Anniversary ketting | Jean Paul Gaultier

Anniversary ketting | Jean Paul Gaultier

Afgelopen maandag was ik twee jaar samen met Vice. Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn wij die dag gezellig samen naar de film geweest. In de avond hebben wij heerlijk gegeten bij het sushi restaurant Shiki Sushi & Lounge. Maar die dag heb ik ook een super mooi cadeautje gehad van vice. Hij gaf mij een prachtige ketting van Jean Paul Gaultier. 

Het was zondag avond, het was al na twaalven geweest. Toen ik de slaapkamer binnen kwam lag vice in bed een boek te lezen. Ik sloeg de dekens opzij zodat ik in bed kon stappen. Totdat ik daar opeens een tasje van Swarovski zag liggen. Helemaal verrast en blij, en daarna gelijk verdrietig. En ja hoor toen kwamen de tranen! Wij hadden namelijk afgesproken dat we niks voor elkaar zouden kopen. Normaal gesproken wil ik dat heel graag, want ik ben gek op cadeautjes. Maar we hadden gezegd om het dit jaar maar even niet te doen omdat er nog zoveel verjaardagen etc aan komen waar we iets voor elkaar mogen kopen.

Dus ik zat daar op bed met dikke tranen omdat ik me zo schuldig voelde dat ik helemaal niks had gekocht niet eens een kaart, en dat is echt niets voor mij. En toen zei vice: “je hoeft helemaal niks voor me te kopen. Ik heb niks nodig, ik heb jouw toch”. En ja hoor daar kwamen de tranen weer haha. Ik kan je een ding beloven dit gaat mij nooit meer overkomen wat we ook beloven haha.

Dit zegt Swarovski:

De omgekeerde Y ketting ontworpen door Jean Paul Gaultier, speelt met het thema van perfecte imperfectie en beschikt over de designer’s Kaputt crystal. De dramatische duidelijk stenen middelpunt is ingekapseld in gebeeldhouwd rhodium-plated metaal en hangt aan een asymmetrische rhodium-plated ketting. Trendy en opvallend, zal dit stuk catwalk stijl aan uw collectie brengen.

Het doosje is helemaal wit met alleen het logo van Atelier Swarovski erboven op. Wat ik dan wel weer echt super handig vind, is dat er in het doosje twee elastiekjes zitten om de ketting goed op zijn plek te houden.

In het begin moest ik even wennen aan deze ketting. Ik hou erg van statement kettingen. Maar dat zijn allemaal kleine steentjes die een groot geheel vormen. Ik heb nog nooit een ketting gehad met zulke grote stenen. Maar hoe langer ik ernaar keek, hoe mooier ik hem vond worden. En zeker nog met het feit dat Vice hem speciaal voor mij heeft uitgezocht. <3

In het begin dacht ik dat de steen beschadigd was. Maar zo ziet hij er dus gewoon uit. Dat is dus het stukje perfecte imperfectie.

♥♥♥ Thank you so much baby ♥♥♥

Wat vinden jullie van deze ketting?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

28 Reacties

 1. Evelien
  28 januari 2017 / 13:40

  Wat een super mooie ketting zeg! Je vriend heeft je heel goed verwend! En zo lief dat hij dat zei!

 2. 28 januari 2017 / 17:34

  Wat lief van je vriend! De ketting is echt prachtig! Ik heb het inderdaad ook weleens gehad dat we afspraken geen cadeautjes te doen, maar uiteindelijk toch aan komen zetten met cadeautjes haha.
  Dalinka onlangs geplaatst…Verjaardags wishlistMy Profile

 3. 28 januari 2017 / 19:37

  OMG wat een juweel… ik zit hier nu met een zakdoekje mee te sniffen. Ik ben ontroerd! Compliment aan Vince, jongen je hebt smaak! En Idd je vriendin is jouw parelt! Veel geluk samen ?
  Yust onlangs geplaatst…Foundation Stick | Getest | DouglasMy Profile

 4. Angela
  28 januari 2017 / 20:45

  Ik ben meer van de simpele kettingen, maar ik vind hem wel super mooi! Heel erg lief van je vriend!

 5. Shiva
  28 januari 2017 / 22:58

  Super mooie ketting! Hij staat jou ook echt geweldig!

 6. 29 januari 2017 / 14:17

  Wat een super mooie juweeltje heb je gekregen meid.Het sta je prachtig.

 7. 29 januari 2017 / 19:03

  Beeldig! Staat je erg goed. Heel lief van hem, je verdient het ook zeker! 😉

 8. 29 januari 2017 / 19:29

  Aaah wat lief dat hij – ondanks jullie afspraak – toch nog dit prachtige cadeau voor je had! <3

 9. 29 januari 2017 / 20:27

  Wat lief van hem! En vind de ketting echt prachtig.

 10. 29 januari 2017 / 21:26

  Gefeliciteerd en wat een prachtige ketting. Heel lief van jouw vriend.

 11. 30 januari 2017 / 21:06

  Wat superlief en wat een mooie ketting!

 12. 3 februari 2017 / 22:15

  Wat een ontzettend lief gebaar, en goed uitgezocht, want hij is echt prachtig. Ik heb mijn man ook een keer op die manier ‘belazerd’ we zouden geen verjaardagscadeau doen dat jaar, en daar kwam ik op zijn verjaardag met een luchtballonvaart. Ik snap best dat jij die belofte de volgende breekt.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…PRIMARK Make-up BrushesMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   3 februari 2017 / 22:23

   Hahaha hoe je het ook zegt ja “belazerd!”;) vanaf dit jaar gewoon weer elk jaar cadeautjes haha. Play it safe lol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: