OOTD | Mijn twee sprankelende kerst outfits.

OOTD | Mijn twee sprankelende kerst outfits.

Ik hoop dat iedereen een hele fijne kerst achter de rug heeft. En zich lekker heeft volgevreten met allemaal lekkere dingen! Ik namelijk wel hoor haha. De kerstdagen zijn dan wel weer voorbij, maar toch wil ik jullie nog even de outfits laten zien die ik op deze twee dagen aanhad.

Het weer viel gelukkig reuze mee! In de avond was het wel wat kouder, maar ik heb zeker veel koudere kerstdagen mee gemaakt. Ik vond het dus wel weer eens tijd dat ik wat leuke jurkjes aan ging doen. Ik wist nu ook zeker dat ik in ieder geval geen kou hoefde te lijden. (klik op de foto’s voor een betere kwaliteit)

Kerst outfits

Voor de eerste kerstdag ging ik voor all black met glitter! Een zwart jurkje met steentjes. Zwarte over knee laarzen en een zwarte vest met leren mouwen. De sieraden heb ik dit keer minimaal gehouden. Gewoon een paar simpele steentjes.

Kerst outfits Kerst outfitsDit zijn mijn nieuwe laarzen van Van Haren. Ik ben helemaal verliefd op ze, ze lopen echt heerlijk! Ik vind dit soort laarzen met een naaldhak eigenlijk wel wat eleganter. Maar mijn probleem is dat ik hele zwakke enkels heb. Op zo’n dun hakje heb ik een grotere kans dat ik heel snel op mijn plaat ligt. Dus dan maar liever voor de blokhakken.
Kerst outfits

Jurkje: Rainbow // Vest: Scammed//  Oorbellen: Six // Schoenen: VanHaren //


Outfit nummer twee

Kerst outfitsDeze ketting komt van Bijou Brigitte. Die heb ik van Vice gekregen toen we in Lanzarote op vakantie waren. Mijn oude zilveren statement ketting was kapot gegaan. Toen had hij deze voor mij gekocht. <3

Kerst outfits

Voor de tweede kerstdag ben ik weer voor een zwart jurkje gegaan gecombineerd met een grijs vest en een zilveren ketting. En weer de over knee laarzen van Van Haren. Just love them!Kerst outfits

Jurkje: H&M // Vest: Scammed// Ketting: Bijou Brigitte // Schoenen: VanHaren // Riem: Aliexpress

Welke outfit is jouw favoriet?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 30 december 2016 / 09:06

  Ik vind beide outfits heel mooi. Als ik het zelf zou dragen, zou ik zonder twijfel voor nummer 1 gaan. Helemaal weg van de laarzen en wat een leuk jurkje!
  Falderie onlangs geplaatst…Oudjaar & nieuwe vrienden makenMy Profile

 2. 30 december 2016 / 09:09

  Hele mooie outfits! Ik ging op Lanzarote mooi altijd naar Bijou Brigitte! Toch niet toevallig in Playa Blanca?

 3. 30 december 2016 / 09:28

  Dat is altijd leuk van zo’n feestdag dat wij kunnen gaan optutten. :-)Staat je goed allebei.

 4. 30 december 2016 / 12:03

  Hele leuke outfits, staat je goed!
  Liefs,
  Yara

 5. 30 december 2016 / 17:02

  De eerste is definitely mijn favoriet! Ik zou ‘m zelf zonder het vestje dragen (ik houd niet zo van vestjes over jurkjes, daar krijg ik het zo warm van haha), maar zo staat hij ook erg leuk.
  Kelly onlangs geplaatst…24KITCHEN Feest KookboekMy Profile

 6. 30 december 2016 / 17:39

  Je ziet er op beide foto’s heel mooi uit, superleuke outfits 🙂 Zelf heb ik gewoon een zwarte broek gedragen met een mooie blouse erop.
  Mariska onlangs geplaatst…Mannen in pak, sexy?My Profile

 7. 30 december 2016 / 17:48

  Staat je goed hoor meid! Ik wens je alvast een heel gelukkig nieuwjaar xx

 8. Angela
  30 december 2016 / 22:00

  Ik vind ze allebei erg gaaf! Heel erg moeilijk om te kiezen, maar ik zou zelf denk ik voor de tweede gaan!

 9. 31 december 2016 / 20:00

  Ik vind de eerste outfit het mooiste! Maar beide zijn erg gaaf =)

 10. 2 januari 2017 / 18:04

  Wauw wat zijn beide outfits super tof en staat je erg goed! Super leuk!!!

 11. Shiva
  4 januari 2017 / 23:02

  Staat je zoals gewoonlijk weer super mooi! Echt een beauty!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: