Meerdere SD kaartjes hebben is super handig!

Meerdere SD kaartjes hebben is super handig!

Ik kom er gewoon eerlijk voor uit, ik ben een fotoverslaafde. Al sinds ik jong was nam ik overal mijn camera mee naar toe. Hoe ouder ik werd, hoe meer camera’s er bij kwamen. En met meer camera’s kwamen ook meer SD kaarten. Mijn camera’s zaten snel vol met alle duizenden foto’s die ik nam. Daarom was het voor mij altijd handig om meerdere SD kaartjes in mijn bezit te hebben, en daar heb ik nu een aardige verzameling van.

Onlangs mocht ik van goedkopesdkaart.nl een SD kaart van 32 GB ontvangen. En daar ben ik super blij mee! Vooral omdat ik sinds het bloggen eigenlijk alleen maar meer foto’s maak. Herkennen jullie dit? Overal waar ik ben zie ik leuke/mooie dingen en denk ik, dit zou wel eens gaaf kunnen zijn voor op mijn blog. Ik kan maar beter voor de zekerheid foto’s maken. Ook naar verjaardagen/feestjes/persevents neem ik meestal mijn twee camera’s mee.

SD card Sandisk Deze originele Sandisk 32GB micro SD-kaart is voor professioneel gebruik en zorgt voor meer dan voldoende opslagcapacitieit. De micro-SD kaart wordt geleverd met een adapter zodat je de micro SD-kaart ook als “gewone” SD-kaart kunt gebruiken. Super handig! Met deze Sandisk SD-kaart heb je altijd voldoende opslag capaciteit voor het nemen van foto’s, de opslag van muziek of data op je mobiele telefoon. De leessnelheid is maximaal: 10 MB per seconde. Geschikt voor Full HD foto en video, digitale camera’s, mobiele telefoons en tablets. Dat klinkt toch super goed of niet!

SD card SandiskIk ben echt blij dat je de gratis omhelzing erbij kreeg. Zo kan ik de SD card voor verschillende media gebruiken. Al is het nou voor mijn camera, mobiel, telefoon of tablet.

SD card SandiskEen kleine greep uit mijn verzameling (diegene die ik zo snel kon vinden). En dan nog te bedenken dat ik drie camera’s heb en een tablet waar ook nog allemaal kaartjes in zitten.

Naast SD kaartjes kan je ook veel andere leuke dingen kopen op de website waaronder batterijen bij de knoopcelgigant. Of verschillende soorten powerbanks, want ja ik ben nog steeds die diehard pokemon speler haha. Naast meerdere SD kaarten heb ik ook een stuk of 4 powerbanks in mijn bezit. Altijd super handig!

Heb jij meerder SD kaarten?

GESPONSORD BERICHT

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 06:08

  Dit soort sd kaartjes ben ik dol op! En het is heel herkenbaar, ben zelf ook verslaafd aan foto’s maken. Oer dag maak ik er al gauw een stuk of 109!

 2. 5 januari 2017 / 07:58

  Klinkt erg goed zo’n sd kaart! Ik heb zelf nog geen sd kaart maar een groot lomp ding waar ik alles van het tv bloggen erop zet. Maar dit is nog beter!!!

 3. 5 januari 2017 / 11:35

  Ik beken!!! Ik heb ook meerdere SD kaartjes en externe memory schijven voor mijn iMac. Mijn telefoon heeft een intern geheugen van 32 GB en mijn SD-kaartje ook nog eens 120 GB, en toch is mijn telefoon altijd vol. Ik maak zo ontzettend veel foto’s.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…RITUALS Absolute Firming MaskMy Profile

 4. 5 januari 2017 / 11:50

  Ik heb er geloof ik 3 of 4, inderdaad erg handig, zeker als je onderweg bent 🙂

 5. Wendy (B)
  5 januari 2017 / 17:56

  Ik heb inderdaad meerdere SD-kaarten.
  Alleen moet ik ze eens onder handen nemen 🙂

 6. 5 januari 2017 / 22:03

  Ik ben ook zo fotoverslaafd! Maar mijn omgeving wordt er soms gek van dat iktelkens mijn grote camera uit mijn handtas tover. Om de een of andere gekke reden wordt een gsm dan beter ontvangen, dus ik neem meer foto’s van mijn iPhone nu. Stom he… ?

 7. Angela
  5 januari 2017 / 23:58

  Ik heb ook meerdere SD kaartjes, super handig want ik maak ook echt mega veel foto’s!

 8. 7 januari 2017 / 17:28

  Heel erg maar ik heb er serieuswaar 16…. 16?!? Telkens kocht ik eer een vrij klein sd kaartje, waarna ik ze niet leeghaal. Ik moet eens een SD kaart van 32GB aanschaffen, maar de laatste keer dat ik dat deed, werd hij gejat ;(
  Romy onlangs geplaatst…Unboxing boekenbox HappyReads!My Profile

 9. Shiva
  8 januari 2017 / 18:48

  Aah inderdaad handig extra SD kaarten! Heb er zelf niet zoveel maar wel 2 met 64GB geheugen geheugen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: