Marushi’s Drawings #3 | Portraits

Marushi’s Drawings #3 | Portraits

Vandaag wil ik het derde artikel met jullie delen van Marushi’s Drawings. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het erg leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties, comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat positieve feedback te krijgen die mij weer kan inspireren om weer te gaan tekenen. Vandaag laat ik jullie weer een paar portret tekeningen zien.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits1# Het eerste portret is van een meisje genaamd Wendy. Ik kon haar van vroeger via een goede vriendin van mij. Ze heeft voor mij ook een keer model gestaan, zo kwam ik aan deze foto. Ik vond deze tekening een grote uitdaging. Een omdat ik het tekenen van haar nog echt super moeilijk vond, en twee ze had sproeten. Die heb ik toen allemaal handmatig getekend, terwijl ik er later achter kwam dat daar gewoon een brush tool voor bestaat haha.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits2# Voor dit portret heb ik betaald gekregen. Vrienden van mijn oma wouden een tekening van hun kleindochter laten maken. Voor mij is de druk dan weer erg groot, omdat ik het zo mooi mogelijk wil krijgen. Haren blijven voor mij nog steeds wel een knel puntje. Maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits3# Een van mijn beste vriendinnen van vroeger, Melissa. Bij haar kwam ik er achter dat er zoiets bestaat als een brush voor sproetjes haha. Dat bespaarde mij een hoop tijd! Ik vind dit portret echt goed gelukt. Zonder dat ik de naam erbij had gezet op facebook, rade iedereen al dat het Melissa was. Ook het haar vind ik wat beter gelukt.

Marushi’s Drawings #3 | Portraits4# Soms zit ik een beetje op facebook rond te zwerven en zo kwam ik ook op de facebook van Melanie. Ik stuurde haar een berichtje en vroeg of ik haar foto mocht gebruiken om na te tekenen, en dat mocht! Het haar was echt een probleem. Blond haar met soms donkere stukken erin. Probeer dat maar eens goed in elkaar over te laten lopen. Maar toch was het me gelukt.

 

Voor deel twee van Marushi Drawings klik je hier. Volg je me ook al op facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 14 januari 2017 / 09:55

  Omg! Ik vind dit zo mooi! Het lijkt me geweldig om zo creatief te zijn! Prachtig!

 2. 14 januari 2017 / 16:32

  Portret tekenen vind ik ZO moeilijk! Echt heel knap dat je dit ook nog eens digitaal doet. Ze zijn erg mooi geworden 🙂 Vooral de laatste van Melanie vind ik echt goed gelukt!

 3. 14 januari 2017 / 17:50

  Prachtig zeg, ik kan helemaal niet tekenen, nooit gekund hahaha is een mooie gave koester hem maar.
  Annette onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 4. 14 januari 2017 / 23:03

  Wat mooi gemaakt, lijkt mij echt moeilijk om het digitaal te tekenen.

 5. Angela
  15 januari 2017 / 17:48

  Echt super knap dat je dit kan zeg! Heel mooi!

 6. 15 januari 2017 / 19:16

  Jemig wat onwijs knap zeg! Je bent echt getalenteerd! Je moet hier zeker wat mee doen hoor X
  Charel onlangs geplaatst…Parfum Noa CacharelMy Profile

 7. 15 januari 2017 / 21:00

  Ik volg je nog niet zo lang dus ik wist dit nog niet. Maar wat onwijs gaaf zeg en wat ben je goed!

 8. 16 januari 2017 / 10:07

  Die laatste blonde vind ik het mooist! Erg knap trouwens! Ik kan helemaal niet tekenen 😀

  • Marushi
   Auteur
   16 januari 2017 / 12:54

   Dankje! ^^ Ik gebruik mijn wacom en photoshop hiervoor 😛 Ik ben niet echt meer van de potloden en fineliners haha. Dit gaat veeeel sneller!

 9. 17 januari 2017 / 10:51

  Wat knap! Ze doen mij een beetje denken aan de tekenboeken van mijn dochters van Top Model, super knap gemaakt zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: