Sfeer impressie Huishoudbeurs 2017

Sfeer impressie Huishoudbeurs 2017

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn familie naar de huishoudbeurs geweest. Dat is voor ons eigenlijk over de jaren een traditie geworden. Dit jaar kon mijn nichtje helaas niet erbij zijn. Ik sprak laatst met een vriendin erover dat ik binnenkort naar de huishoudbeurs zou gaan. Zij was er zelf nog nooit geweest, en moest er een beetje om lachen. Ze stelde de huishoudbeurs voor als allemaal vrouwen met pittige kapsels en brilletjes, die met grote koffers de huishoudbeurs afstruinende. En daar moest ik weer een beetje om lachen.

De huishoudbeurs heeft misschien bij sommige mensen een ouderwets imago, maar zelf vind ik het altijd super gezellig. Bij de huishoudbeurs kan je meer terecht voor dan alleen die huishoudelijke middeltjes en apparaten. Ze hebben verschillende soorten hallen waaronder: Family & fun, Home sweet home, Fashion, Festival Fantastique, Fashion & Beauty, Happy & Healthy, Home, Proost en Food & drinks. Vandaag laat ik jullie een korte sfeer impressie zien van de Huishoudbeurs van 2017.

Wij gaan altijd als eerste naar de Food & Drinks hal. Er is geen beter manier om je dag te beginnen met lekkere hapjes en drankjes. En dit is eigenlijk ook de enigste hal waar wij echt heel veel kopen/krijgen. En het is ook altijd leuk om nieuwe dingen te mogen proeven.

Even op de foto met de beruchte Milka koe! Tijdens de foto’s die we daar gemaakt hadden was mijn tante haar jas vergeten. Ze had die jas nieuw en dit was de eerste dag dat ze hem aan had. Gelukkig was hij door iemand gevonden en naar de informatiebalie gebracht. Heel blij dat er toch nog eerlijke mensen bestaan! 

Sommige stands moesten we echt even keihard voorbij lopen. Kijk nou al die lekker dingen! Het is wel heel erg moeilijk om dan je portemonnee in je tas te houden als je dit allemaal ziet.

Dit jaar waren er ook echt ontzettend veel photo booths aanwezig. Ik zelf vind dat natuurlijk geweldig, maar mijn moeder wat minder. Maar volgens mij had ze zichzelf er maar overheen gezet want uiteindelijk hadden we toch iets van 6 foto’s gemaakt, en vond ze het toch stiekem wel erg leuk!

Mijn moeder en tante zijn niet zo van de alcohol. Maar mijn oma en ik lusten wel een sappie. Dus je ziet ons dan ook echt van de ene stand naar de andere stand stuiteren. Ze hadden zelfs ijsjes met alcohol, dat was ook erg lekker/apart.

En toen liepen we opeens op het Trouwpaviljoen. Normaal gesproken zou ik er geen aandacht aan hebben besteed, maar nu vond ik het natuurlijk super interessant! Ik ben een paar stands afgegaan en kreeg daar verschillende soorten magazines en snoepjes mee. Ik heb zelfs mijn eerste jarretel gekregen! Zo leuk hihi. En als ik al die prachtige jurken/schoenen en accessoires zie kan ik echt niet wachtten! 

sfeer-impressie-huishoudbeurs-2017 Deze stand viel voor mij echt zo op, zoveel glitters! Al de dames hadden felgekleurde lippenstift of oogschaduw op. Ik wou het ook wel proberen. Ik vond het er wel mooi uitzien maar misschien toch net even te heftig voor dagelijks gebruik. Voor een feestje zou ik dit echt heel tof vinden!

sfeer-impressie-huishoudbeurs-2017 Bij de Dreft stand werd er op een gegeven moment een kleine challenge uitgevoerd en ze zochten twee deelnemers die wouden helpen met afwassen. Ik had zoiets van ja doeiiii ik was thuis al genoeg af. Dus ik wou mijn moeders hand omhoog houden, maar die viel daar jammer genoeg niet voor haha. Toen wou ze het bij mij doen en probeerde ik een beetje achter een lange mevrouw te schuilen. Helaas had die presentator dat door en koos hij toch mij uit haha. Gelukkig hoefde ik niet veel te afwassen omdat ik bij merk X in het team zat.

sfeer-impressie-huishoudbeurs-2017 sfeer-impressie-huishoudbeurs-2017Wat we ook altijd doen is voordat we naar huis gaan nog even een lekkere swirl nemen. Eventjes onze voetjes laten rusten en lekker genieten.

sfeer-impressie-huishoudbeurs-2017

Dit was de buit van een hele dag op de Huishoudbeurs geslenterd te hebben. De drie Optimel producten heb ik van mijn tante gehad, en 2 doucheproducten van mijn moeder. De rest heb ik allemaal gekocht, gewonnen, of als goodie gekregen. In totaal heb ik iets van € 30,- uitgegeven. Best een leuk prijsje voor zo’n buit vind ik zelf. Ik vond het weer een geslaagde beurs!

Ben jij dit jaar naar de Huishoudbeurs geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 09:26

  Super fijn dat het een geslaagde dag voor je is. Wat heb je ook een hele hoop gescoord, gekregen en gewonnen. 😉

 2. 27 februari 2017 / 09:58

  Ik ben er ook geweest, zoals elk jaar en het blijft altijd gezellig.
  Vond alleen de fashion heel erg tegenvallen, leek wel alsof je op een markt liep !!

 3. 27 februari 2017 / 10:39

  Mijn moeder gaat elk jaar en vorig jaar had ik gezegd dat ik wel een keer mee wilde. Maar ja, nu ben ik bijna 39 weken zwanger en leek het me toch niet zo’n goed idee om een hele dag over een beurs heen te slenteren. Hahaha. Helaas pindakaas. En jeetje, wat heb je een hoop gescoord. Ben benieuwd wat mijn moeder allemaal binnen heeft gehaald. Ze zei dat het dit jaar wel mee viel. :p
  Wendy onlangs geplaatst…Bloomon bloemenabonnement | Eerste indrukMy Profile

 4. Angela
  27 februari 2017 / 13:57

  Super leuke foto’s heb je gemaakt! Ik ben vroeger weleens naar de huishoudbeurs geweest, vond het toen ook erg leuk.

 5. 27 februari 2017 / 16:41

  Oeh een glitter fontein hoe tof! ziet er mega leuk uit, ik ben er nog nooit geweest!

 6. Shiva
  27 februari 2017 / 22:11

  Wie houd er nou niet van goodies?! Volgend jaar ga ik het ook eens wagen!

 7. 28 februari 2017 / 01:15

  Ziet er super gezellig uit! Ik ben 3 of 4 jaar geleden geweest voor de eerste keer en zou graag nog een keer willen! Helaas is het met de trein 3.5 u reizen.
  Joyce onlangs geplaatst…Marc Inbane – Facial Exfoliator My Profile

 8. 28 februari 2017 / 20:22

  Nou weet je ik ben nog nooit geweest! En ik ben een huisvrouw;)) Volgens mij ben ik wel de doelgroep (40 auwww) Ik heb er altijd een heel ander beeld van laat ik het zo zeggen..Libelle lezeressen met van die boodschappen trolleys. Maar nu ik de foto’s van jou zie, zit er redelijk “hip”, toch? Ziet er in iedergeval uit als een gezellig dag!
  Dewi onlangs geplaatst…Ben ik een perfectionist? Nou en.My Profile

 9. 28 februari 2017 / 20:38

  Nog nooit gehoord van de huishoudbeurs maar het ziet er ontzettend leuk uit!

 10. Evelien
  1 maart 2017 / 13:25

  Dit jaar ben ik er ook heen geweest, en ik vond het weer erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: