Happy Thoughts #13 | Januari 2017

Happy Thoughts #13 | Januari 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Januari. Lees je mee?Een drankje wezen doen met blog vriendinnetje Shannon ♥ Wat wezen drinken en eten bij breakaway cafe met Ceremco  Naar de film “Echte jongens” geweest met Sarah  Mijn moeder en oma die hebben schoongemaakt in ons huisje  Gezellig wezen wokken met collega’s  Nieuwe samenwerkingen aangeboden gekregen  Uitgenodigd voor twee pers events Met Vice naar de film “Assassins Creed” geweest  Met vrienden naar de Tomofair geweest  Met Vice naar de film “ByeBye man” geweest  Met Vice naar de film “Sing” geweest  Met Vice naar de film “Why him” geweest. Twee jaar samen met Vice!!!!  Uit eten geweest met Vice bij Sushi Shiki & Lounge  Twee hand verzorging pakketjes van mijn moeder gehad van Rituals   Een oproepje gedaan voor gast bloggers en een paar leuke meiden gevonden! Met Vice naar de film “In the Forrest geweest ♥ Voor mijn werk naar Apeldoorn geweest om bij een nieuw filiaal te kijken  Bezig met het plannen van een hele spannende vakantie!  Met Vice naar de film “Split” geweest. Mijn vriendin Sarah komt op bezoek in Nederland.


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 06:57

  Happy Thoughts van November??
  Zit ik al in de toekomst? Het is toch bijna Februari of niet ? ??
  Ik ben ook naar de Bye Bye man geweest! Aparte film was dat. Split is ook een film die je moet zien !
  Melanie onlangs geplaatst…Blog-dateMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   31 januari 2017 / 09:14

   Zo dat is ook wel supergaaf zeg! 😀 Rondreisje?

 2. 31 januari 2017 / 10:20

  Leuke happy list! Jullie zijn vaak samen naar de film geweest! 🙂

  • Marushi
   Auteur
   31 januari 2017 / 10:46

   Ja klopt hihi. We hebben allebei een pathe unlimited pas. Beetje verslaafd aan de bios haha

  • Marushi
   Auteur
   31 januari 2017 / 11:16

   Dat kan ook heel fijn zijn inderdaad! 😀

  • Marushi
   Auteur
   31 januari 2017 / 13:12

   Bloggen is bij mij ook een heel groot geluksmomentje! ^^

 3. Evelien
  31 januari 2017 / 16:01

  Hele mooie momenten heb je meegemaakt! Mijn mooiste moment was afspreken met mijn vriendinnen.

 4. Shiva
  31 januari 2017 / 17:17

  Wat een leuke momenten meegemaakt! Inderdaad film verslaafd jullie!

 5. 31 januari 2017 / 18:43

  Wauw jij hebt veel films gekeken 🙂 Welke film vond je het leukst?

 6. 31 januari 2017 / 22:35

  Met mijn lief uit eten, een heerlijk geurtje gekocht waar ik mega happy mee ben en morgen een blog over schrijf, naar de film geweest, daar twee topfilms gezien en lekker gesport! Jij bent lekker veel uit eten geweest en naar de film. Klinkt gezellig!
  Cynthia onlangs geplaatst…Ik geef 3 x een Ketting weg! My Profile

 7. 1 februari 2017 / 10:11

  Wat een leuk lijstje zo! Wat ben je naar veel films geweest zeg 🙂 Ik ben denk ik al bijna 2 jaar niet meer naar de bioscoop geweest. Oeps!
  priscilla onlangs geplaatst…Unboxing Blux box januariMy Profile

 8. 2 februari 2017 / 08:22

  Wat een hoop leuke momentjes weer zeg! Mijn januari was vooral heel druk: tentamens, deadlines voor verslagen en alles regelen voor het huisje van mijn vriend en mij. A.s. zaterdag gaan we dan eindelijk verhuizen, zo’n zin in! Hopelijk wordt februari een leukere maand :-). Enne… jeetje wat ben je vaak naar de film geweest zeg, leuk! Hebben jullie zo’n limited pas of iets? Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…New in: drie toffe gadgets van Coolgift!My Profile

 9. 2 februari 2017 / 18:17

  Wat een mooi lijstje! 🙂 leuk dat je naar Veel films bent geweest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: