Review | Essie lilacism nagellak

Review | Essie lilacism nagellak

Als ik aan de winter denk, dan denk ik vaak aan kou en koele tinten zoals blauw, grijs en wit. Een kleur waar je waarschijnlijk niet zo snel aan zou denken is lila en dat is zonde. Essie lilacism is namelijk een prachtige nagellak voor de winter! Ik laat hem graag aan je zien.

Review | Essie lilacism nagellak
Ik ben altijd al dol op de nagellak van Essie. Ze drogen snel, lakken heerlijk en de kleuren zijn prachtig. Op bovenstaande foto draag ik één heel licht laagje van Essie lilacism. Zoals je goed kunt zien is de nagellak hier nog sheer, maar ik heb dan ook echt een dun laagje gebruikt.

Review | Essie lilacism nagellak
Het eerste dunne laagje droogt erg snel dus ik breng een tweede dikkere laag aan. Eventuele ‘sheerness’ is direct verdwenen en met twee laagjes is deze nagellak volledig dekkend. Wow. Ik krijg hierdoor overigens ook zin in de lente.

Review | Essie lilacism nagellak
Glimt hij niet prachtig? Het is net alsof ik gel nagellak op heb. 😉 Een lieve, zachte kleur voor de winter door de koelere ondertoon, maar ook een mooie nagellak voor het voorjaar! Wat vindt jij? Essie lilacism kost €6,99 en is te koop bij Etos en bol.com.

Zou jij deze kleur dragen?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Eveline van www.evelinefleur.nl

Eveline Fleur
Eveline Fleur

Dol op nagellak en nail-art en blogt daar met alle liefde over op haar persoonlijk blog: evelinefleur.nl én als gastblogger op Marushi Lifestyle.

Find me on: Web | Instagram

28 Reacties

 1. Evelien
  8 februari 2017 / 09:07

  Dit is zeker een kleur die ik graag zou dragen! Heel mooi!

 2. 8 februari 2017 / 10:41

  Hee, volgens mij heb ik dit kleurtje! Wat grappig, dat was ik helemaal vergeten. Wat een mooierd zeg! Ik ga snel eens kijken. Malou x

 3. 8 februari 2017 / 11:20

  Super mooi kleurtje! Deze heb ik niet, maar wel een paar die er heel erg op lijken.

 4. 8 februari 2017 / 13:19

  Mooie kleur. Ik ben op zoek naar een ander merk gellak. Weet iemand een goed merk die lang blijft zitten zonder te chippen?
  nancy onlangs geplaatst…STYLED BY……….NICOLE!My Profile

 5. 8 februari 2017 / 13:40

  Wauw, ik vind dit eigenlijk het perfecte kleurtje voor de lente eigenlijk. Echt heel mooi.

 6. 8 februari 2017 / 14:06

  Ik vind het een hele mooie kleur die ik zeker nu zou dragen.

 7. 8 februari 2017 / 14:52

  mooi kleurtje, paars doet het bij elke huid goed. Essie is ook fijn he.

 8. 8 februari 2017 / 15:11

  Wauw, twee laagjes maakt ‘m wel pretty! Ik zou dit lakje zeker ook dragen, wat een leuk fris kleurtje. Je bent helemaal ready voor de lente. 🙂

 9. 8 februari 2017 / 20:31

  Essie is echt een goed merk! Ontzettend mooi lakje, nu heb ik ook zin om mijn lila gekleurde nagellak op te doen, hihi!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Make-upproducten wishlistMy Profile

 10. Angela
  8 februari 2017 / 21:05

  Echt een prachtig kleur vind ik dit !

 11. Shiva
  8 februari 2017 / 21:28

  Mooi kleurtje! Zeker het proberen waard!

 12. 9 februari 2017 / 23:08

  Helemaal de trendkleur! Al moet ik er nog even aan wennen.. ik vind het je wel heel mooi staan overigens! Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…mijn eerste StyleTone boxMy Profile

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 februari 2017 / 20:38

   Dat vond ik ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: