Marushi’s Happy Thoughts #13

Marushi’s Happy Thoughts #13

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van December.Sinterklaas gevierd met familie Van mijn ene collega een doos snoepjes gehad voor sinterklaas. Van mijn andere collega cadeautjes gehad voor mijn katten voor sinterklaas. Alweer meer dan 3 kilo afgevallen dankzij weight watchers.  Naar het kerst event van de HEMA geweest. ♥ Heel veel gezellige bloggers ontmoet. Nieuwe samenwerkingen aangegaan. Met Sarah naar de film Bridget Jones geweest.  Naar de persproeverij van Charlie’s geweest.  Verjaardag van mijn neefje gevierd. De verjaardag van Denver gevierd.  Naar het event “All you eat cupcakes” gegaan Naar de film Rogue one geweest. ♥ Kerst gevierd met familie Bij shabushabu uit eten geweest.  Veel leuke cadeautjes gekregen Naar de film “passengers” geweest.

Happy Thoughts


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 31 december 2016 / 09:46

  Ik had het goed gezien dat je afgevallen was 😉
  Ik heb zo een mooi nieuws gehad, ga ik later met jullie delen. (eerst “zien”dan echt geloven, omdat het al een paar keer gebeurd is dat iets niet door ging)
  Ik wens jou, je vriend en jouw familie een geweldig, liefdevol en gezond 2017 toe!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn favoriete beautyproducten van 2016- Deel 1My Profile

 2. 31 december 2016 / 11:47

  Fijne momenten! Leuk dat je ze ook deelt! Ik ben een samenwerking met een drogist aangegaan, mocht bij première van Rogue One zijn en en en… oh mijn puber had voor het eerst vrienden voor een filmavondje in huis!
  Minder leuke momenten had ik ook, maar daar denken we niet meer aan, gummen!
  Yust onlangs geplaatst…Kruidvat 1+1 gratis | L’Oreal Paris | KoopjesjachtMy Profile

 3. 2 januari 2017 / 14:50

  Allereerst de beste wensen voor 2017! Ik vond afgelopen maand alle familie dingetjes super leuk en gezellig. Ook stiekem de Body Shop sale natuurlijk 😉

 4. 2 januari 2017 / 17:02

  Jeetje wat een fijn positief artikel is dit! Hoe vond je de film Passengers? Ik ben van plan om er donderdag heen te gaan, maar ben benieuwd wat jij ervan vond! Nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst meis! Dat het maar een mooi en gezond jaar mag worden! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn eerste piercing is een feit!My Profile

  • Marushi
   Auteur
   2 januari 2017 / 20:49

   Thnx meid!! Jij ook nog de beste wensen! Ik vond hem wel okeej. Mijn vriend vond hem heel goed maar op een gegeven moment vond ik hem een beetje langdradig worden. 😛

 5. 2 januari 2017 / 18:06

  WAt Een LEUK Lijstje!ik snap heel goed dat je hiervan vrolijk word! 🙂

 6. Shiva
  4 januari 2017 / 23:02

  Leuk lijstje weer! Zeker niet stilgezeten deze decembermaand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: