Persevent De Proefparade – Beauty Collection 2017.

Persevent De Proefparade – Beauty Collection 2017.

Afgelopen weekend was ik bij een wel heel bijzonder event. Namelijk de Proefparade – Beauty Collection 2017. Samen met mijn blog vriendinnetje Shannon gingen wij naar Amsterdam om dit event bij te wonen. Het evenement vond zich plaatst in een prachtige studio in Amsterdam. Van de buitenkant zou je het niet verwachten maar het was echt super mooi ingedeeld.

Wij kwamen in een grote ruimte terecht waar allemaal verschillende stand stonden. Zes merken hadden hier hun producten uitgestald en stonden klaar om je van informatie te voorzien. Het was voor mij mijn eerste Beauty event, dus ik had geen idee wat ik eigenlijk kon verwachten. Bij binnenkomst kregen we een lekker drankje en een tas aangeboden. Met die tas konden we langs de stands gaan en zo onze “goodies” verzamelen die wij interessant vonden, super gaaf!

-de-proefparade-beauty-collection-2017 -de-proefparade-beauty-collection-2017 -de-proefparade-beauty-collection-2017

Wij begonnen bij de stand van W7. Ik heb al eerder deze producten op blogs voorbij zien komen, maar nog nooit hier zelf iets van geprobeerd. Daar gaat dus binnenkort verandering in komen, want ik heb een paar hele mooie producten mee gekregen! Ook mochten we een palette aan iemand cadeau doen. Die zou dan samen met een kaartje naar diegene opgestuurd worden. Ik ben benieuwd wat “diegene” van dit cadeau vind. Ik kan niet wachtten om deze producten te reviewen!

-de-proefparade-beauty-collection-2017Gezellig even samen op de foto met Jamey van Beauty Unboxing.

-de-proefparade-beauty-collection-2017

Bij de VIP area was er een salon aanwezig. Daar kon je plaatsnemen om je haar te laten doen, en natuurlijk om er ook advies over te krijgen. Ik vond mijn haar zelf wat droog in de punten. Dus gaf ze mij het advies om een shampoo en conditioner te gebruiken op basis van proteïnen. Ik had nog nooit van het merk FUDGE gehoord dus ik ben hier erg benieuwd naar.

-de-proefparade-beauty-collection-2017 -de-proefparade-beauty-collection-2017 -de-proefparade-beauty-collection-2017

Aan de bar kon je verschillende soorten drankjes halen. Maar niet alleen drankjes stonden er op de bar, maar ook genoeg lekkere dingen om te eten. Deze schaal met verschillende soorten makarons en de petit fours vond ik echt onweerstaanbaar. Het was erg moeilijk om hier vanaf te blijven.

-de-proefparade-beauty-collection-2017

Bij de Kneipp stand kregen we informatie over de nieuwe producten die in maart in de winkels verkrijgbaar zijn. De “beautiful shape” lijn. Ik vond hun stand ook erg leuk ingericht. Er stond een badkuip met allemaal ingepakte Kneipp setjes die je dan mee kreeg.
-de-proefparade-beauty-collection-2017

Ook de producten van Marc Inbane heb ik maar al te vaak op blogs voorbij zien komen. Ik ken ze dan van de zelfbruiners maar deze luxe geurkaarsen zijn nu ook nieuw bij dit merk. Ik heb van mezelf best een bleke huis, dus ik gebruik af en toe weleens een zelfbruiner. Er werd tegen mij verteld dat dit product totaal geen vlekken achterlaat. En mocht je er teveel van hebben opgespoten, dan zou je het met een kwast nog beter kunnen verdelen. Daarnaast zit er ook een washand bij waardoor je het makkelijk over je lichaam kan verdelen. En deze spray kan je zelfs over je gezicht sprayen nadat je makeup heb aangebracht. We gaan het binnenkort allemaal uit proberen!

-de-proefparade-beauty-collection-2017

De Divine Sensation was voor mij een onbekend product. Maar het is dus een spray die je gezicht, decolleté en handen verfrist en verzorgd. Er werd een beetje op mijn hand gesprayd en het voelde wel ontzettend zacht aan!

-de-proefparade-beauty-collection-2017Ook nog even op de foto met Mayke van May Cate

-de-proefparade-beauty-collection-2017 -de-proefparade-beauty-collection-2017

Ik vond het echt een super geslaagd event! Ik heb heel veel leuke & nieuwe bloggers mogen ontmoeten. Veel informatie gekregen van nieuwe producten. En als kers op de taart heb ik ook nog eens ontzettend veel producten mee gekregen om uit te proberen. Ik ben van plan om heel veel reviews te gaan doen de aankomende tijd haha. Heel erg bedankt Mr. Experience Creators voor deze fantastische dag!

Kon jij al deze merken al?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 12 februari 2017 / 12:15

  Leuk hoor, ik neem aan dat we wel reviews zullen gaan zien? 🙂
  Annette onlangs geplaatst…JarigMy Profile

 2. 12 februari 2017 / 16:23

  Vond het ook erg leuk! Daarom des te leuker om jouw verslagje te lezen 🙂 Ik heb me iig vermaakt en vond het tof om jou eens te ontmoeten.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…TAG | Home sweet homeMy Profile

 3. 12 februari 2017 / 18:52

  Lijkt ook een erg geslaagd event en dan ook nog andere bloggers ontmoet. Dat is zeker leuk!

 4. Evelien
  13 februari 2017 / 14:26

  Wat gaaf dat je hier heen mocht zeg! Ziet er echt heel leuk uit.

 5. 13 februari 2017 / 21:20

  Leuk! Waar heb je trouwens die mooie lippenstift van? 🙂

 6. Shiva
  14 februari 2017 / 21:04

  Erg leuk verslag! Ziet eruit als een geslaagde dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: