He asked…and I said yes! Ik ben verloofd!!!

He asked…and I said yes! Ik ben verloofd!!!

De meesten mensen die mij volgen op Instagram en Facebook hebben gisteren het goede nieuws al kunnen lezen. Ik ben verloofd!!! En ik sta nog steeds te shaken op mijn benen, want ik kan het nog steeds niet geloven! Gister (22/2) in de ochtend zei ik tegen Vice dat ik graag naar de Primark wou, want ja kleding heb je immers nooit genoeg toch? Toen zei hij dat dat helaas niet kon. Want hij wou mij uit eten nemen, erheen rijden zou ongeveer anderhalf uur duren.

Ik moest me later netjes gaan omkleden en ik moest beloven dat ik de hele dag geen vragen zou stellen. Ja dat is voor mij dus echt bijna een onmogelijke opdracht, want ik ben altijd zo nieuwsgierig als de pest. Wat moet je na zoiets nou gaan denken? Ik zat toch een beetje te vissen naar een antwoord. Dus ik vroeg hem: “hoelang heb je dit al gepland?” toen antwoorde hij met “Een paar maanden al”. Toen begonnen bij mij de bellen te rinkelen. Hij zou me toch niet ten huwelijk gaan vragen? Op een gegeven moment kon ik niet stoppen met glimlachen. Maar die gedachte wuifde ik al snel weg. Ik zat namelijk al een lange tijd te zeuren wanneer hij mij nou eindelijk ging vragen. Hij antwoorde dan altijd dat dat nog wel even ging duren want hij moest alles goed plannen, en nog heel veel sparen.

https://www.marushilifestyle.nl/wp-admin/post.php?post=6519&action=edit

Toen stapte we de auto in maar moest hij toch nog even naar binnen omdat hij wat vergeten was. Hij kwam terug met een vest. Ik zei nog: “Waar heb je die nou voor nodig?”. “Ja voor als het dadelijk misschien koud word” antwoorde hij. En dat snapte ik al niet, ik had een lange jurk aan met een dun vestje. Dus waarom zou hij een trui mee moeten nemen en ik niet? Maar ik besloot om geen vragen te stellen. Ik keek even vluchtig naar de achterbank en zag allemaal rommel liggen die er normaal gesproken ook lag. Achter zijn stoel lag een sporttas. In de vluchtige gedachte wou ik even snel in de tas kijken om te zien of er misschien wat “bijzonders” in zat. Maar ik besloot om mijn nieuwsgierigheid niet de overhand te laten nemen.

Hij zei dat het ongeveer anderhalf uur rijden was, maar we stonden echt zwaar in de file. We deden er meer dan twee uur over om er te komen. En ik zei nog “Zo dat eten mag wel een goud randje hebben als we er zo ver voor moeten rijden”. Iets in mijn hoofd zei dat we waarschijnlijk niet alleen uit eten zouden gaan, maar ik zat meer aan een overnachting te denken. Maar nee dat kon toch niet? Ik moest de dag erna gewoon weer werken. Daarnaast had ik helemaal niks bij me. Geen kleding, geen makeup niks. Dus dat zou gewoon niet kunnen. Maar waarom had hij dan besloten om een restaurant te kiezen dat zo ver weg was? We zouden dan moeten eten en gelijk weer snel naar huis gaan.

https://www.marushilifestyle.nl/wp-admin/post.php?post=6519&action=edit

Ondertussen zag ik bordjes met Apeldoorn/Zwolle voorbijkomen. Alsnog zei dit me helemaal niks. Toen reden we echt bijna op het platteland. Ik zag alleen maar boerderijen langskomen. Hierbij had ik echt zoiets van waar gaan we in godsnaam eten? Nog twee minuten en dan zouden we er zijn, maar nog steeds waren we op het platteland. Toep reden we langs een soort vliegveld en stopte we bij een gigantische Jet die daar op het gras stond. “We zijn er” zei Vice en we stapte uit de auto. “Gaan we hier eten?” vroeg ik ongelovig. Ik keek in het rond en zag nou niet echt iets bijzonder, behalve die grote Jet maar dat was meer een soort monument leek het. Vice pleegde een belletje en sprak met een vrouw, ondertussen liepen we naar het vliegtuig. “Gaan we daarin eten?” vroeg ik nog lachend en Vice knikte. De deur ging open en een vriendelijke vrouw stond op ons te wachten. Wij liepen de trap omhoog naar het vliegtuig en ik had verwacht dat daar binnen een soort mini restaurant was gemaakt of iets dergelijks.

We stapte het vliegtuig in en het bleek een suite te zijn! Het zag er echt prachtig uit. We kregen een korte rondleiding van binnen, en hoe alles werkte. Ze bleef me maar lachend aankijken en vond het volgens mij maar grappig dat ik daar met mijn mond vol tanden stond. Ze gaf ons de sleutels en verliet toen het vliegtuig. Vice bleef nog steeds volhouden dat we daar alleen bleven eten en dat we rond 11 uur weer weggingen. Maar mijn gevoelens bleven maar met elkaar in conflict. We konden hier toch niet alleen blijven eten? Dat zou zo zonde zijn van die jacuzzi, die sauna en dat bad haha. We hadden ons eten besteld en ondertussen hielden wij een korte fotoshoot in het vliegtuig.

https://www.marushilifestyle.nl/wp-admin/post.php?post=6519&action=edit

Het eten was al snel gearriveerd en het zag er allemaal echt heerlijk uit. Er stond ook nog een fles champagne op tafel die wij lekker bij het avond eten hebben genuttigd. Vice had muziek aangedaan en de sfeer zat er goed in. Ik zat nog bij mezelf te denken, wanneer gaat hij zeggen dat we hier blijven slapen, want dat kan toch gewoon niet anders? Maar ik moest toch gewoon de volgende dag werken dus ik was echt heel verward. Toen we klaar waren met het eten deed Vice de muziek uit. Ik zei nog: “Hey…waarom doe je nou de muziek uit?”. “Ik moet je wat vertellen” zei Vice. Toen dacht ik al hier komt het! De verassing dat we hier blijven slapen! We zaten allebei tegenover elkaar op twee leren stoelen, ik zag aan zijn ogen dat hij een beetje nerveus was. Toen begon hij te praten over dat we elkaar al zo lang kenden, van kennissen, naar beste vrienden, naar vriend en vriendin. En dat hij deze plek had gekozen als iets symbolisch, omdat dit een volgende bestemming zou zijn in ons leven.

Ik voelde me warm van binnen en ik voelde de tranen opkomen, ik begon een beetje emotioneel te worden. Dit kan toch niet? Gaat hij mij nou echt vragen? Dat zal toch niet!. Nadat hij klaar was met zijn speech trok hij mij vanuit de stoel omhoog en pakte iets uit zijn zak en zij“…Marsha von Winckelmann…wil je met mij trouwen?”. Ik stond een paar seconden ongelooflijk naar die prachtige schitterende ring te kijken totdat de tranen over mijn wangen rolde en ik alleen maar herhalend ja kon roepen. Ik was op dat moment zo gelukkig, ik kon en kan nog steeds niet geloven dat dit gebeurd is.

Het voelt echt als een sprookje hoe hij dit allemaal gepland had. Ik was nog wel zo’n nuchter meisje die altijd bij zichzelf dacht dat ze niet zou gaan huilen als het zou gebeuren. Nou blijkbaar op het moment wel dus haha. En natuurlijk bleven we daar overnachten! Meneer had achter mijn rug om met mijn collega’s geregeld dat ik vrij was haha, die stiekemerd. De hele avond en de dag erna was ik echt in een roes. Ik kon alleen maar lachen en giechelen. Daarnaast kon ik niet stoppen met kijken naar die prachtige ring. Ook vertelde Vice dat hij naar mijn vader gegaan was om mijn hand te vragen. Dat had ik echt nooit verwacht en vond ik zo lief en romantisch!!

https://www.marushilifestyle.nl/wp-admin/post.php?post=6519&action=edit

Ik ben verloofd…het voelt nog steeds zo raar om dat te zeggen. Mijn vriend, mijn beste vriend die ik al meer dan 10 jaar ken. Hij is nu mijn verloofde. Op een dag wordt hij mijn man en ik zijn vrouw. Terwijl ik dit schrijf voel ik alleen maar vlinders in mijn buik. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven samen met jouw te delen.

Ik hou van je…

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

47 Reacties

 1. 24 februari 2017 / 06:24

  Ohhh wauw !!! Wat een geweldige manier om je de grote vraag te stelln. Zo lief !! Ik kreeg er nog tranen van in mijn ogen hahahahaha.
  Het is je van harte gegund en ik wens jullie ook een prachtig leven samen !! ??
  Melanie onlangs geplaatst…Week #7My Profile

 2. 24 februari 2017 / 08:14

  Gefeliciteerd en wat heeft hij er goed werkt van gemaakt zeg, zo bijzonder. Mooi dat het vliegtuig voor iets symbolisch staat. Ik wens jullie alle geluk toe!
  Lonneke onlangs geplaatst…eos Delicate Petals Body LotionMy Profile

 3. Shiva
  24 februari 2017 / 08:46

  Super mooi om te lezen! Ik ben zo blij voor je! Erg leuk hoe het allemaal gegaan is, meant to be 🙂

 4. 24 februari 2017 / 09:08

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd en nu kan je lekker van die bruidsjurken inspiratie enzo op Pinterest uitzoeken (niet dat het daarom draait natuurlijk :p)

 5. 24 februari 2017 / 09:25

  Wat enorm romantisch en lief. Van harte gefeliciteerd tortelduifjes met jullie verloving!

 6. Evelien
  24 februari 2017 / 09:39

  Oh..wat super romantisch zeg! Het klinkt echt net als een sprookje! Heel veel geluk samen! <3

 7. 24 februari 2017 / 09:59

  Wat een mooie verassing zegt, super romantisch! Ga er maar heerlijk van genieten meis. Wat trouwens een prachtige ring, heeft hij goed uitgezocht. Heel veel geluk samen!

 8. 24 februari 2017 / 10:04

  Lieve Marsha en Vice.
  Van harte gefeliciteerd met jullie verloving.
  Het is een prachtig verhaal en heel romantie’s.
  Veel geluk in de toekomst.
  ???❤❤❤

 9. 24 februari 2017 / 10:59

  Wauw wat mooi zeg!! Ontzettend leuk dat je dit met ons deelt zodat we met je mee kunnen genieten, hou maar goed vast deze vent want wat ontzettend lief dat hij dit allemaal voor je geregeld heeft! GEFELICITEERD!! Liefs, Merel
  Merel onlangs geplaatst…VEGETARISCHE PADDENSTOELENBURGERMy Profile

 10. 24 februari 2017 / 11:18

  Wauw gefeliciteerd meid! Geniet er van! Liefs, Hanneke

 11. 24 februari 2017 / 11:22

  Ahhh wow meis ik moet zelf ook bijna huilen bij het einde van je verhaal. Wat ontzettend lief en romantisch zeg. En wat een prachtige ring! Nogmaals van HARTE gefelicteerd en geniet er maar lekker van samen. <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Mijn nieuwste Netflix verslavingMy Profile

 12. 24 februari 2017 / 12:58

  Indrukwekkend hoor, romantisch en van harte! Verloofd wat een bijzonder gevoel zeker. 😉

 13. 24 februari 2017 / 13:54

  Wauw ten eerste gefeliciteerd!en wat heeft die het mooi en goed geregeld zeg. Vooral lief dat die het bij je vader heeft gevraagd, is iets ouderwets zeggen ze maar ik vind het wel mooi!

 14. 24 februari 2017 / 17:09

  WAuw wat super romantisch! En super leuk om dit te delen met ons! Gefeliciteerd nogmaals!! Echt super leuk voor jullie!

 15. 25 februari 2017 / 02:55

  Wat een prachtig aanzoek! Onwijs ronantisch!!Super hoor, gefeliciteerd! En geniet van de voorbereidingen! Is ook heel leuk 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…MUA blush reviewMy Profile

 16. 25 februari 2017 / 06:49

  Wat super leuk voor je!! Van harte! Je bent gewoon praktisch bijna bij mij in de achtertuin ten huwelijk gevraagd!! hihi ik woon heel dicht bij Teuge. ? Geniet ervan meid! ?
  Sandra onlangs geplaatst…Minicursus Karten in StrijenMy Profile

 17. 25 februari 2017 / 18:24

  Oohh waauuw, wat super lief en leuk gedaan allemaal! Van harte gefeliciteerd! 😀

 18. 27 februari 2017 / 10:14

  Gefeliciteerd! En wat een mooi verhaal. Goed gepland ook van hem. Dat je ook niks hebt doorgehad dat je de dag daarna niet hoefde te werken. Super leuk!
  Wendy onlangs geplaatst…Onze katten tijdens de zwangerschapMy Profile

 19. Wendy (B)
  27 februari 2017 / 19:19

  Proficiat!

 20. 28 februari 2017 / 07:42

  Yayyyyyyyy! Sooooo Sweet! Congratz Dear!
  I’m soooooo Happy for you Marushi Girl! Whooooot whooot!
  Great post! Ik wens jullie alvast all the best of the world toe in this New chapter in jullie leven! Girl there is nothing more Beautiful then be married with your soulmate!♡

  Hugz and Kisses,
  Miss B.?
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…BOX BRAIDS TWISTSMy Profile

 21. 2 maart 2017 / 11:44

  Super tof van hem geregeld!!! Echt super leuk chickie, ben zo blij voor jullie ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: