OOTD | Onverwachts uit eten <3

OOTD | Onverwachts uit eten <3

Vorige week kreeg ik opeens van mijn vriend te horen dat we in de avond uit eten gingen. Hij vertelde dat ik me netjes moest kleden. Ik had geen flauw idee waar we heen gingen, dus ik wist ook niet precies wat ik nou aan moest doen. Omdat het toch wat kouder buiten was besloot ik om een lang jurkje aan te doen. 

Daar bovenop deed ik een zwart vest aan met een zwarte riem, en bijpassende zwarte schoenen. Misschien was het vestje niet eens nodig geweest. Maar ik heb dat toch liever voor de zekerheid bij mij. Als het erg warm is kan je het altijd uit doen, maar als het koud is en je heb niks bij je is het een probleem. Aangezien ik een ontzettende koukleum ben is dat altijd wel verstandig.

OOTD | Onverwachts uit eten <3 OOTD | Onverwachts uit eten <3 OOTD | Onverwachts uit eten <3 OOTD | Onverwachts uit eten <3Zoals je kan zien was het echt slecht weer buiten. Grijze wolken en veel regen, ik kan niet wachtten tot dat de zon weer een beetje gaat schijnen. Dan kan ik tenminste weer naar buiten om outfit looks te shooten!

OOTD | Onverwachts uit eten <3Nog even een laatste foto van ons twee voordat we op pad gingen. Waar Vice mij die avond heen bracht kan je morgen op mijn blog lezen. En geloof me, het was echt geweldig!

Jurkje: Mango //  Ketting: Swarovski // Vest: Scam // Schoenen: Van Haren

Wat vind jij van deze outfit?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. marja
  1 maart 2017 / 11:20

  zeker mooie outfit staat je erg goed zeker geslaagd voor die dag

 2. Evelien
  1 maart 2017 / 13:24

  Ik vind je outfit echt super mooi! Zoiets zou ik ook dragen.

 3. 1 maart 2017 / 13:54

  Wauw wat zien jullie er allebei mooi uit! Rood staat je goed!

 4. 1 maart 2017 / 15:09

  Heel mooi jaloers op je schoenen ik kan niet op hakken lopen hahaha 🙂

 5. Shiva
  1 maart 2017 / 16:33

  Wat een super mooie outfit! Staat je erg sexy ook! 😀

 6. 1 maart 2017 / 17:30

  Heel leuk! Een moeilijke opgave inderdaad om te bepalen wat je op zo een moment het beste kunt dragen. Xxx

 7. Sandra
  3 maart 2017 / 09:37

  Ik vind je outfit echt prachtig! Sexy maar ook netjes!

 8. 3 maart 2017 / 22:17

  Supermooie outfit!! Die jurk staat jou echt heel mooi 🙂

 9. 4 maart 2017 / 18:50

  Wat een super toffe en mooie outfit zeg!!! Ben benieuwd naar waar je hebt gegeten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: