4 x Nieuwe Gastblogger introductie

4 x Nieuwe Gastblogger introductie

Vorige week heb je kunnen lezen dat ik een nieuwe gastblogger introduceerde namelijk Lieve. Zij zal twee keer in de maand een gastblog gaan schrijven over Lifestyle, beauty en fashion. Naast lieve waren er nog een aantal andere leuke dames die graag een gastblog wilden schrijven op Marushi Lifstyle.

Een daarvan heb je al kunnen lezen. Gisteren schreef Eveline een leuk review over een Essie nagellak. Deze vier dames willen zich graag even voorstellen. En je zal eenmalig of misschien meerdere keren van hun een blog kunnen verwachten.

gastblogger marushi lifestyle

Mijn naam is Charèl ben 21 jaar en ik kom uit Hendrik-Ido-Ambacht een klein dorpje naast Dordrecht. Sinds Februari woon ik samen met mijn vriend Daniël waarmee ik meer dan 4 jaar samen ben. Ik blog ongeveer 4/5 keer per week op de blog foryourstyle.nl een persoonlijke blog die vooral gaat over lifestyle/ verzorging en persoonlijke verhalen. Een sportupdate of interieurpost zul je hier dan ook zeker terugvinden.

Ik heb een secretaresse diploma maar heb daar tot op heden geen passende baan voor gevonden waarbij ik echt kan doen wat ik leuk vind. Ik werk meerdere keren per week als nanny bij gezinnen in de buurt en als ik dat niet doe werk ik bij Blokker. Ook gaat het bloggen steeds beter maar het liefst zou ik iets voor mezelf beginnen, misschien ooit in de toekomst!

gastblogger marushi lifestyle

Als nieuwe gastblogger is het altijd handig om je even voor te stellen, dus dat zal ik even doen. Ik ben Michelle. Ik ben 18 jaar en ik zit op het moment in mijn laatste jaar van het VWO. Misschien kom ik een enkeling van jullie bekend voor. Dat kan komen doordat ik al een paar jaar blogpost schrijf op mijn eigen blog: MyStyleMichelle. Ik schrijf graag over de nieuwste trends en vind het leuk om anderen te inspireren met mijn eigen stijl of door middel van tips over het combineren en kiezen van items. Zelf haal ik dan weer inspiratie uit het uren scrollen door websites als Pinterest en door het rustig bladeren door tijdschriften als de Vogue.

Iets anders wat ik graag doe is het luisteren naar, en stiekem heel hard meezingen met, muziek. Ik ben die persoon die op zoek gaat naar de nog niet zo bekende artiesten en ze ziet opgroeien tot de meer bekende artiesten. Verder maak ik graag foto’s, ben ik dol op katten en ben ik soms net iets te kieskeurig als het gaat om het kopen van kleding. Om eens een paar willekeurige feitjes over mezelf te geven.

Wil je meer over mij of mijn blog weten? Dan kun je me vinden op mijn blog: www.mystylemichelle.wordpress.com en op Instagram.

gastblogger marushi lifestyle

Hey allemaal,
Toen ik de oproep voor gastblogger zag, moest ik gewoon reageren. Ik ben super blij dag ik gastblogger mag zijn voor deze leuke blog van Marsha! Mijn naam is Eveline Fleur en ik heb een grote liefde voor nagellak en nail-art. De artikelen die ik voor Marsha heb geschreven gaan hier dan ook over. 😉 Verder ben ik dol op Netflix, gadgets een goed boek, gezelligheid met vriendinnen en ben ik een lachebek. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan het lezen van de aankomende artikelen.
Heel veel liefs,
Eveline

gastblogger marushi lifestyle

Hey lieve lezeressen,
Mijn naam is Balou, ik ben 19 jaar oud & woon in Tilburg. De aankomende tijd zal ik voor Marsha als gastblogster gaan werken. Ik zal even wat meer details over mijn soort blogs & mezelf vertellen.
Mijn interesse ligt vanaf jongs af aan bij uiterlijke verzorging, mode en leuke uitstapjes maken. Eenmaal klaar met de middelbare school, ben ik mezelf daar nog meer in gaan verdiepen. Toen ik 16 jaar was ben ik begonnen aan de kappersopleiding, dit heb ik een jaar volgehouden. Helaas ben ik hier wegens omstandigheden mee moeten stoppen. Toen kwam ik thuis te zitten, maar mijn interesse & passie voor uiterlijke verzorging bleef maar toenemen. Ik hield me altijd al bezig met mijn uiterlijk, elke 5 weken liet ik onder andere mijn nagels doen. Ik vond het altijd leuk om te zien hoe nagelstylistes, mijn nagels verzorgd en zo mooi konden maken! Dit wilde ik zelf ook kunnen, uiteindelijk heb ik een nagel opleiding gevolgd & ben ik geslaagd voor mijn acrylnagel certificaat.
Omdat ik het leuk vind om mensen te inspireren en te helpen, ben ik gaan bloggen. Ik doe dit sinds eind Juni 2016 en hoop hierin heel erg te groeien en groot te worden! Ik zal ongeveer 2/3 keer in de maand gast blogs online gaan zetten voor jullie op Marsha haar prachtige blogsite. In het dagelijks leven houd ik me dus vooral bezig met mijn passie voor beauty & fashion en het bloggen. Verder heb ik bijna 2 jaar een vriend, waar ik een verdere toekomst mee aan het opbouwen ben. Uiteindelijk wil ik met hem samenwonen, gewoon huisje, boompje, beestje & vooral genieten met elkaar!
Nu woon ik nog met mijn vader & mijn allerschattigste konijntje Fluffy in Tilburg. (Noord Brabant) Jaaa ik heb een Brabants accent haha. Mijn ouders zijn al een hele tijd gescheiden. Soms heb ik hier nog steeds last van, ik ben namelijk vaak op zoveel plekken… elke keer mijn spullen weer inpakken & naar een andere omgeving. Iedere woensdag ga ik bij mijn mama in Eindhoven op bezoek, even lekker relaxen, shoppen, naar de zonnenbank en uren bijkletsen. Ook ben ik vaak in Amersfoort te vinden, mijn vriend woont daar namelijk! In het weekend vind ik het heerlijk om leuke uitstapjes te maken, in de zomer bezoek ik altijd graag festivals! Eind mei staat Intents Festival op de planning. De 3e keer op rij voor mij, ik kan er geen genoeg van krijgen!
Ik hoop dat jullie van mijn blog artikelen gaan genieten & dat het jullie inspireert.
Blijf altijd in jezelf geloven.. wat de situatie ook is!
Liefs,
Balou
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 9 februari 2017 / 08:34

  Welkom ik ben nieuwsgierig naar jullie blogs!

  • Marsha
   Auteur
   9 februari 2017 / 14:19

   Hahahaha ja dat was eigenlijk niet de bedoeling. Maar iedereen was zo enthousiast om een blog te schrijven, dat ik het maar even zo gelaten heb! ^^ Voorlopig is er nog maar een vaste gastblogger eind februari kijken we even hoe het gegaan is 🙂
   Marsha onlangs geplaatst…4 x Nieuwe Gastblogger introductieMy Profile

 2. 9 februari 2017 / 14:49

  Leuke gastbloggers! Ben benieuwd naar de komende blogs 🙂

 3. 9 februari 2017 / 16:56

  Wat super leuk dat je dit idee gaat doorzetten, ik ben benieuwd!

 4. Angela
  9 februari 2017 / 22:21

  Ben erg benieuwd naar jullie blogs!

 5. 10 februari 2017 / 20:52

  Heel leuk om wat voor je blog te mogen schrijven♥ Xxx

 6. Shiva
  11 februari 2017 / 02:01

  Wat leuk allemaal! Super gezellig om gastbloggers te hebben op je site! Ben benieuwd!

 7. 20 februari 2017 / 18:51

  Wat fijne gasten bloggers meid. Ben al reuze benieuwd der naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: