Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and Ribbons

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and Ribbons

Vorige week kreeg ik een heel leuk doosje thuis gestuurd. Namelijk een verassings doos van Boxes and Ribbons. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar het concept vind ik echt super leuk! Ik mocht een kijkje nemen op hun website en dan een paar artikelen opnoemen die mij wel interessant leken.

Vanuit mijn keuzes werd er speciaal voor mij een op maat gemaakte box gemaakt. Ik kreeg een zwart doosje opgestuurd met een grijs lint. En op dat lint lag een kaartje met de tekst Boxes and Ribbons. Ik ben erg benieuwd naar de inhoud!

Over Boxes and Ribbons

Met deze luxe cadeaupakketten kan je iemand op een originele en persoonlijke manier bedanken, feliciteren, verrassen, beterschap wensen of gewoon je waardering tonen. Je bestelling wordt direct met aandacht verzonden naar de ontvanger. Bij Boxes and Ribbons vindt je originele cadeaupakketten, die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. De cadeaus worden met zorg gekozen en in een luxe doos met bijpassend lint geleverd. Ze maken gebruik van zowel zwart als goudkleurige dozen.

Tijdens het bestellen kan je de kleur van het lint zelf bepalen en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toevoegen. Deze wordt handgeschreven op een kaart in de cadeaupakket geleverd. Zo word je cadeau nog persoonlijker. Door de kwaliteit en magneetsluiting van de doos, kan deze later gebruikt worden als een mooie opbergdoos.

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and Ribbons Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsHet eerste cadeautje wat ik uit de box haalde was die schattige quote boekje vol met woorden van schoonheid. Nou dat kan ik altijd wel waarderen.

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsHier een paar voorbeelden van wat er in het boekje voor soort quotes staan.

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsAls tweede haalde ik er een gouden theelicht houder uit. Super mooi! Het kleur thema van deze box is zwart en goud. En dat past echt perfect bij mij! Daar hebben ze heel goed op gelet haha.

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsHet derde cadeautje was deze prachtige witte kwasten set. Deze komt zeker goed van pas! Er zitten er nog een paar bij die ik juist nodig had.
Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsEn als laatste haalde ik er een mooie zwarte sjaal uit met gouden bloemen. Ik ben zelf niet echt van de sjaaltjes, maar ik ga het proberen om hem ergens met een outfit te combineren.

Unboxing | Persoonlijke box van Boxes and RibbonsBoxes and Ribbons hebben kant en klare dozen. Voor zowel mannen als vrouwen, speciale gelegenheden en feestdagen! Mocht je nou echt niets passend in het assortiment kunnen vinden, dan kan je perfecte cadeau ook nog op maat gemaakt worden. In overleg worden de beste items geselecteerd die het best bij de ontvanger passen. Ook hierbij kan je de kleur van het lint kiezen en een persoonlijk bericht toevoegen aan je cadeau.

De prijzen variëren van €18,95 tot €42,95, dat is afhankelijk van de inhoud van de gekozen box. Ik vind het een super leuk concept! Altijd handig als je niet weet wat voor cadeau je voor iemand moet halen. Want je heb genoeg verschillende boxen. Voor alle boxen kun je een kijkje nemen op www.boxesandribbons.nl.

Zou jij iets kopen bij Boxes and Ribbons?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 08:55

  Ik ben dol op zwart met goud! Mooie box.

 2. 6 februari 2017 / 10:34

  Wat een prachtige doosje met super mooi inhoud der in.

 3. 6 februari 2017 / 10:55

  Wow die sjaal en het boekje zien er tof uit. Super! ?

 4. 6 februari 2017 / 11:44

  Wat leuk zeg en alles is mooi met elkaar afgestemd. DE prachtige witte kwast set vind ik echt top.

 5. Evelien
  6 februari 2017 / 14:14

  Wat een leuke inhoud heb je gekregen! Ik kon dit concept nog niet.

 6. Shiva
  6 februari 2017 / 16:59

  Wat een mooie schattige box!

 7. 6 februari 2017 / 16:59

  Prachtige spulletjes heb je mogen ontvangen! Wat een leuk dingetje aan bloggen hé?
  Cynthia onlangs geplaatst…Iemand koffie??My Profile

 8. 6 februari 2017 / 17:14

  Ik kon het nog niet, maar wat ontzettend leuk. En zeker ook hele leuke/mooie items die je hebt ontvangen. Super fijn ook als van die dozen daarna nog te hergebruiken zijn als opbergdoosje of iets dergelijks.

 9. 6 februari 2017 / 23:13

  Dat ziet er echt onwijs mooi uit, en wat een leuke items! 🙂

 10. 7 februari 2017 / 00:46

  Weer eens een doos die ik nog niet kon. Wel erg leuk om iemand cadeu te en nog betaalbaar ook.

 11. 7 februari 2017 / 16:50

  Wat is dit toch een mega leuk idee ik ga eens eventjes neuzen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: