Hotspot | Verloven in een vliegtuig suite <3

Vliegtuig suite verloving

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn blog, facebook en mijn instagram…Ik ben verloofd! Ik kan het maar niet vaak genoeg zeggen hihi. Gisteren hebben jullie mijn outfit post kunnen lezen dat Vice mij ergens mee uit uiten nam. Nou dit was dus naar de plek waar hij mij ten huwelijk had gevraagd. Een vliegtuig suite, hoe gaaf is dat?!

Mocht je dit spetterende nieuws nou helemaal ontschoten zijn, dan kan je hier nog even terug lezen hoe hij dit allemaal had gepland. Geloof me het was echt super romantisch! Wij kwamen rond 6 uur aan in Teuge. Ik had hier nog nooit van gehoord maar het was vlak bij een vliegtuig. We stapte uit naast deze super grote vliegtuig. Ik was nog steeds in de veronderstelling dat we ergens gingen eten, maar toen gingen we dit vliegtuig in. Het was daar echt pikkedonker dus die levens grote letters met Hotelsuites.nl erop waren me even ontgaan! Ik dacht dat er misschien een klein speciaal restaurantje aan de binnenkant gemaakt was. Maar toen ik binnenstapte zag ik heel wat anders!

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingToen we binnen liepen zag ik een prachtige suite! Ik kon mijn ogen echt niet geloven. We gingen hier toch alleen eten? Of bleven we nou misschien slapen? We kregen in het vliegtuig een korte rondleiding, maar ik kon gewoon niet stoppen met lachen. Wat was hier aan de hand? Wat was nou toch de bedoeling? Ik probeerde het gewoon over mijn heen te laten komen.

Vliegtuig suite verloving

Vliegtuigsuite in Teuge

Neem plaats in de volledig uitgeruste cockpit van dit bijna 40 meter lange toestel en waan jezelf als piloot. Vanuit de vliegtuigsuite heeft u een schitterend uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld Teuge. Het gehele toestel is ingericht tot één luxe suite voor 2 gasten. U heeft dus het volledige toestel tot uw beschikking en alle daarin ondergebrachte faciliteiten:

Zoals bubbelbad, aparte douche, infrarood sauna, minibar, 3 flatscreen TV’s, blu-ray DVD-speler met uitgebreide collectie DVD’s, pantry met combi-magnetron, Auping bed, koffie- en theezet faciliteiten, gratis wireless internet, airconditioning, etc. U kunt ook gebruik maken van de aanwezige badjassen en slippers zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in deze luxe suite.

Vliegtuig suite verlovingAls eerste namen we een kijkje in de cockpit. We gedroegen ons echt als kinders en deden alsof we piloten waren. Natuurlijk moesten we wel de petten op, en werden alle knopjes ingedrukt. Heel spannend allemaal haha. Al de lichte foto’s zijn trouwens met flits genomen. In de cockpit was er alleen blauw licht en in het rest van het vliegtuig was er een romantisch zacht licht aanwezig.

Vliegtuig suite verlovingKijk hem gaan meneer de piloot! Vooral met zijn outfit kon hij er echt zo voor doorgaan. Misschien toch het verkeerde beroep gekozen haha.

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingVliegtuig suite verloving De eettafel was keurig gedekt, en we kregen zelfs een stukje zelfgebakken taart aangeboden. Op de foto kan je trouwens het bordje zien dat deze Vliegtuigsuite in 2016 een award heeft gekregen. En dat ze een 9,7 als cijfer hebben ontvangen! Dat is echt super hoog! Maar na deze overnachting snap ik ook wel dat ze zo goed gescoord hebben.

Vliegtuig suite verlovingEen mooie awkward & duckface pose!

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingMeneer de piloot moest natuurlijk ook nog even op de foto met deze ontzettend dure champagne. Ondertussen hadden we al een hele fotoshoot achter de rug.

Vliegtuig suite verlovingVliegtuig suite verlovingVliegtuig suite verlovingEr was zelf een sauna aanwezig, hoe gaaf is dat!

Vliegtuig suite verlovingLater in de avond toen alles gebeurd was, hebben we nog lekker kunnen genieten van de sauna en de jacuzzi. Vice had er een half flesje badschuim in gegooid. Toen ik in het bad gleed ging ik haast kopje onder in het schuim haha.

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingEn tot slot het bed! Hij was echt super leuk versierd met bloemblaadjes en twee rode ballonnen in hartvorm.

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingDeze foto’s zijn zonder flits gemaakt, en je kan dan ook zien dat er echt een warm licht aanwezig was. Je voelde je echt op je gemak.

Vliegtuig suite verlovingVliegtuig suite verlovingNa die hele fotoshoot gehad te hebben werden we toch een beetje hongerig en bestelde we ons avond eten. Vice ging voor een burger, (what else is new) en ik ging voor de steak. Het eten werd echt snel gereserveerd en smaakte heerlijk! 

Vliegtuig suite verlovingNatuurlijk moest die fles champagne wel even geopend worden. Hij kon daar niet alleen voor de sier blijven staan. Normaal gesproken ben ik niet echt een champagen/wijn/rose liefhebber. Maar deze fles vond ik goed te drinken.

Vliegtuig suite verlovingVliegtuig suite verlovingEn na het eten stelde hij mij de vraag! Kijk die prachtige ring toch eens! Ik blijf er maar naar kijken hihi.

Vliegtuig suite verlovingEn nou even niet op een mijn gezicht letten want dat ziet er niet uit haha. Lippenstift is eraf gegaan door het zoenen, mascara is uitgelopen van het huilen. Maar deze foto weerspiegelt wel echt hoe ik me op dat moment voelde. Super gelukkig en ik kon het gewoon niet geloven wat er net gebeurd was.

Vliegtuig suite verlovingDaarna bestelde we nog een toetje, maar dat was eigenlijk een beetje zonde. We waren zo blij en enthousiast dat we er niet echt van hebben kunnen genieten helaas. Ik was meer bezig met Vice en mijn vrienden en familie bellen dat ik er maar een paar happen van heb kunnen eten.

Vliegtuig suite verloving Vliegtuig suite verlovingDe volgende ochtend kregen we een heerlijk ontbijtje! Ik vond het groot genoeg voor vier personen! Wat een verwennerij! Ik vond deze vliegtuigsuite echt een onvergetelijke ervaring. Ik zal het zeker voor de rest van mijn leven herinneren. Daarnaast kan ik hem ook zeker aan andere mensen aanraden. De locatie en de ervaring is geweldig! Heerlijk genieten in deze suite, of je dat nou doet in de jaccuzi, in de sauna, of gewoon van elkaars gezelschap. Je bent echt even afgezonderd van de wereld in je eigen prive vliegtuig. Misschien ooit voor herhaling vatbaar! 😉 hihi

Zou jij hier willen overnachten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 08:05

  Wauw super mooi! Je zag er zo gelukkig uit op dat moment die foto vind ik duidelijk de mooiste die ik van je gezien heb hihi! Geniet er maar van hoor xx
  Charel onlangs geplaatst…Nieuwe variant van shoppen!My Profile

 2. Shiva
  2 maart 2017 / 09:00

  Wauw meid! Super leuk en bijzonder zag dat eruit. Je ziet er beeldschoon uit of t nou met of zonder make-up is! Geniet ervan 🙂

 3. 2 maart 2017 / 09:31

  Yayyy Marushi Girlll!? ?The bride to be!?
  Ik ben so happy voor je!????
  Supergaaf hey die vliegtuigsuite!
  Ohwww Yesss definitely Marushi Girl !
  Ik zal ook zeker met mijn hubby een keertje in deze mooie vliegtuig willen overnachten. Echt heel gaaf gedaan met een sauna ook nog!
  ThnQ for sharing this special moment in your life with all of us!

  Nice Pictures,dear!

  Hugz & Kisses,

  Miss B.?
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…Tea Time with Miss B.|No.151°| Night Quote & Night Vibe°My Profile

 4. 2 maart 2017 / 10:22

  Wauw wat gaaf! Ik zou er wel eens willen slapen. Ziet er super romantisch uit en echt een goede keuze van Vice om je daar te vragen!

 5. 2 maart 2017 / 10:51

  Super GAAF! Een orginle plek om te slapen, maar zeker ook om ten huwelijk gevraagd te worden. Gefeliciteerd, geniet van de voorbereidingen. Die zijn namelijk ook geweldig!

  Groet, Jeanine

 6. 2 maart 2017 / 13:50

  Ik heb je natuurlijk allang op FB gefeliciteerd, maar bij deze nogmaals! Wat ontzettend leuk en vooral origineel. Een gave suite zeg. Heel veel liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…fleurig voorjaarMy Profile

 7. 2 maart 2017 / 14:05

  Wauw! Wat ontzettend tof dit! Van harte gefeliciteerd zeg en wat een originele locatie zeg!
  Nu wordt het dus tijd om een bruiloft te plannen. Heel veel plezier daar mee!
  Ricardo onlangs geplaatst…Maandelijkse muziek favorieten #3My Profile

 8. 2 maart 2017 / 18:50

  Die vliegtuigsuite is ontzettend gaaf!
  Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

 9. 2 maart 2017 / 22:04

  Wat gaaf allemaal! En super lief ook! Nog gefeliciteerd 😀 Xxx

 10. 2 maart 2017 / 23:25

  Of ik hier wil overnachten? Wauw, zeker wel 🙂 Het ziet er zo mooi uit en ik vind het ook echt een leuk concept! Zo onwijs lief dat Vice dit allemaal voor je had geregeld. Nogmaals gefeliciteerd met jullie verloving!
  Romy onlangs geplaatst…Te druk? Zo maak je meer tijd voor leuke dingen!My Profile

 11. 2 maart 2017 / 23:35

  Wat luxe allemaal en het ziet er tip top uit! Hij heeft het echt super goed geregeld zo bijbel der. Tuurlijk ik zou ook zo’n overnachting willen!

 12. 3 maart 2017 / 08:43

  Wat een super gave plek en wat super leuk dat ie je ten huwelijk heeft gevraagd!! Gefeliciteerd 🙂

 13. 3 maart 2017 / 10:02

  Ik vind die ene foto juist prachtig. Zo puur en oprecht gelukkig. 🙂 Nogmaals gefeliciteerd met jullie verloving! Heel erg leuk concept trouwens, zo’n vliegtuigsuite. Ik zou het zeker eens willen uitproberen! Wij zijn in Tsjechië eens langs een vliegtuigrestaurant gereden, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Pure Essence 2017: Nieuwe Yankee Candle-voorjaarsgeurenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: