Happy Thoughts #14 | Februari 2017

Happy Thoughts #14 | Februari 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Februari. Lees je mee?Naar een persevent geweest van Fox ♥ Gezellig wat wezen drinken met Cheryl  Leuke box binnen gehad van boxesandribbons Leuk persevent geweest van de proefparade   Super veel leuke bloggers ontmoet Super groot goodiepakket gekregen ♥ 3000 volgers op instagram ♥ 700 volgers op bloglovin ♥ Met Vice naar de film “Rings” geweest ♥ De animatie film Moana gezien. ♥ Eindelijk PR bureaus aangeschreven ben benieuwd. ♥ Door verschillende PR bureaus in het bestand opgenomen, yeah! ♥ Bloemen, cupcakes en een kaart gehad van Vice voor Valentijn! Naar de huishoudbeurs geweest met familie. ♥ Kleine baby vinkjes geboren bij ons in de winkel De verjaardag van Rocelie gevierd. Mijn vriendin Sarah was even in Nederland ♥ Sushi gegeten met de Sushi Sisterhood ♥ TEN HUWELIJK GEVRAAGD!!!!!!!!!!!! ♥ Een overnachting gehad van Vice in een vliegtuigsuite ♥ Een hapje gegeten met Cheryl bij Happy Italy Als dessert een Nutella pizza genomen, zo fout, maar zo lekker!! ♥ Een bos bloemen met een kaart gekregen van mijn lieve collega’s  ♥ Veel leuke nieuwe samenwerkingen in de planning ♥

Happy Thoughts #14 | Februari 2017


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 07:35

  Yayyyyyyy! ???? Congratzzz Dear met je engagement!! ????
  Dag zjjn echt Nice and Fun thingz! Superleuk om weer jou mooie momenten van de maand te lezen!
  Ohww Yesss!
  ThnQ for Sharing Marushi Girl!

  Hugz and Kisses,
  Miss B.?
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…BOX BRAIDS TWISTSMy Profile

 2. 28 februari 2017 / 20:15

  Wat een heerlijke blogpost! Goed om bij de happy dingen stil te staan. TEN HUWELIJK gevraagd springt er wel uit. Van harte!

 3. Angela
  28 februari 2017 / 22:02

  Wat een leuke dingen heb je meegemaakt! En natuurlijk dat je ten huwelijk bent gevraagd is het leukste! haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: