Waar maak je hém nou blij mee op Valentijnsdag?

Waar maak je hém nou blij mee op Valentijnsdag?

Valentijnsdag komt eraan en iedereen heeft hier wel een mening over. De een vindt het te zoetsappig voor worden, de ander vindt het een commercieel gebeuren en weer een ander vindt het heerlijk om één dag in jaar helemaal los te gaan voor het perfecte cadeau voor zijn of haar lief. Toegegeven: Ik vind Valentijnsdag ietwat overrated, maar ben daarnaast een sucker voor dagen met een speciale betekenis, dus de commerciële industrie kan zoals vanouds op mij rekenen dit jaar!

Van origine is Valentijnsdag dan wel een Amerikaanse feestdag, maar ook de nuchtere Hollanders beginnen er steeds meer aan te geloven. Over het algemeen hebben voornamelijk vrouwen een zwak voor deze dag van de liefde en willen er dan ook graag aandacht aan schenken. Maar waar maak je jouw mannelijke wederhelft nou écht blij mee? Ik heb een aantal ideeën op een rijtje gezet!

De kleren maken de man

We zijn het er vast over eens dat mannen die goed gekleed zijn, altijd een streepje voor hebben. En waarom zouden wij vrouwen, die hier toch altijd net iets meer gevoel voor hebben, hier niet een steentje aan willen bijdragen? Daarnaast is het toch super sexy als jouw man op een feestje verschijnt in een door jouw gekozen outfit?

Valentijnsdag cadeautjes voor hemFoto’s | Shutterstock

Fancy telefoonhoesje

Als je lover niet onder een steen leeft, is hij normaliter gewoon in het bezit van een mobiele telefoon. Tegenwoordig zijn mobieltjes een soort verlengstuk van ons lichaam en houdt iedereen de gehele dag zijn of haar mobieltje krampachtig vast.  Wat is er dan leuker dan een leuk hoesje voor zijn telefoon? Een mooie quote of een half hartje, waar jij de andere helft van bezit is, toch te lief voor woorden? Zo denkt hij honderd procent zeker de hele dag aan zijn lieve vriendinnetje!

Keukenprinses

Oké, even toegegeven: Ik ben absoluut geen kooktalentje en ik denk dat mijn vriend in de lach zal schieten bij dit idee. Toch vind ik het wel een romantische gedachte. Je kookschort ombinden en de keuken induiken  voor een uitgebreid diner voor je lover. Liefde gaat door de maag, dus naar mijn mening kun je de plank niet misslaan. Echter, zoals ik al aangaf ontbreekt het mij aan dit talent, dus ik sla deze optie even over.

Cuddle with me

Samen slapen en relaxen in bed vinden alle stelletjes misschien het heerlijkste om te doen. Echt even quality time voor jullie tweetjes. Je kunt deze momenten nog specialer maken door zelf een romantisch, lief of grappig dekbedovertrek aan hem cadeau te doen!

Diamonds are a mans’s best friend

Niet alleen vrouwen zijn gek op sieraden. Ook mannen houden van een mooie armband of ring. Tegenwoordig zijn er zo veel leuke sieraden voor mannen en hij zal beslist vol trots staan pronken met het sieraad dat jij speciaal voor hem hebt uitgekozen.

Valentijns cadeautjes voor een man

Doosje vol herinneringen

Bovenstaande opties zijn leuk, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je portemonnee even niet uitpuilt van het geld en je dus even creatief te werk zult moeten gaan voor een presentje voor Valentijnsdag. Zelf vind ik het misschien nog wel betekenisvoller als ik kan zien dat een cadeau bloed, zweet en tranen heeft gekost en er niet voor de makkelijke weg is gekozen. Mijn idee? Kies een mooi doosje en stop deze vol met kleine briefjes waarop jij de mooiste, leukste en grappigste herinneringen van jullie samen hebt opgeschreven. Ik zou smelten als ik zo’n doosje zou ontvangen!

Movie star

Nog een idee waar je financiële situatie niet op achteruit zal gaan, is een filmpje opnemen waarin je hem vertel waarom je zo ontzettend gek op hem bent en niet zonder hem kan. Iets minder cliché en ook jouw stoere man zal misschien even een brok in zijn keel krijgen. Tip: Stuur het op het moment dat hij wakker wordt en niet tijdens een belangrijke vergadering!

Lingerie

Je kunt natuurlijk ook een hele slimme investering doen, waar zowel jij als jouw lover veel plezier aan zal beleven. Zij hartje zal zeker sneller gaan kloppen als hij zijn lievelingsvrouw ziet verschijnen in een prachtig nieuw setje en jij als fashionista bent ook weer helemaal in je nopjes!

Weet jij al wat jij jouw man cadeau zal doen tijdens Valentijnsdag?
Of vind je het allemaal maar overdreven?

Liefs, Lieve

Lieve Peters
Lieve Peters

19 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 07:38

  Wat een leuke ideeen allemaal! Ik weet nog niet zo goed wat ik zal doen, misschien een mooie trui van zijn lievelingsmerk, maar ik schrijf sowieso een lief kaartje!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Geluksmomenten van januariMy Profile

 2. Angela
  7 februari 2017 / 09:59

  Dat doosje vol herinneringen vind ik ook echt een heel leuk idee! Maar ik weet nog niet echt wat ik ga geven.

 3. Evelien
  7 februari 2017 / 12:04

  Leuke tips! Ik koop meestal luchtjes of sieraden voor mijn vriend.

 4. 7 februari 2017 / 13:33

  Haha een mooi setje lingerie is ook inderdaad een goede tip! leuk artikel heb je ervan gemaakt X

 5. 7 februari 2017 / 16:05

  Ik vind het commercieel gedoe. Maar ik doe er wel aan in de vorm van iets lekkers koken of een lief kaartje. Daar draait het voor mij om!
  Cynthia onlangs geplaatst…Bloggen. Is het gevaarlijk?My Profile

 6. 7 februari 2017 / 16:36

  Wij doen niet echt aan Valentijn. Maar meestal koop ik uiteindelijk toch wel een kaartje en een fles drank, en hij neemt dan een bosje bloemen mee haha. Dat doosje vol herinneringen is een super leuk idee. Ik zou zelf helemaal gelukkig zijn als ik zoiets zou krijgen.

 7. 7 februari 2017 / 18:45

  Oh, zo’n doosje vol herinneringen, wat een mooi idee. Verzorgingsproducten scoren hier ook altijd: mijn vriend neemt zelf steeds het eerste het beste uit de supermarkt of drogisterij mee, maar is altijd héél dankbaar als ik eens iets chiquers voor hem koop – al zal hij die producten nooit zelf opnieuw kopen, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #40 • La La Land en series galore!My Profile

 8. 7 februari 2017 / 19:08

  Zo leuk om te lezen! Wij hebben toevallig vandaag ook een blog met Valentijnstips online gezet, een paar komen wel overeen! Ik ben vooral voor de laatste tip: lingerie. Dan blijft Valentijn een goed excuus om jezelf een nieuw setje cadeau te doen!
  Joy – Lady Jewelry onlangs geplaatst…Tips | 10 Valentijnscadeaus voor hem!My Profile

 9. Shiva
  7 februari 2017 / 19:52

  Super leuk artikel! Een lingerie set doet soms zeker wonderen! 😛

 10. 7 februari 2017 / 20:54

  Ik zou denk ik gaan voor kleding. Gelukkig heb ik een vriendje die zich laat stylen door mij, maar ik ken ook mannen die dat echt niet oké vinden.

 11. 8 februari 2017 / 13:25

  Wij doen er eigenlijk niet echt iets aan al probeer ik ieder jaar wel met een kleinigheidje te komen. Dit jaar ga ik denk ik gewoon voor een kaartje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: