Nog even terugblikken naar 2016

Nog even terugblikken naar 2016

We zitten onderhand al weer drie dagen in het nieuwe jaar, maar het is toch nog wel eventjes wennen dat 2017. Ik weet niet van jullie maar ik heb een ontzettende gezellige maar ook drukke tijd gehad de afgelopen twee weken. Zo druk dat ik niet eens aan het schrijven van deze blog ben toegekomen. 

Toch wil ik nog even met jullie voor de laatste keer terugblikken naar 2016. Ik vind het ook zeer interessant voor mezelf om te zien wat nou de meest bekeken berichten waren, en wat ik zelf het leukst vond om te schrijven. Ik ben ook zeer benieuwd naar jullie mening!


 

DE TOP VIJF MEEST GELEZEN

1. Pokemon GO gekte op kijkduin – Ik snap heel goed waarom dit artikel het best gelezen is. Pokemon GO was natuurlijk even helemaal hot en happening.  Stiekem ben ik er nog steeds mee bezig haha. Raar om te bedenken dat we al weer bijna twee jaar samen zijn! <3

2. OOTD | two piece beige – Een outfit waar ik toch wel een beetje onzeker over was. Ik vond het op internet heel leuk, maar ik vond hem toch niet geweldig bij bij mijn lichaam staan. Ik heb hem ook maar een keer aangehad.

3. Een badpak als onderdeel van je outfit? – Ik vond dit een zeer leuke en uitdagende opdracht. Het is toch wel even apart om van een badpak een complete outfit te creëren.

4. Jarig + winactie – Deze blog had maar liefst 81 comments!! Dat vind ik toch echt wel superveel! Daarnaast kon je ook een heel leuk pakketje winnen!

5. Fotoshoot Jaap van Buren – Ik vond het heel erg leuk om in 2016 weer eens te shooten. Dat was zo lang geleden voor mij, maar het voelde precies weer net zoals vroeger.

DE VIJF LEUKSTE BLOGPOSTS DIE IK SCHREEF

1.  Een jaar met mijn geliefde <3 ons verhaal – Dit was een van mijn persoonlijkste verhalen. Het verhaal van Vice en mij. Hoe alles tot stand is gekomen. Niet te geloven dat we al bijna twee jaar samen zijn. <3

2. Dingen die ik super irritant vind! #1 – Ik probeer eigenlijk alles positief te houden op mijn blog, maar soms wil ik gewoon even lekker zeiken. Ik had het niet verwacht maar het viel in zulke goede aard bij de lezers. Ik voel dat mensen zich echt kunnen vinden in mijn irritaties omdat ze dit zelf ook vaak genoeg meemaken.

3. Birthday pictures 12-03-2016 – Persoonlijke verhalen hou ik echt van. Mijn verjaardagen zijn altijd zo gezellig. Deze was wel heel speciaal omdat dit de laatste verjaardag was waar mijn opa nog bij aanwezig was.

4. Happiness boutique statement ketting – Ik hou van mooie en shiny stuff. Ik ben dus heel blij als ik een samenwerking aangeboden krijg voor sieraden. Het fotograferen daarvan geeft mij ook echt veel plezier.

5. S.Oliver ketting van Lucardi – Eigenlijk hetzelfde als wat ik hierboven beschreef. Ik hou gewoon van mooie sieraden!

MIJN OUTFITS VAN 2016

Ik heb vorig jaar de belofte gedaan dat ik in 2016 meer outfit shoots zou doen. Ik vind dat zelf gewoon ontzettend leuk om te doen. Nou ik durf met deze foto’s toch wel te zeggen dat ik mijn best gedaan heb haha. Hopelijk zijn het er in 2017 nog meer!

terugblikken 2016terugblikken 2016terugblikken 2016terugblikken 2016Welke outfit is jouw favoriet? 

DOELEN 2017

Ik ben 2 maanden geleden begonnen met de weight watchers om af te vallen en dat gaat ook echt super! Ook al waren de laatste weken echt super moeilijk! Ik hoop in maart voor mijn verjaardag aan mijn streefgewicht te zitten. Nog even een paar maandjes bikkelen dus.

Ook wil ik dit jaar graag wat minder stressen. Stoppen met het energie stoppen in de verkeerde dingen/vrienden. Niet meer mezelf gaan vergelijken met andere bloggers maar gewoon het plezier in bloggen behouden. Ook al zou ik graag elke dag posten het lukt gewoon niet, hoe graag ik het ook wil. Dit is een stukje wat ik echt van me af moet zetten en moet accepteren.

Voor de rest wil ik alleen maar leuke dingen gaan ondernemen, voor mezelf maar ook voor mijn blog. Leuke uitstapjes, chillings met vrienden, reizen etc. En gewoon proberen te ontspannen en genieten van het leven.

Heb jij nog doelen voor 2017?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 07:20

  Jouw outfits zijn altijd super leuk om naar te kijken en ook inspirerend. Goh.. ja, Pokemon!Ik speelde geen Pokemon en toch vond ik het hartstikke leuk om te lezen.
  Ik heb dat ook, sieraden zijn zo leuk om te fotograferen!
  Ik heb met veel plezier jouw artikels gelezen!
  Babs onlangs geplaatst…Beauty-, Wellness- en Gezondheidstrends 2017My Profile

 2. 3 januari 2017 / 11:11

  Wat een leuk artikel en nog de beste wensen meid! Ik vind sieraden ook altijd prachtig en super leuk om vast te leggen. Je hebt wel echt super mooie outfit posts gemaakt zeg! Heel veel success met je blog in dit nieuwe jaar en idd.. geen zorgen maken dat je niet elke dag kan posten hoor! Je blog blijft toch wel leuk. x
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Terugblik en vooruitkijken #2My Profile

 3. 3 januari 2017 / 12:58

  Altijd leuk! Plezier in het bloggen blijven houden is belangrijker dan cijfers. Als je geforceerd gaat schrijven word het echt een stuk minder interessant om te lezen!

  • Marushi
   Auteur
   3 januari 2017 / 15:07

   Neeee!!!! Ik heb nog steeds geen baby’s *zucht* en jij?

 4. 3 januari 2017 / 15:52

  Leuk om de outfits zo bij elkaar te zien. Bij de foto rechts boven lijk je onwijs op Kim K. Heel leuk! Ik was trouwens al snel klaar met Pokemon, vond het iets te tijdrovend. Haha

 5. 3 januari 2017 / 17:38

  Leuk artikel en nog de beste wensen voor 2017. Ik ben wel erg benieuwd naar je ervaring met WW. Ga je daar ook ogen iets over schrijven toevallig? Ik heb ooit heel kort een poging gedaan maar helaas niet volgehouden. Xx
  Monica onlangs geplaatst…Mijn goals voor 2017 | Little By MeMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   3 januari 2017 / 18:34

   Dankjewel! jij ook! 🙂 Ik weet het nog niet. Misschien, even kijken hoe ik ervoor sta in maart haha. De laatste weken ware voor mij ook erg zwaar XD

 6. 3 januari 2017 / 22:47

  Nog een gelukkig nieuwjaar! Heel leuk om te lezen en te zien dit 🙂 Ik vind persoonlijke artikelen ook altijd het leukst om te lezen!! En ik snap heel goed dat je niet elke dag kan posten hoor, dat is ook ontzettend lastig! En eerlijk gezegd lees ik liever een blog waar minder vaak op gepost wordt maar waarvan de posts wel kwalitatief goed zijn, dan een blog waar alleen op gepost wordt ‘om maar iets te posten’…
  Sabine onlangs geplaatst…New Year’s resolutions + goalsMy Profile

 7. 4 januari 2017 / 01:22

  Een gelukkig nieuw jaar!
  Wat ben je toch mooi! Ik vond die donkerrode jurk zo mooi staan, dat is mijn favoriete look.
  Wat betreft je blog, je niet druk maken en gewoon genieten. Je bent ooit begonnen als passie, dat moet je ook zo houden. Heeft bij mij ook even geduurd voordat ik me dat realiseerde. Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…de 10 rokjes van 2016My Profile

 8. 4 januari 2017 / 07:55

  Leuke terugblik op het afgelopen jaar! Jezelf vergelijken met andere bloggers gaat je niet gelukkiger maken denk ik: er is altijd wel iemand die meer volgers heeft of meer bezoekers trekt. Niet teveel van aan trekken! Marushi lifestyle is een toffe blog, die ik in ieder geval graag mag bezoeken :). Enne… mijn favoriete outfit is de laatste outfit, alhoewel ik de vierde van boven ook wel heel gaaf vind! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn zelfgemaakte scrapbook + maak je eigen scrapbook!My Profile

 9. 4 januari 2017 / 10:29

  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van de weight watchers. Veel bloggers zijn hier druk mee bezig. Leuk. Ik kijk ook met plezier naar je outfit. De beste wensen voor 2017 nog! 🙂

 10. 4 januari 2017 / 11:05

  Leuk om te zien wat je meest gelezen artikelen zijn. Nooit verwacht dat Pokémon bovenaan zou staan 😀

 11. 4 januari 2017 / 11:34

  Nog een gelukkig nieuwjaar! Ik vind het een goed doel om je niet teveel bezig te houden met wat andere bloggers doen, maar vooral te blijven genieten van het bloggen, dat kan inderdaad wel stress opleveren anders.
  Kirsty onlangs geplaatst…Mijn kerstcadeautjes 2016My Profile

 12. Angela
  4 januari 2017 / 21:32

  Ik vind jouw outfit posts echt super leuk om te zien! Ga vooral zo door!

 13. Shiva
  4 januari 2017 / 23:02

  Super mooi figuur heb je en wat een leuke post om alle outfits weer te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: