OOTD | Gold Rush jurkje & accessoires

OOTD | Gold Rush jurkje & accessoires

We zijn weer begonnen aan een nieuw jaar, dus ik vind het wel tijd voor een nieuwe outfit post! Natuurlijk beginnen we dit jaar ook met een jurkje. Laten we maar gelijk even eerlijk zijn, ik ben gewoon verslaafd aan jurken. Ik was ook erg blij dat ik dit jurkje van Sans-Online mocht ontvangen. Ik shop heel graag bij Sans-online. Vooral omdat ze daar ook ontzettend veel verschillende leuke merken hebben. Van Esprit naar Object naar Vero Moda en van daaruit nog veel meer verschillende merken. Je heb echt ontzettend veel keus! 

Ik besloot om deze outfit maar lekker een keer binnen op camera vast te leggen. Want het was ijs en ijs koud buiten! Ja ik heb veel voor mijn blog over, maar ik en kou gaan dus echt niet samen. Gelukkig voor mij had ik het huis een beetje opgeruimd en had ik dus een leuk hoekje waar ik een paar foto’s kon maken. Hierbij moet ik zeggen dat ze beter geworden zijn dan ik had verwacht! Ik zat eerst te denken aan zwarte pumps maar ik heb toch voor mijn gouden pumps gekozen. En ze passen hier echt perfect bij!

OOTD | Gold Rush jurkjeOOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkje OOTD | Gold Rush jurkjeAlle eer gaat naar mijn vriend die deze mooie foto’s van mij heeft genomen hihi. Wat moet ik toch zonder jouw!

Jurkje: Sans-Online //  Ketting: Swarovski // Oorbellen: Aliexpress // Schoenen: Van Haren

Heb jij veel “gouden” kleding in je kast hangen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 08:49

  Je ziet er prachtig en sexy uit. Alles is mooi en staat je. Wat super goed gedaan van je vriend met zijn fotografie talent. 😉

 2. 20 januari 2017 / 09:00

  Prachtig! Sexy meid! En die schoenen zijn er gemaakt voor!

 3. Evelien
  20 januari 2017 / 09:09

  Wat een super mooie foto’s zeg! En ik vind je jurkje ook super! Ik hou ook wel van gouden kleding!

 4. 20 januari 2017 / 12:42

  Wat een leuk jurkje zeg! Ik snap wel dat je daarmee niet naar buiten wilde, het is inderdaad erg koud hihi.

 5. 20 januari 2017 / 17:12

  Wat een mooie jurk, hij staat je prachtig!

 6. Shiva
  20 januari 2017 / 17:36

  Aaah wat staat jou dat weer goed! Hele mooie outfit. Bomchickawahwah!!!

 7. 21 januari 2017 / 13:42

  Echt een mooie jurk voor een feest 😀 dan steel je wel echt de show! En de pumps passen er inderdaad heel goed bij. De oorbellen vind ik trouwens heel tof, ik heb net ongeveer dezelfde besteld maar dan in zilver.

 8. 21 januari 2017 / 21:13

  Wauw, wat zie je er prachtig uit. Alles matcht zo mooi bij elkaar!

 9. 29 januari 2017 / 15:11

  Super mooie outfit en mooie foto’s meid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: