Druppelvormige naamketting van Names4Ever + Winactie (gesloten)

Druppelvormige naamketting van Names4Ever + Winactie (gesloten)

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van names4ever  of ik misschien een naamketting van hun wou reviewen. Nou je weet het, sieraden en ik gaan hand in hand dus ik was gelijk al enthousiast. Nu moet ik er wel even bij zeggen dat ik eerst even aan het twijfelen was. Ik heb vroeger echt talloze naamkettingen gehad. Kettingen met mijn namen, kettingen met de namen van een ex-vriendje erop etc.

Toen ik een jaar of 16 was waren dit echt allemaal populaire sieraden. Maar ik ben al lang geen 16 meer. Dus ik was even aan het twijfelen of dit misschien niet een beetje te kinderachtig voor mij zou zijn. Je word ouder en je stijl veranderd ook. Maar toen ik op hun webshop aan het bladeren was kwam ik een sieraad tegen wat ik wel heel erg mooi vond. Eentje waar ik de naam van Vice in kon laten graveren en gewoon dagelijks kon dragen zonder dat ik mij net weer een tiener voelde.

De ketting werd snel bezorgd en kwam in dit schattige rode doosje met een strikje erbovenop. Ook heel erg leuk om zo ergens neer te zetten en zo je ketting in te bewaren. Ik heb soms de neiging om als ik een ketting heb gedragen hem af te doen en ergens neer te leggen. Dit is zo veel handiger!

Dit is hem dan geworden! Een naamketting in een druppel vorm met een zirkonia erin. Ik vind hem heel elegant en toch ook weer simpel. Normaal gesproken ben ik echt van de grote opvallende bling kettingen. Dit is dan weer een mooie afwisseling. De zirkonia steentjes komen ook in de kleuren: blauw, paars roze, wit of een rood roosje.

Ik heb voor de zwarte zirkonia gekozen zodat ik hem makkelijker kan combineren. De druppel naamhanger is ca. 17 x 21mm en midden in het hart blinkt een zirkonia van 6 mm. je tegemoet.

Deze ketting is in het zilver maar ook in 14 karaat goud te verkrijgen. De naam word in sierlijke letters gegraveerd. Deze zilveren naamhanger druppel zirkonia kost € 35,95. En je heb gratis verzendkosten!

Druppelvormige naamketting van Names4Ever

WINACTIE

Als kers op de taart mag ik nu ook een zilveren hartjes ketting van Names4ever weggeven! Hoe gaaf is dat? Je kan kiezen uit verschillende modelletjes en steentjes! Misschien wil je wel je naam van je vriend/zus/moeder/jezelf etc erin laten graveren. Aan jouw de keus!

Welke stappen moet je doen:

 • Volg Names4Ever op facebook.
 • Volg Marushi Lifestyle op facebook & deel dit bericht.

Voor extra kans: 

Heel veel succes iedereen! Op 23 Januari maak ik de winnaar op facebook bekend! Heel veel succes!

 

Heb jij weleens een naamketting gehad?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 11 januari 2017 / 09:29

  Dat is een prachtig ketting. Ik heb nooit een naamketting gehad, maar het lijkt me onwijs leuk om eentje te hebben met de naam van mijn zoontje;) Ik zal even meedoen 🙂
  PS: ik volg je sinds kort en ik vind je blog erg leuk.

 2. 11 januari 2017 / 09:52

  Leuk! Ik heb heeeeeeel erg vroeger een naamarmbandje gehad. Daar denk ik nu ineens aan. Grappig.

 3. 11 januari 2017 / 10:14

  Super leuke winactie, zeker omdat je de naam er mag in zetten. Aach waarom niet, ik doe mee. Die stap al gevolgd.

 4. 11 januari 2017 / 12:09

  Leuke winactie! Heb op een andere blog ook ooit een deelgenomen aan een winactie voor deze ketting. Hopelijk deze keer meer geluk: alle stappen heb ik doorlopen.
  Groetjes
  Kris

 5. 11 januari 2017 / 16:03

  Mooie ketting en ik doe graag mee aan de winactie! Ik heb wel eens een naamketting gehad, maar dat was dan met mijn eigen naam er op. Nu ik al langer dan twee jaar een vriendje heb, zou het mooi zijn om dan z’n naam op zo’n ketting te graveren. X
  Anke onlangs geplaatst…Minimalistic trend | InspiratieMy Profile

 6. 11 januari 2017 / 17:56

  nieuwe poging, ik meende dat ik al gereageerd had vanochtend maar ik zie het hier niet staan.

  Ik heb nooit een naamketting gehad maar lijkt me leuk om eentje te maken met de naam van mijn jongen er op 🙂

 7. Shiva
  11 januari 2017 / 18:53

  Hele leuke ketting! Staat je ook super goed! Ik doe graag mee aan de winactie. 🙂

 8. Anita te Gussinklo
  12 januari 2017 / 09:52

  Prachtig is die.
  Ik doe graag mee en volg beide facebook pagina’s en ook op Instagram

 9. 12 januari 2017 / 14:28

  Ik heb nog geen naamketting gehad, wel een ketting met de letter S van Sara! Ik vind de ketting heel mooi bij je staan <3

 10. 12 januari 2017 / 15:24

  Wat een prachtige ketting zeg, hij staat je goed

 11. Grete Karina
  12 januari 2017 / 19:57

  Wat een bijzonder en speciaal sieraad, ik loot heel graag mee!
  Ik like Names4Ever en Marushi Lifestyle allebei op FB en heb de winactie daar ook gedeeld.
  En ik volg, save en love Marushi Lifestyle op Bloglovin’
  Nu maar duimen…..
  Fijne avond en groeten, Grete Karina

 12. 13 januari 2017 / 20:05

  Wauw wat een prachtige naamketting! Staat je super. Zelf ben ik ook fan van initialen kettingen. Ook tof. xxx Chantal van Your Fashion Avenue

 13. Angela
  15 januari 2017 / 17:48

  Wat een super mooie ketting! Ik doe graag mee met je winactie!@

 14. Linda Smeets
  22 januari 2017 / 12:43

  Wat een mooie bijzonder sieraad! Hier zou ik enorm blij mee zijn en doe daarom dan ook graag mee.

  Volgen doe ik via Facebook (waar ik het bericht openbaar gedeeld heb) en Bloglovin.

  Nog een fijne zondag verder. ?

 15. Celina
  22 januari 2017 / 13:37

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor zo’n mooie ketting en heb alles gedaan, ook de stappen om extra kans te maken 🙂

 16. 22 januari 2017 / 16:36

  Omdat ik van een tweeling ben droegen wij een armbandje met onze naam. Wat handig was voor mensen die nooit wisten wie wij waren. Ik heb gedeeld, geliked en gevolgd.
  Ik wil graag Angel in de ketting, wat voor mijn ongeboren kindje staat. Met een sterretje natuurlijk!
  Sonja onlangs geplaatst…Tonkabonen en Sheabutter voor de zeer droge huid | CosnatureMy Profile

 17. 22 januari 2017 / 20:18

  Vroeger wel van beste vriendin een jeugdliefde een naamketting gehad. Ik vind die je uitgekozen heb echt heel mooi en elegant.

  Groetjes Melissa Berndt
  Melissaschrijft onlangs geplaatst…Wonderschool & winactieMy Profile

 18. Natasja Smit
  22 januari 2017 / 22:57

  De enige naamketting die ik ooit gehad heb was toen mijn man en ik 1 jaar verkering hadden. Kreeg toen van hem een hartje met zijn naam erop (heb deze overigens nog steeds alleen draag ik hem niet meer ) Maak graag een kansje op deze mooie prijs. Alleen doe ik dan de naam van mijn zoontje ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: