Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Deze week was ik uitgenodigd om in het Foxpital in Amsterdam een pers event bij te wonen. Onder begeleiding van Jim Bakkum, Yfke Sturm en Noah de Zeeuw werden er drie nieuwe lanceringen van Fox gepresenteerd. Waaronder The Band, Walking Dead en Legion. Helaas had ik een kleine onenigheid met mijn navigatie en werd ik een hele andere kant opgestuurd. Dat had als resultaat dat ik 25 minuten lang in Amsterdam rondgedwaald heb op hakken. Hierdoor had ik net het begin van het pers event gemist.

Zwaar balen! Maar gelukkig kon ik het laatste stukje nog even meeluisteren van hoe Noah de Zeeuw Jim aan het interviewen was. Ik kon ook nog een paar leuke foto’s maken van Jim. Ik had nog aan iemand anders gevraagd wat ik nou allemaal gemist had. Het schijnt dat Jim ook een liedje heeft gezongen, en wat dingen heeft uitgelegd over de lancering van “the Band”. Super jammer dat ik hem niet heb horen zingen. Ik was toch wel echt benieuwd hoe dat nou live zou klinken.

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionThe Band

Zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek. Authentieke persoonlijkheden die dezelfde ambitie hebben. En dat boys-only. Dat is The Band de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep! Hosts Jim Bakkum, Niels Destadsbader en Laura Tesoro zullen tientallen mannen het podium opsturen. En allemaal zullen ze proberen een plekje in The Band te bemachtigen.

In een indrukwekkende Arena krijgen de kandidaten 1 minuut de tijd om het publiek met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer te overtuigen. Lukt het ze om het publiek voor zich te winnen, dan mogen ze hun auditie vervolgen voor de vak jury, bestaande uit singer-songwriter Nielson, Kris Waut van Clouseau, rapster Slongs Dievanongs en danscoach Min Hee Bervoets.

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 spetterende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste gaan straks naar de liveshows, die vanaf 17 maart te zien zijn. De audities beginnen op 17 februari op vrijdag om 20:40. Wie zingt zichzelf naar de liveshows?

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Toen het interview met Jim was afgelopen werden we via een trap naar een soort kelder geleid. Daar stond een tafel met wel allemaal heel raar uitziende hapjes. Er werd verteld wat voor soort hapjes het waren en daarna gingen de “zusters” ermee rond. Zo kon je lekker een bloederige bal proeven, meelwormen eten, of een lekker glas gal drinken.
Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionPersevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionPersevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionToen iedereen een beetje aan het eten en drinken was vertelde Noah een korte inleiding over The walking dead. Nou hoef je mij dat niet te vertellen want ik ben een echte walking dead fan. Maar er waren mensen die nog nooit een aflevering hadden gezien (shame on you!). Na een kort introductie filmpje van The walking dead had Yfke Sturm nog wat vragen over de serie aan Noah.

Voor de mensen die deze serie volgen: Ze vroeg aan hem wiens dood vond je erger die van Glenn of van Abraham. Ik moest mezelf heel erg inhouden om niet keihard GLENN te roepen. Maar hij vond die van Abraham het ergst. Jammer Noah daar scoor je geen punten mee haha. Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionPersevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionPersevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Tijdens het interview van Yvke kwamen er opeens twee zombies de ruimte binnenlopen. Ze deden erg goed hun best om in de rol van een zombie te kruipen, maar ik ben op dat gebied best nuchter. Ik vond het wel grappig om te zien dat er een paar meiden wel een gilletjes maakten en probeerde om de zombies te vermijden.Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionVanaf maandag 13 februari om 22:00 neemt “The walking dead” de kijker weer mee in de overlevingsstrijd van de groep overlevende in Alexandria. In deze tweede helft van seizoen zeven, bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan (super spannend!).

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionToen werden we naar de laatste kamer begeleidt. Daar kregen wij een lekker drankje aangeboden en mochten we de eerste aflevering van Legion zien. Ik had de trailer hiervoor al gezien en het leek me echt een gave serie! We zaten er net lekker in toen de video helaas vast liep. Na een tijdje gezeten te hebben kwamen ze met een aflevering zonder ondertiteling. Maar ze zouden ook nog de video met ondertiteling naar ons toe sturen zodat we deze thuis met ondertiteling kunnen kijken.

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, Legion

Legion

De nieuwe langverwachte nieuwe dramareeks van Noah Hawley, gaat in Nederland op donderdag 9 februari om 22.00 van start op FOX. Legion is gebaseerd op het personage uit de Marvel stripreeks X-Men, is het verhaal van David Haller. David is een gepijnigde, jonge man die als kind met schizofrenie gediagnosticeerd werd en sindsdien van het ene in het andere psychiatrisch ziekenhuis is beland.

David’s aangenaam verdovende routine wordt volledig op zijn kop gezet door de oogverblindende nieuwe patient Syd. Na een introductie waar de vonken letterlijk vanaf spatten, wordt David geconfronteerd met de mogelijkheid dat de stemmen die hij hoort, en de visioenen die hij heeft misschien toch echt zijn.

De eerste aflevering vond ik in ieder geval echt heel gaaf! En ik denk ook wel dat ik deze ga volgen.

Persevent at Foxpital | The Band, Walking Dead, LegionBij het afscheid nemen kregen wij ook nog een leuke goodiebag mee. Bestaande uit een Legion koptelefoon, een pillendoosje, een lampje en een medicatie potje vol met lekkere m&m’s.

Ga jij een van deze drie series kijken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 09:08

  Hahaha, leuk! Ook die hapjes zijn zo grappig!

 2. Evelien
  3 februari 2017 / 12:57

  Super gaaf dat je hier aanwezig mocht zijn zeg! Die zombie’s zien er wel griezelig uit haha. En dat pakket is echt tof!

 3. 3 februari 2017 / 16:06

  Wat een tof event! Die TWD-hapjes zijn lekker origineel, haha! En oh boy, ik vond de dood van Glenn en Abraham geloof ik even erg doordat Glenn al eens gestorven was en het me deze tweede keer dus minder raakte ofzo, maar was in shock door de manier waarop het in beeld gebracht werd. o_O Legion klinkt best goed!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Tutorial • Kapotte kaars, wat nu?!My Profile

 4. Shiva
  3 februari 2017 / 18:45

  Leuk hoor! Erg tof dat je naar deze persevent mocht!

 5. 3 februari 2017 / 21:24

  Klinkt als een onwijs leuk event! Wat leuk dat ze het zo echt hebben aangepakt ook met die hapjes haha! Misschien moet ik ook maar eens de walking dead gaan kijken.. hoor er zoveel positieve dingen over! X

 6. 4 februari 2017 / 10:02

  Klinkt echt als een heel leuk event! The band lijkt me wel leuk!

 7. 4 februari 2017 / 15:18

  Mijn man kijkt de Walking Dead, dus die gaat het wel weer volgen. Ik ben meer van Netflix, ik vergeet namelijk altijd series die op tv komen. Netflix kan ik lekker op mijn eigen tijd kijken. 🙂

 8. 5 februari 2017 / 11:20

  Wat super leuk lijk mij dat. Super mooie foto’s…!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: