Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle

Vorige week had ik een oproepje gedaan omdat ik op zoek was naar een gastblogger. Iemand die Marushi Lifestyle een beetje wou komen versterken. En daar heb ik een paar hele leuke reacties aan overgehouden. Een daarvan was van de enthousiaste Lieve. Zij had mij een super leuke mail gestuurd dat ze graag een vaste gastblogger wou worden. Een paar leuke e-mailtjes later kan ik jullie nu dus vertellen dat Lieve die rol op Marushi Lifestyle gaat vervullen! Voorlopig gaat zij twee keer in de maand een gastblog schrijven.

Ik heb nog 5 andere meiden die graag eenmalig een gastblog willen schrijven. En als het goed is komt er waarschijnlijk nog een vaste gastblogger bij. Maar daar zullen jullie vanzelf meer over lezen. Bij de eenmalige gastbloggers komt er onderaan de blog hun naam en blog in een link te staan. De vaste gastbloggers krijgen altijd even een introductie. Dus nu geef ik even het woord aan Lieve die zich in dit artikel aan jullie zal gaan voorstellen.

 


Hoi!

Mijn naam is Lieve, ik ben 25 jaar oud en woon in Echt (een plaatsje in Midden-Limburg). Na wat heen en weer e-mailen met de ontzettend vriendelijke Marsha, ben ik best wel trots dat zij mij als gastblogger wil verwelkomen op Marushi Lifestyle. Aangezien ik voor jullie totaal geen bekend gezicht ben, zal ik kort wat over mijzelf en mijn achtergrond vertellen.

Eerst wat formeel geklets

Na mijn gehele jeugd door te hebben gebracht in het beloofde Limburgse land, maakte ik op mijn negentiende het besluit om Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg te gaan studeren. Ja, het is een hele mond vol, maar het komt er op neer dat ik mij met bijna alle mogelijke aspecten van communicatie heb beziggehouden. Na deze bachelor succesvol te hebben afgerond, kwam natuurlijk de vraag: ‘Wat nu?’ Na een reis naar Curaçao en een leerzame stage bij Chicklit.nl, wist ik het toch wel bijna zeker: Ik wil schrijven! Ik ben altijd gek geweest op de Nederlandse taal, en kan mij helemaal verliezen in het schrijven van artikelen en leuke stukjes tekst. Bij een mooi tijdschrift werken is altijd wel mijn droombaan geweest en hey, dromen mag!

Voor mij start nu een nieuwe periode op het gebied van werk. Ik wil mij nog meer gaan verdiepen in het schrijven en start volgende week met een nieuwe uitdaging, namelijk het schrijven van artikelen over met name beauty en hospitality voor een bedrijf dat zich bezighoudt met de juiste uitstraling van bedrijven en evenementen. Daarnaast wilde ik ook gaan schrijven in de vorm van een blog. Zelf een starten durf ik nog niet, aangezien het mij hiervoor momenteel ontbreekt aan de spreekwoordelijke ballen en omdat ik nog niet helemaal voor mezelf helder heb naar welke onderwerpen mijn voorkeur uitgaat. Toen ik zag dat Marsha een gastblogger zocht voor haar website, kon ik niet anders dan contact met haar opnemen. Haar positief en professioneel uitziende website maakte mij enthousiast en haar vriendelijke reactie overtuigde mij helemaal!

gastblogger op Marushi Lifestyle

Wie ben ik en wat maakt mij echt happy

Ik ben een echt gevoelsmens en vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Lachen is iets waar ik niet zonder kan en zeg nou zelf: niets heeft toch zo’n helend effect als een schaterlach? Mijn humor wordt met name gekenmerkt door sarcasme en flauwe opmerkingen. Wijntjes drinken met mijn beste vriendinnetjes of met mijn vriend vormt mijn ideale vrijdagavond. Er zijn verschillende dingen die mij echt happy maken. Zo houd ik van lezen (thrillers, chicklits), sport ik veel (hardlopen en fitness). En tover je een glimlach op mijn gezicht als je me meeneemt naar de stad om te shoppen. De Bershka en de Zara beschouw ik dan ook als goede vriendinnen. Daarnaast ben ik een ‘’health freak’’. Het geeft mij een prettig gevoel als ik goed voor mijn lichaam zorg. Heel soms ontglipt me dit voornemen, namelijk tijdens de hierboven beschreven vrijdagavonden.

Tijdens een vrije avond kijk ik graag (hele seizoenen van) mijn favoriete series: Gossip Girl, Pretty Little Liars, Sex and the City en The blacklist zijn op dit moment favoriet. Stiekem heb ik ook een zwak voor de Kardashian familie en blijk ik ook niet allergisch voor het herhaaldelijk kijken van eenzelfde serie. Oké, en waar ik ook graag over klets, is de liefde, mannen en hun soms onbegrijpelijke gedragingen. Dankzij mijn vrijgezelle vriendinnen, word ik nog altijd bijgepraat over leuke en soms ook minder leuke dates met leuke en soms ook minder leuke mannen. Ik vind mezelf best romantisch ingesteld. En je kan mij dan ook wegdragen bij een programma als All You Need Is Love. Zonder ook maar een enkele vorm van gêne, beschouw ik mezelf als een trouwe fan.

Ik heb er zin in! Jullie ook?

Ik hoop jullie nu een redelijk goed beeld te hebben gegeven van wie ik ben, en wat ik graag doe. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie regelmatig te verblijden met leuke en positieve artikelen. Beauty, fashion en lifestyle zijn de onderwerpen waar mijn aandacht naartoe zal gaan de komende tijd.

Tot snel!

Liefs, Lieve

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:31

   Dank je wel :)!!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:31

   Dank je wel:)!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:32

   Wat lief! Dank je wel!!

 1. Evelien
  30 januari 2017 / 12:17

  Wat leuk zeg! Welkom Lieve! Ik ben benieuwd naar je blogs! 🙂

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:33

   Dank je wel! 🙂

 2. Helga
  30 januari 2017 / 12:48

  HEE LIEVE
  wat ontzettend leuk!
  heel veel suc6

  gr Helga

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:33

   Dank je wel Helga!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:34

   Dank je wel voor je berichtje!! 🙂

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:35

   Haha wat leuk om te horen!! Af en toe is het best leuk om een kijkje te nemen in die luxe leventjes he?

 3. 30 januari 2017 / 15:49

  Nou wat leuk. Ik ben benieuwd. Fijn dat je zo van lachen houdt. Ik kan ook zo genieten van lachen tot ik er buikpijn van krijg!! Dus wat dat betreft, passen we bij elkaar!!
  Cynthia onlangs geplaatst…Zin en weerzin in morgen.  My Profile

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:37

   Haha, ik hoop dat je af en toe ook om mijn artikeltjes kunt lachen!!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:36

   Dank je wel!! 🙂

 4. Angela
  30 januari 2017 / 19:23

  Wat leuk zeg! Welkom Lieve, ik ben benieuw naar je blogs! Ik vind je schrijfstijl erg leuk!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:37

   Wat lief! Dank je wel!!

 5. 30 januari 2017 / 19:36

  Hallo Lieve, succes met deze nieuwe uitdaging ik kijk uit naar je eerst post.

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:40

   Dank je wel! 🙂

 6. Shiva
  30 januari 2017 / 20:24

  Leuk om je wat beter te leren kennen Lieve en ik hoop dat je vind wat je zoekt!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:41

   Thanx :)!!

 7. 30 januari 2017 / 22:26

  Hi Lieve, welkom! Wat schrijf je leuk, de passie spat er van af. Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…metallic rozeMy Profile

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:39

   Wat leuk om te horen!!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:39

   Dankje!! 🙂

 8. 31 januari 2017 / 22:10

  Wat leuk, gefeliciteerd Lieve! Ik kijk uit naar je artikelen!

  • Lieve Peters
   1 februari 2017 / 10:38

   Dank je wel!! 🙂

 9. 5 februari 2017 / 11:28

  Wat leuk om te lezen. Ben reuze benieuwd naar haar artikels hier op je blog. Al vast welkom Lieve ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: