Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

We kunnen er niet meer om heen: volgende week dinsdag is het toch echt Valentijnsdag. Velen zullen deze dag met hun geliefde doorbrengen. Al zijn er nog genoeg meiden, zoals ik, die de dag of in ieder geval de avond alleen op de bank zullen spenderen. Wat je ook gaat doen, er hoort een leuke outfit bij.

Kies wat er ook gebeurt een outfit waar je je goed in voelt. Je bent het mooist als je je comfortabel voelt in wat je draagt, dus blijf dichtbij jezelf. We willen allemaal graag uitpakken, maar als het erop aan komt vind je vriend je ook het mooist als jij jezelf bent. Dat is toch waar hij voor gevallen is. Zo wordt de slip dress vaak met een paar hakken als avondjurkje gedragen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat veel meiden zich veel te bloot voelen in dit luchtige jurkje.

Een skater dress staat ook heel leuk, maar bedekt wat meer huid. Daarbij is de slip dress lang niet geschikt voor iedere date. Tijdens de koude februari maand moet het jurkje al snel gecombineerd worden met een jasje en een panty. Wat het jurkje een beetje haar glans laat verliezen. In deze blogpost zal ik een aantal ideeën voor outfits delen.

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

De eerste outfits zijn dé outfits waar aan gedacht wordt bij Valentijnsdag. Een uitlopende rok, vooral veel zwart en wit in de kledingstukken, een mooi paar hakken en een schouder tasje of clutch. Deze outfits worden als het meest schattig gezien en zijn vooral heel netjes. Voor een date in een mooi restaurant is een soortgelijke outfit heel geschikt. Voor de meeste andere dates kan het een beetje over de top worden.

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

Ook heel netjes, maar net wat beter draagbaar voor de gemiddelde vrouw zijn deze outfits. De vorige outfits waren natuurlijk heel mooi, maar erg realistisch is het voor de meeste van ons niet. Bovenstaande outfits zijn wat beter geschikt voor de winter door de vest over het jurkje, de trui die op de rok gedragen wordt en de blazer op de pantalon. Eventueel kan je er nog een panty bij dragen om het allemaal nog wat warmer te maken.

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag

We zijn niet allemaal van de restaurants en classy dates. Of misschien zijn onze vriendjes dat niet. Meer casual is dan voor jou weggelegd. Hoe casual je gaat, is helemaal aan jou. Een tennisrokje geeft je dat nog wel meisjesachtige gevoel, terwijl hij door het korte model wat luchtiger overkomt. Een andere leuke outfit voor je meer casual date kan heel goed uit een mooie spijkerbroek bestaan. Draag er een offT-shoulder topje op of een blouse met rouches en je outfit is al snel date-waardig.

Outfit inspiratie voor Valentijnsdag BRON

De volgende outfits zijn voor iedereen die geen date heeft deze Valentijn. Het horen van vrienden en vriendinnen die er een leuke avond in dat prachtige restaurant van maken, maakt Valentijnsdag er niet per se beter op. Een avond voor jezelf is een goed medicijn. Jij hebt niemand nodig om je goed te voelen. Kies een leuke film uit, pak er een maskertje en wat lekkere snacks bij en jouw avond is misschien nog wel beter dan die van je vriendinnen. Een oversized trui, een super zacht paar sloffen en je haar in een simpel kapsel opgestoken zijn hierbij natuurlijk een vereiste. Ze maken je avond alleen maar comfortabeler. Des te beter, dus.

Tot slot voor de meiden die er samen met de vriend een rustig avondje thuis van maken, kan dit natuurlijk ook heel goed. Bij elkaar zijn is het belangrijkste in een relatie. Je outfit staat nog altijd op een tweede plaats. Er opgetut uitzien hoeft dan ook zeker niet om jullie Valentijnsdag tot een succes te maken. Vergeet dat vooral niet!

Weet jij al wat je aan gaat doen met Valentijn?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Michelle van MyStyleMichelle

Michelle
Michelle

Find me on: Web

18 Reacties

 1. Evelien
  10 februari 2017 / 09:10

  Wij doen niet echt iets bijzonders. Maar ik vind die jurkjes wel erg mooi hoor!

 2. 10 februari 2017 / 11:11

  Mooie outfits vind ik het! Vind het allemaal wel iets speciaals hebben. Mijn vriend is die dag jarig, dus wij vieren zijn verjaardag. Geen idee nog wat ik ga aantrekken. Denk een leuk jurkje die ik een paar weken geleden van hem heb gekregen! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke printable postersMy Profile

 3. 10 februari 2017 / 11:31

  Ik ga voor de eerste en laatste outfit. Eerlijk is eerlijk ik heb niet eens aan valentijns outfit gedacht. Na je artikel wel. 😉

 4. 10 februari 2017 / 20:42

  Ik vind de tweede reekst foto’s echt leuk voor valentijn. Chic maar toch nog warm en confortabel om te dragen ^^ Die eerste zijn natuurlijk ook heel mooi, maar ik zou doodgaan buiten, vrees ik 🙂

 5. 10 februari 2017 / 21:14

  Toffe outfits! Hihi dit jaar vieren we geen Valentin!

 6. 10 februari 2017 / 21:30

  De eerste reeks met zwarte en witte kleren vind in erg leuk! Zo zal ik er wel uit willen zien op Valentijnsdag, toch eindig ik als de laatste: in een pajama met een knot op mijn hoofd!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Favoriete tv-programma’s van dit momentMy Profile

 7. Shiva
  11 februari 2017 / 02:03

  Super leuke outfits! Ik ben meer van het Tuttige haha maar een casual kan soms ook wel op zijn tijd! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: