Essence Lash Princess mascara review

Essence Lash Princess mascara review

Zoals jullie weten ben ik nog steeds bezig met een zoektocht naar een degelijke mascara. Ik heb al meerdere mascara’s geprobeerd maar deze waren het allemaal net niet. Laatst stond ik weer in de Kruidvat te kijken naar mascara’s, maar er is gewoon zo ongelooflijk veel keus! Ik stond daar zeker 15 minuten te tobben over welke ik ging nemen en toen was ik het zat. Ik pakte er op goed gelukt drie uit het vak, waaronder deze Lash Princess van Essence.

Ondertussen heb ik nu een aantal mascara’s op voorraad om te proberen. Van de week pakte ik deze uit mijn voorraad. Ik had deze gewoon blindelings gepakt. Hierbij had ik geen reviews gelezen en ook niet gekeken wat er op de verpakking stond. Ik deed hem open en dacht oké dit ziet er wel redelijk uit. Maar nu ik hem geprobeerd had ging ik toch even wat informatie opzoeken. Dit is de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Deze mascara gaat dus echt voor het valse wimper effect. Nou…ik ben benieuwd!

Lash Princess van EssenceAllereerst, de verpakking. Deze vind ik er heel leuk en vrolijk uitzien. Misschien dat dat een van de redenen was waarom ik hem gelijk gepakt had. De kleur vind ik sowieso al erg mooi! De mascara ligt door de vormgeving prettig in de hand en heeft een inhoud van 12 ml.
Lash Princess van EssenceAls we de mascara een slag draaien kunnen we lezen over wat deze mascara nou eigenlijk allemaal beloofd. De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara zorgt voor een onweerstaanbaar vals wimper effect met een dramatisch volume, dat klinkt erg goed! Mijn wimpers kunnen niet groot en opvallend genoeg zijn!

Lash Princess van EssenceDe borstel van de  Lash Princess mascara heeft een beetje een aflopende vorm en zit vrij vol met mascara. Het borsteltje is gemaakt van synthetische haren en is erg stevig.

Lash Princess van EssenceHet borsteltje bevat heel veel mascara. In eerste instantie ben ik bang dat het misschien zal gaan klonteren. Laten we kijken naar het resultaat.
Lash Princess van EssenceWow…moet je kijken naar het verschil! Ik ben echt niet snel tevreden over mascara’s maar deze ga ik zeker opnieuw kopen! Ik vind dat hij zijn belofte waar maakt en echt zorgt voor een valse wimper look (hoever dat dan ook mogelijk is met mijn wimpers). Het enigste kleine minpuntje vind ik dat het soms net even teveel mascara is en dat het zorgt dat je wimpers aan elkaar plakken of voor lichtelijke spinnenpootjes zorgen. Maar na een aantal keer geoefend te hebben, weet ik nu wel hoeveel je moet gebruiken en valt dat reuze mee! Ik ben echt dik tevreden! Deze mascara kan je al voor € 3,39,- in de winkel vinden, echt een koopje!

Wat vind jij van de Lash Princess van Essence?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 26 januari 2017 / 09:07

  Ik gebruik, na ook heel veel zoeken, een mascara van Rimmel. Die zijn ook geweldig!

 2. 26 januari 2017 / 10:47

  Wat een verschil zeg. Een beetje bij elkaar plakken neem ik dan maar voor lief. Ik hoor veel goeds over deze budget mascara. 🙂

 3. 26 januari 2017 / 11:55

  Mooi deze! Ik blijf tóch trouw aan mijn Scandaleyes van Rimmel! Nooit spinnenpootjes of afgevende wimpers 😉

 4. 26 januari 2017 / 14:36

  Jaa, dit is ook mijn absolute favoriet! Heb hem al zo’n vijf keer opnieuw gekocht. En inderdaad, soms blijven mijn wimpers ook wel aan elkaar plakken maar dat neem ik wel voor lief. X

 5. 26 januari 2017 / 15:18

  Deze ziet er wel heel goed uit. Ik ga hem ook een keer proberen.

 6. Angela
  26 januari 2017 / 19:38

  Wat een mooi effect zeg! Deze ga ik zeker onthouden!

 7. Shiva
  26 januari 2017 / 20:05

  Goed resultaat voor een mooie prijs moet ik zeker een keer proberen!

 8. 26 januari 2017 / 21:13

  Ik vind het effect heel mooi en ik gebruik hem ook nu bijna dagelijks. Mooie voor en na foto’s.

 9. 27 januari 2017 / 14:45

  Deze mascara vind ik in het begin echt top en daarna word die echt een heel stuk minder helaas

 10. 27 januari 2017 / 20:57

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik heb deze mascara ook een tijdje gebruikt en vond ‘m ook super fijn. Deed zeker niet onder voor duurdere exemplaren.

 11. 28 januari 2017 / 07:14

  Super!! Ik ga meteen eens kijken strakjes!!! Lekker cheap met een mooi effect!! X

 12. Yessica leidner
  28 januari 2017 / 07:14

  Deze mascara zijn super fijn ik gebruik ze namelijk dagelijks

 13. 29 januari 2017 / 14:22

  Wat super leuk dat deze mascara u ook bevalt. Ik zelf gebruik hem.al een tijdje en tis ook een van mijn favoriete.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: