlijke dagen gehad.

 5. 28 december 2016 / 17:04

  Wat een leuke kerst dagen heb je gehad!! Ziet er super gezellig uit!! Kerst dagen bij mij was deels leuk en deels niet 🙁

 6. 28 december 2016 / 23:10

  Ziet er uit als een erg gezellige kerst en wat heb je een hoop leuke foto’s gemaakt!

 7. 28 december 2016 / 23:43

  Wat leuk om te lezen, een heerlijke kerst lijkt me! Oh ja, teveel eten hoort erbij toch? Nu weer back to normal, hihi
  Josine onlangs geplaatst…upgrade je make upMy Profile

 8. 30 december 2016 / 00:05

  Dat ziet er gezellig uit. Ja we hadden zelf oliebollen gemaakt en lekker gegeten. Zo spannend voor het eerst. Ze waren een beetje scheef maar ze maakten heerlijk.
  sherry onlangs geplaatst…Mega NieuwjaarsgiveawayMy Profile

 9. Shiva
  4 januari 2017 / 23:01

  Aaaah super gezellige kerst gehad zo te zien! En goed gegeten haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: