Uit eten bij Wereldkeuken Lizz | All dining & drink

Uit eten bij Wereldkeuken Lizz | All dining & drink

Dit weekend had ik een personeelsuitje, of liever gezegd een afscheidseettentje. Onze ryon manager had ander werk gevonden en ging ons helaas verlaten.  Dus leek het ons leuk om haar te verassen met een etentje. Mijn collega’s in Dordrecht hadden gekozen voor Wereldkeuken Lizz.

Ik was hier zelf nog nooit geweest, maar op de website zag het er allemaal goed uit. Een all you can eat restaurant met verschillende soorten keukens. Voor iedereen wat wilds dus. Ik ga wel vaker naar dit soort restaurants, en ben hier meestal wel tevreden over.

wereldkeuken-lizz-all-dining-drink

Het concept

Tijdens je 2, 2,5 of 3 uur durende verblijf, kan je een reis maken langs diverse Live Cooking keukens en buffetten. Het arrangement is inclusief koffie, thee en frisdrank. Drink je liever een biertje of een wijntje of een ander alcoholisch drankje, dan kunt je een stempelkaart kopen. Een stempelkaart kost € 15,00 en een tapbiertje of een huiswijntje kost € 1,50.  Alles wat je aan het einde van de avond overhoudt kan je bij de receptie inleveren en dan krijg je het restant van de stempelkaart retour.                                              wereldkeuken-lizz-all-dining-drink

De verschillende keukens

Chinese keuken – Klassieke Aziatische specialiteiten, verrukkelijke sauzen en vegetarisch wokken.
Japanse keuken – Koks toveren op de teppanyaki plaat waarop u een heerlijk stuk vlees of vis kunt laten bakken.
Tex’mex keuken – Texas en Mexico komen hier samen. Malse stukken vlees van de BBQ, spare ribs, chicken wings, etc.
Italiaanse keuken – Stel zelf je pizza samen en laat deze aan tafel bezorgen of kies een vers bereide pasta.
Franse keuken – Hier kunt u uw culinaire reis eindigen en genieten van diverse soorten desserts, ijs en pannenkoeken.
Hollandse keuken – Bij het Hollandse buffet vindt u seizoensgebonden gerechten volgens grootmoeders recept.

wereldkeuken-lizz-all-dining-drink wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkWat me heel echt opviel was dat het echt super stil was. Er waren maar een paar mensen aanwezig. En dat vond ik vreemd aangezien het weekend was, en dat juist de drukste periode zou moeten zijn. Rond half tien begon het echt een spookstad te worden en waren wij de enige die overbleven.

wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkJe had genoeg keus aan eten, maar eigenlijk weinig dat mij echt aan sprak. Ik ben zelf een grote fan van teppanyaki, maar ik vond dit toch een beetje tegen vallen. Ik vond het vlees weinig smaak hebben. Dat kan dan ook weer aan de saus liggen, maar ik ben niet voor een tweede bord gegaan. Daar in tegen vond ik de lamskoteletjes wel heel erg lekker. Het lekkerste wat ik die avond aan vlees gegeten heb.
wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkwereldkeuken-lizz-all-dining-drinkwereldkeuken-lizz-all-dining-drink wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkwereldkeuken-lizz-all-dining-drink wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkIk zat me eigenlijk heel de avond al te verheugen op het dessert, ook daar had je veel keus in. En dat zag me er toch lekker uit! Verschillende taartjes, soesjes en gebak. Er stonden twee chocoladefonteinen en allemaal lekkers wat je erin kon dopen. En daarnaast hadden ze ook nog een ijsbar met veel verschillende smaakjes en toppings!

wereldkeuken-lizz-all-dining-drink wereldkeuken-lizz-all-dining-drinkNaast eten kan je er ook terecht voor een potje bowlen, glow in the dark minigolf, of ontsnappen uit de escape room!

Wat ik ook erg geinig vond is dat ze een ruimte hebben gecreëerd waar je met props op de foto kon gaan. Altijd leuk! Het dessert vond ik echt super lekker! En ook qua warm eten heb je veel keus. Maar ik denk niet dat ik er nog een tweede keer heen zou gaan. Het is jammer dat je er niet alleen heen kan gaan voor het toetje.

Wereldkeuken Lizz
Baanhoekweg 1, 3313 LA Dordrecht
Telefoon: 078 – 8700 222
Email: info@wereldkeukenlizz.nl

Heb jij weleens hier gegeten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 11:55

  Jammer dat het eten niet zo super was maar dat verklaard dan misschien ook dat het zo rustig was 😉 Ik hou niet zo van dit type restaurants, vind de kwaliteit van het eten en de hygiëne vaak wat te wensen over laten en vind het ook niet gezellig dat je steeds van tafel moet.
  sammie onlangs geplaatst…Review Rituals HammamMy Profile

 2. Angela
  23 januari 2017 / 12:52

  Die chocolade fonteins zien er inderdaad erg lekker uit! Jammer dat het eten wat minder was!

 3. 23 januari 2017 / 13:30

  Ik kom uit de buurt van Dordrecht maar ben er nog nooit geweest! Hoorde vaak dat het een vreetschuur was. Ziet er wel gezellig uit hoor hihi!
  Charel onlangs geplaatst…Tastea DetoxMy Profile

 4. 23 januari 2017 / 16:45

  ah jammer dat het eten niet zo geweldig was, ik ben gek op de red apple in breda en de lacubanita in gorinchem, dordrecht en breda! liefs

 5. 29 januari 2017 / 15:00

  Wat ziet der ongelooflijk lekker uit.
  Leuke wereldkeuken lijk me dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: